DIARY: Camper make over en quarantaine

Heel veel camper klussings deze week. Van een beetje opfrissen gingen we over tot een bijna volledige make over. Daarnaast zaten we onverwachts ineens in quarantaine… niet allemaal, maar je bent natuurlijk wel aan je huis gebonden.

Vorig weekend kochten wij onze Perrie. Onze nieuwe camper en toen ik bij Kruidvat deze zag, kon ik die niet laten liggen. Hij was ook nog in de aanbieding. Hij ligt nog even in de kast te wachten op een goede reden, maar hoe leuk…. CHECK ook die baby in de draagzak.

Ik kan foto’s van haar blijven maken als ze slaapt. Ze heeft een nieuwe knuffel en dit is de Humming Bear van Moonie. Die heeft Pink Noise en een lampje in de buik. Het lijkt voor Lua heel goed te werken, ze wordt er echt rustig van en hij gaat ook aan als ze een beetje wakker wordt. Ideaal dus.

Ik ging aan de slag in de camper. De bedoeling was dat we eigenlijk maar een klein beetje zouden opfrissen en aankleden, maar toen ging ik pulken en ontdekte ik dat het grijs een plakfolie was, wat er zo vanaf te pulken was. Ineens was het een mini bouwval geworden.

Gelukkig konden we er nog wel eten, want we besloten in de camper te lunchen. Zo gezellig en de mannen vonden het groot feest.

De Perrie ingeweid… Groot succes… Laat die avonturen maar komen.

Ik dook weer de bouwmarkt in (op afspraak) want ik ging een aanrechtblad halen voor in de camper en verf. Het ging maar net, ik zat met mijn schouder onder het blad. Het was gelukkig nog geen 5 min rijden.

Dit is voor. Zo zagen de deurtjes er uit als de folie er af getrokken was. Ik heb besloten een gedeelte wit te verven en de keuken zwart met oud groen te doen.

En toen zaten we ineens in lockdown. Of althans we… Raf zat in lockdown. Want er was een kindje positief getest in zijn klas, dus heel de klas zat thuis. Op vrijdag deden we dus pyjama dag. Groot feest voor de mannen en Lua vond alles heel interessant.

Ik verfde tussen alle bedrijven (letterlijk) door nog even de muren van de camper. Hier zie je heel duidelijk het frisse wit en hoe het geverfd was. veel frisser en beter.

Hier smelt je toch van. Zij is zo dol op hem en hij is zo dol op haar…

Mijn lief nam Pip mee op pad en aangezien Raf de deur dus niet uit mocht, ging ik met hem aan de slag. Ik had een waterverf workshop gekregen van @studiocremers en die deden we samen. Hij vond het zo leuk en deed het zo serieus. Binnenkort gaan we de jungle dieren waterverven. Echt een dikke tip voor jezelf of met je kinderen te doen.

De keuken kastjes worden groen, de ombouw zwart… hier twijfelde ik al of het wel de goede kleur was, maar ik besloot het eerst af te maken.

Deze kleine man helpt zo graag met allerlei klusjes. Niet altijd het meest handige, maar wel het meest gezellige.

Zondag besloten we tussen het camper klussen door ook te picknicken in de tuin. Pip neemt de kleden mee, mijn lief de picknickmand.

Het weer was super en die eerste picknick voelt altijd een beetje als het startsein van de lente.

Je ziet het verschil niet mega goed, maar rechts was de eerste kleur en ik was toch niet blij. Ik zag het al in de camper zitten en dat ik het dan over wilde doen, dus besloot toch maar meteen een andere kleur er over te doen.

Het lijkt misschien niet veel verschil, maar hier boven zie je dat het dus echt een wereld van verschil is. Zo blij met die tweede kleur, dat is precies wat het moest zijn en wat ik voor ogen had. Helemaal blij dat ik toch nog een andere kleur heb gekozen.

Mijn lief was op het dak aan het werk. Hij vervangt alle kitranden. Onze Perrie is een oudje maar willen we wel heel graag heel lang mee laten gaan, dus we willen er echt goed voor zorgen.

We klussen lekker door komende week en hopelijk komend weekend een eerste test weekend weg.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Marieke
    3 april 2021 / 19:54

    Hoi Jodi, wat een gave camper zeg! Ik wens jullie veel kampeer plezier! Welk merk is het, ik vind m zo cool ­čÖé

  2. 4 april 2021 / 06:47

    Gezellig met de camper naar de Rimboe! Leuk om je “in het echt” gezien te hebben haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *