Diary: Buiten eten, lente liefde en paastak versieren…

Het is weer maandag en tijd voor een nieuwe Lief thuis Diary… Het is zo leuk om deze foto verslagen te maken, omdat ik zelf dan ook weer stil sta bij wat er in de week allemaal gebeurt is. Even terug kijken naar de mooie plaatjes.

Op maandag werd onze auto weggesleept, want hij hield er ineens mee op. Zo balen. De spruit vond het eerst allemaal heel spannend. De leen auto werd van de wagen gereden, maar daarna was hij intens verdrietig omdat hij het niet leuk vond dat de auto werd meegenomen. Gevoelig mannetje…

In dit geval heb ik deze week toch gedacht… had ik maar een meisje. Zeeman had namelijk echt mega leuke badpakjes… Dit was een setje voor tiener meiden… Ik heb even getwijfeld of ik in maat 170/176 zou passen hahaha

Mijn lief ging in de tuin werken en de Pipster wilde mee. Hij moest echter naar bed, dus dat kon niet. Hij keek hem zo lief na.

Na het slapen mocht hij eindelijk helpen… Ik denk echt dat hij over een paar jaar een fanatieke helper is. Zo lief hoe hij alles na doet.

Ik vind het altijd zo gezellig om alleen met de spruit te gaan winkelen. Hij helpt echt mee. Ik laat hem ook vaak betalen en dingen vragen. Zo leuk…

De lente is begonnen en je kan me niet blijer maken. Dus wij aten lekker in de tuin. In pyjama… why not…

Bloesem… wij hebben onze eigen bloesem bomen in de tuin. Zo mooi…

Genoeg paasversiering voor een paar paastakken… Ieder jaar denk ik dat we niks meer hebben dus koop ik nieuwe. Met onze eigen hangers er bij hebben we helemaal genoeg.

Op vrijdag versierden we eindelijk de paastakken. We hebben er dit jaar twee staan. 1 in de woonkamer en 1 in de keuken. Zo gezellig.

Natuurlijk hangen ook onze eigen paashangers in de boom.

Donderdag lanceerde ik een nieuwe product voor Feestje van Hout. Al even waren we hier mee bezig en binnen twee dagen was de helft al verkocht, zo gaaf….Dit waren de eerste paar die op de post gingen.

De spruit had bloemetjes voor me geplukt. Dit doet hij vaker en vind ik zo intens lief. Dat mini boeketje zo in zijn hand en vol trots komt hij het geven.

Eindelijk weer buiten eten… Ik vind dat echt luxe en zo fijn. Dus hopelijk nog heel vaak buiten eten het komende jaar.

We wilden zaterdag graag nog iets leuks met de mannen doen. We hadden voor Feestje gewerkt en in de tuin. We lunchen samen en lezen boekjes, maar echt de deur uit bleef niet heel veel tijd voor over. Gelukkig is het bos wel altijd een goed idee en wat was dat uurtje rondstruinen mega fijn.

Kun je zien dat ik happy ben???

Ik wilde graag een foto van mij en de mannen en natuurlijk moeten we dan ook even gek doen.

Love you kleine pipster mans. Ik kreeg een dikke kus tussen het rozijntjes eten door. En YEP dat doen wij gewoon op de mond. Alleen met elkaar en met de mannen.

Eindelijk konden we de nieuwe buitenkeuken testen. Die heeft mijn lief een maand geleden gekregen, maar het weer was nog niet goed genoeg geweest. Nu wel en het was super fijn.

Deze foto maakte ik zaterdagavond na onze barbeque. De bomen zijn nog erg kaal, maar de avondzon op de bomen vind ik prachtig. Daarnaast ben ik heel benieuwd hoe snel het nu groen wordt, dus daarom maakte ik de foto, dan weet ik wanneer het er nog zo uit zag.

Zondag besloot ik even snel te gaan shoppen. Ik dook de Costes en H&M in en ben super geslaagd. Ik twijfel nog over wat items, maar die ga ik thuis even goed passen en dan eventueel terugbrengen.

In de middag hadden we de verjaardag van mijn schoonmoeder. De spruit slaapt niet meer altijd in de middag, maar na een paar dagen merk ik toch altijd dat hij instort. Hij is dan sneller boos of verdrietig, maar dit gebeurt er dan dus ook altijd.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *