DIARY: Bijzonder uit eten, staken en kleine na-aper…

Een hectisch werkweekje. Teveel plannen, te veel willen, te weinig tijd en ook nog leuke dingen willen doen en anderen helpen. Het is weer allemaal goed gekomen en het weekend was top. Dus kijk mee naar onze week.

De Pipster doet de spruit en ons in alles na. Dus hij wilde ook heel graag schrijven. Hoe lief. Zo serieus als hij kleine priegel dingetjes aan het krassen was, alsof hij schreef.

Op woensdag was het landelijke onderwijs staking. De school van de spruit was niet dicht, maar deden wel een ludieke actie. Ik steun de staking en ik wilde de juf en meester dat laten weten. Zij zijn de toekomst van onze mannen.

Ze laten geen spelletje met zich spelen dus vroegen of de ouders dit konden komen doen. De spruit koos koetje boe om mee te nemen en vond op het spandoek de R van zijn naam.

Zo fijn dat ik een spelletje mee mocht komen doen. Het was zo gezellig en zo leuk om de spruit te zien hoe hij op school is.

Ik ging op donderdag naar de kapper en dat vind ik echt heerlijk. Even ontspannen en iemand ie met mijn haar bezig is. Ik kreeg de &C om te lezen en daar stond een interview met Hadewych in.

De Pipster bladert alvast even de lonely planet door om plannen te maken voor de grote reis.

Ik was naar de pop up store van Raine Rocking Ballerina geweest en zo waanzinnig blij met mijn nieuwe outfit. ik denk dat ik in deze broek ga wonen.

De mannen gingen een weekendje logeren bij mijn ouders. Voor de mannen natuurlijk super leuk en voor ons heel fijn zodat wij Koen en Natalie konden helpen klussen.

Zaterdagavond was het net alsof het Sinterklaas avond was. Zo helder en donker en koud en de maan scheen zo mooi.

Thuis lekker de kachel aan en wat bloggen op de bank. We hebben een nieuw kleed. Ik vind het super gezellig staan. Hij komt overigens van Karwei.

Ik kwam deze advertentie tegen en die werkt… Want IK WIL DIT BORD. Zo tof…

Op zondag avond gingen mijn lief en ik zijn verjaardagscadeau inwisselen. Hij kreeg een verrassingsdiner bij Dinner in Motion. Wat je hier ziet is allemaal geprojecteerd. Je zit met 30 man aan een lange tafel in een witte ruimte en je krijgt een visueel spektakel te zien waar je zelf in zit. Het was zo gaaf… In mijn vlog vrijdag zie je nog meer.

Dit was een van de gangen en alles was echt super lekker. Het is zo bijzonder om mee te maken. Hele andere ervaring en echt een aanrader om cadeau te geven.

2 uur lang spektakel om je heen en de gerechten op de meest bijzondere manieren opgediend. Als een schilderij, een platenspeler of een bloemenveldje.

En ook pac-man kwam voorbij. Echt een dikke dikke aanrader. En wil je nu meer zien, kijk dan vrijdag mijn vlog even.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *