DIARY: CHAOS, koningsdag en meer…

Met je maten frietjes op de stoeprand

Een kortere diary…. want deze loopt tot zaterdag. Ik had al een weekje meivakantie en het was heel lekker. Ik heb gewerkt, maar ook heerlijk rustig aan gedaan.

De Pipster is zo lief met alle diertjes bij mijn ouders. Hij is er echt dol op en wil ze allemaal aaien. De buggy is overigens voor hem en normaal niet voor de hond.

De mannen waren tweede paasdag bij mijn ouders blijven slapen, zodat ik op dinsdag lekker een dagje aan het werk kon thuis. De mannen hadden weer een heerlijke dag in het kabouterbos. Zo gaaf om hem de wereld te zien ontdekken.

Ik werd erg blij van de paas leftovers. Ik hou van brood en ontbijt enz. Dus ik maakte voor mezelf een feest lunch. Heerlijk.

Deze foto is zo typtisch de mannen. 1 met een laars in zijn hand op een sok in het bos. De ander in gedachten geconcentreerd alles aan het bekijken.

Het was zo’n lekker weer dat ik in de tuin ging werken. Alleen was mijn macbook leeg en kwam mijn kabel niet verder dan tot hier, dus ik kon hem niet op tafel zetten. Dan maar op schoot…

Ik verfde nog wat bunny’t voor de bunnyslinger en ik ben zo slecht in netjes schilderen. Ik zit ALTIJD helemaal onder.

Op woensdag haalde ik de mannen op van het kinderdagverblijf en toen de spruit zijn tas op zijn rug wilde, wilde de Pipster dat ook. Mag ik even smelten???

Op donderdag gingen ik en een vriendin naar de sauna. Dat was echt heeeeel lang geleden, toen ik 7 weken zwanger was van de Pipster voor het laatst. Het was echt weer heerlijk… Er is ons meerdere keren gevraagd of we stil(ler) konden zijn, maar het was dus heel fijn.

Op vrijdag was de Pipster heerlijk aan het spelen. Toen ik ging kijken vond ik dit…Ik denk wel 7 puzzels en spellen overhoop gehaald. Alles lag onder. En rarara wie er deze puzzels weer mocht sorteren.

Dus toen de Pipster in bed lag, de spruit buiten speelde en ik alle puzzels had georden (op 1 na) verdiende ik koffie en een paashaas. En deze is inderdaad eigenlijk van 1 van de kinderen.

Koningsdag… Ik hou zo van koningsdag. De gezelligheid, de koningsmarkt, lekker fout verkleden en vrolijkheid. De voorspellingen van het weer waren verschrikkelijk, maar wij lieten ons niet tegen houden.

Met twee vriendinnen en hun kinders en aanhang gingen we de koningsmarkt onveilig maken en de kinders vermaken. Het was super gezellig en hoe heerlijk is deze foto. Het is zo fijn en makkelijk als we met zo’n groep zijn. Iedereen let op elkaars kinderen en helpt waar mogelijk.

Hiervoor waren we de spruit blijkbaar even kwijt (ik stond bij een kraampje en die man van ons die loopt zich soms verloren als hij loopt te dromen) Toen we ze vonden zaten ze hier te spelen… met hun nieuwe aanwinsten. Wat is er leuker dan in de plas spelen…prima mannen.

Hoe gezellig is deze markt… Echt zo leuk en het weer viel 100% mee.

De Pipster slaapt natuurlijk nog standaard overdag (de spruit ook nog regelmatig maar die kan makkelijker zonder) Hij heeft het mega goed volgehouden, lekker rondkijken vanuit de kinderwagen, maar op de terugweg viel hij toch helemaal verwilderd in slaap. Dit gebeurt echt bijna nooit, dus zo lekker om te zien…

We vieren nu vakantie, dus deze week geen weekendvlog, maar volgende week wel een vakantie diary en een vakantie vlog.
Fijne week -x-

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 30 april 2019 / 19:31

  Geweldig die puzzel aktie
  Bij de Action heb je witte schilderhandschoentjes, misschien wel handig voor je

  • Liefthuis
   Auteur
   1 mei 2019 / 15:08

   Aaah slim, daar ga ik zeker eens naar kijken, dank je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *