DIARY: Broed stoel, pannenkoeken modder en ijs…

Weer een dagje later dan gepland, maar zondag avond was ik zo intens moe (hallo groeiende baby en hormonen) ik kreeg echt niks meer uit mijn vingers dus daarom een dagje verschoven. Kijk mee naar onze lekkere week… met het heerlijke weer.

We beginnen weer met wat schoolopdrachten. Zo zo trots op deze man. hij doet alles zo serieus en ik zie hem gewoon vooruit gaan. Zijn pengreep was echt niet goed een paar weken terug en het wordt langzaamaan echt beter bijvoorbeeld.

De mannen die samen even op de Ipad iets kijken vind ik zo lief. Ze kruipen dan zo gezellig bij elkaar in een hoekje.

Op maandag was het heerlijk weer dus ik besloot bananen pannenkoeken te maken en de mannen te vragen waar ze wilden eten. Ze kozen voor het picknickkleed. Altijd leuk.

Alleen waren de bananen pannenkoeken compleet mislukt. Ze smaakten prima, maar de mannen wilden geen pannenkoeken modder. Ik heb zoveel tips gehad om ze wel te laten lukken, maar ik moet nog een de moed verzamelen het weer te proberen. Dit was zo’n flater.

Sam vindt het heerlijk als wij buiten eten, hij komt er altijd gezellig bij liggen.

De kleine man had nog een schoolopdrachtje. Rekenen met wasknijpers op zijn knuffel. Kijk dat tongetje…

Hij had ook een opdracht behendigheid met de ballon. Hij houdt er van om dit soort nieuwe en gekke dingen samen te doen.

Van de buurvrouw kregen we een cadeautje. Hoe lief… Deze armbandjes had zij gemaakt om te feliciteren met de baby. Zo leuk.

We besloten op woensdag even samen pakketjes weg te brengen en daarna ijsjes te eten. Nu al zo mega blij met de bakfiets. Het fietst lekker en is zo gezellig.

Na het pakketjes wegbrengen gingen we een ijsje eten. Van de lekkerste ijssalon en de mannen hebben een heerlijk plekje in de bakfiets.

We besloten ook nog even een spelletje te doen op het plein. Even de tijd doden en weer wat anders dan thuis. Schipper mag ik overvaren was een groot succes voor de mannen.

Er kwam een cadeautje voor mezelf binnen, namelijk deze gouden driehoek aan stenen van Blooming Home. Ik vind de betekenis van deze stenen prachtig en vind het een mooi idee. Erg blij mee.

De mannen keken tv aan het einde van de middag en ik besloot met een kopje koffie nog even buiten te gaan ontwerpen. Heerlijk plekje zo.

Dikke dikke tip… Samen met mijn lief kijk ik De Mol België. Hun spelmentaliteit is zo leuk en ook de opdrachten zijn waanzinnig gaaf. Als je op vier.be een account aanmaakt kun je alles gewoon bekijken.

Op donderdag besloot ik even met de spruit te chillen op de bank toen de Pipster in bed lag, maar ik had zo’n slechte dag…. Zo intens moe dat ik me rot en labiel voelde, niks voor elkaar kreeg. Mijn lichaam was zo zo zo moe en leeg. Als of er stroop door mijn lichaam stroomt.

Mijn lief haalde op zaterdag deze stoel op. Een marktplaats schat. Een papasan stoel en dit is vanaf nu mijn broed stoel. Wat een heerlijke plek.

Of de mannen of sam kwamen er meteen bij liggen, maar wat is dit een topding.

Ik ging even naar de wibra en kruidvat om snel wat spulletjes te halen. Dit was de eerste keer snel weg sinds we terug zijn van de grote reis en ik dacht heel de tijd, wat rijden die mensen toch allemaal langzaam. Ik was even vergeten dat de snelheid terwijl aan de andere kant van de wereld zaten naar 100 is gegaan.

Ja hoor samen in de papasan.

De spruit zei.. Buurman en buurman kunnen beter klussen dan papa want die hebben meer gereedschap. Hij had duidelijk het gereedschap van papa nog niet gezien en dat kon papa natuurlijk niet voorbij laten gaan, dus hij kreeg meteen klusles.

KONINGSDAG.. Oow jongens wat mis ik de vrijmarkt… Ik geniet daar altijd zo erg van. Gelukkig kwam er toch een mini feestje door de straat en gingen we daarom taartjes eten op de oprit.

Bij gebrek aan oranje tompoucen (die waren uiteraard op) tompoucen met tijgervlokken, want die zijn ook oranje.

De mannen vonden het een groot feest. Ze hoorden muziek, kregen een toetertje en taart. Daarnaast was het veranderen van omgeving voor hun ook leek. We hebben nog nooit zo op de oprit gezeten haha.

Speelgoed werd naar buiten gehaald, wat was het een heerlijk weertje. Zo lekker. De truien konden prima uit overigens, maar dat wilden de mannen niet.

Verder hebben we wat spelletjes gedaan en van het lekkere weer genoten. Nu weer op naar de nieuwe werkweek.

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.