Diary: Dansen in de regen, WW start en Efteling…

Maandag… en dat betekent tijd voor mijn diary. We hadden een redelijk rustig weekje en wat was dat fijn. Kijk mee naar ons weekje… een weekje met Efteling, dansen in de regen en een start met mijn WW avontuur.

Als je mijn blog afgelopen week hebt gelezen dan weet je dat ik weer ben begonnen met WW. Mijn lief kookte een maaltijd uit het WW kookboek. Het ziet er mega lekker uit, maar ik vond het wat tegen vallen, als ik eerlijk ben.

Ik ben zo vaak getagt in dit bericht, echt te grappig. Iedereen weet dus dat we dinofans zijn, naast groot zijn deze vooral toch wel te duur. 150.000 euro…. al heb je dan wel een hele oertijd familie.

Zielig mannetje. Hij moest een pasfoto laten maken voor zijn paspoort, maar hij had er geen zin in en het werd dan ook een hele verdrietige foto. Die de komende vijf jaar op zijn paspoort staat.

Het was hoogt tijd om nieuwe schoenen te shoppen voor de mannen. De schoen die de Pipster aanheeft is het uiteindelijk geworden. Nikes, met klittenband en elastieken veters. Deze hebben we ook voor de sprui, lekker handig voor straks op school.

Dit avondmaal beviel me dan wel weer heel goed en op de avocado na was het mega WW proof. Ik heb de avocado gewoon ook gegeten hoor en mijn punten geteld, alleen mocht ik daardoor minder in de avond.

Lees dit artikel, als je het nog niet gedaan hebt. Zo sterk en zo duidelijk wat woorden kunnen doen. Laten we het vooral noemen zoals het is….

Dit lekkere manneke kroop bij mij in bed toen mijn lief op vrijdag al naar zijn werk was. Normaal komt hij niet zelf uit zijn kamer, maar ik hoorde ineens de deur open gaan en hij ging op de plek van mijn lief liggen. Zo lief…

Op vrijdag kwam mijn schoonzusje langs met een heel erg lief cadeautje. De plaat van Bohemian Rapsody en een heel lief kaartje. Zo lief… en de plaat heeft heel het weekend aangestaan.

Op zaterdag hadden we een rustig thuis dagje. Lekker allerlei klusjes in en om het huis kunnen doen. Na het eten gingen we ijsjes eten op de fiets. 1 keer in de week heb ik een niet tel avond. Ook bij vriendinnen nam ik in de avond gewoon een wijntje, kaas en chips en dat kan prima.

De Pipster vindt ijsjes ook zo lekker…

Als je in de buurt van Eersel woont ga dan zeker eens ijsjes eten bij Smaak. Leuk plekje en heel lekker ijs.
In de avond ging ik natuurlijk ook het eurovisie songfestival kijken. Met vriendinnen, wijntjes, hapjes, gezelligheid op de bank en wat een afsluiter met zijn winst. Heerlijk…

Op zondag gingen we naar de Efteling. Lekker het weekend afsluiten en het was daar mega lekker weer. De Pipster wordt zo groot als ik hem daar door het sprookjesbos zie lopen.

Hij doet ook alles van zijn grote broer na.

Natuurlijk hoort een rondje met zijn alle in de draaimolen daar ook bij.

In de avond brak het los. We waren op tijd terug, maar in de tuin stonden echt flinke plassen. Het leek me ineens zo leuk om met de mannen er in te gaan springen. Ik wilde met blote voeten, maar de mannen waren het daar niet mee eens.

Dit zijn toch de leuke en bijzondere momenten.

In bad voor mij en naar bed voor de kleine mannen. Wat een fijn weekend, echt opgeladen…

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Christine
  26 mei 2019 / 18:15

  Hier 8 mei begonnen met ww, succes ermee! Ik geef nog borstvoeding, best zoeken met zoveel punten om gezond te eten en niet eten omdat het kan (omdat ik toch nog punten heb)…
  Heerlijk om zo lekker van die regen buiten te genieten, hé? Het plezier spat er vanaf!!

  • Liefthuis
   Auteur
   26 mei 2019 / 22:47

   oow wat goed, ja het is heel fijn en ik vond die punten van BV wel fijn hoor. Hier niet meer en ik merk verschil. Vooral mn tussendoortje in de middag… maar komt goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *