DIARY: dierentuin, vrijgezellenfeest en pyjamadag

Een week vol vakantie… dus rustig aan van alles en niks doen… Van kermis tot pyjamadag, een vrijgezellenfeest en de dierentuin. We hadden een heerlijke week. Echt vakantie… en dat besef ik me altijd nog meer als ik dan de foto’s terug kijk…

De eerste maandag van de vakantie. Ik moet eigenlijk gewoon werken. Ik heb de kinderen wel gewoon thuis, dus het is werken tussen de slaapjes, boterhammen, boekjes en het spelen door. Pip haalt dan ook alles uit de kast omdat hij voor mij een feestje aan het maken is. Ik laat hem op dit soort momenten dan ook maar gewoon. Hij speelt lekker en ik kan werken. Opruimen doen we daarna wel weer.

Mijn liefdes… Ik kan echt hier dus echt met een big smile naar kijken en achter lopen. Alle drie van mij… nou ja van zichzelf… maar nu nog een beetje van mij.

Eindelijk paste haar haarband en hoe knap kun je zijn…

En al een koffiedate onverwachts uitloopt in hele middag spelen voor de mannen, dan slaapt Lua in de kinderwagen. Niet zo lang als haar slaapje normaal thuis, maar wel prima…

Het was nog kermis in het dorp en de spruit wilde zo graag op de trampolines eens. Vooruit… als afsluiter van de kermis.

Last minute bedachten we ineens dat een paspoort voor Lua wel handig is als we over de grens gaan (I know… verplicht en wooops dus vergeten) maar check deze mooie pasfoto en hoe lief dat de fotograaf ook even een foto met de mannen er bij schoot. Echt heel lief.

Op onze zomervakantie lijst stond iets bakken. Dat wilde de mannen graag, dus we besloten dat ook maar snel te doen. Nooit genoeg lekkers, dus de mannen bakten koekjes. Zo leuk hoe ze hier van genieten.

Ik ging even mijn outfit testen. Als jullie dit lezen heb ik een bruiloft van een goede vriendin en daarvoor zocht ik een outfit, maar dat viel me nog niet zo makkelijk als gehoopt. Uiteindelijk dit jurkje en ja de bruid heeft mijn witte kanten jurkje meer dan goedgekeurd.

Nog steeds ligt dit meisje af en toe in haar wiegje. Even spelen of gewoon even zodat ik snel wat kan doen. Het is bewust een ‘groter’ wiegje waardoor ze iets meer ruimte heeft… maar wat ben ik nog steeds verliefd op dit wiegje.

Vrijdag was het ‘Niets moet alles mag pyjamadag’ Dit deed ik voor dat de spruit ging een keer in de maand ofzo, maar doordat hij nu doordeweeks altijd naar school moet gebeurt het nu bijna nooit meer. Toen ik ze vrijdag uit bed haalde en voorstelde pyjamadag te doen sprongen ze gat in de lucht. Dat vinden ze zo lekker en dat vind ik dan weer zo lief. Toen we Kees Kip gingen halen zei ik wel… trek er maar even een verkleed pak over aan hahaha…

Ja ik ben die moeder die eerst een foto maakt en dan haar kind pas redt van de te hoge paal…

Dit is toch goud… Zo heerlijk dit soort simpele momentjes. De mannen spelen lekker en niemand die ziet dat ze hier onder hun pyjama aanhebben (die in de avond wel gewisseld werd voor een schone zonder zand hahaha)

De mannen kregen van mij allebei een houten schatkistje met hun naam er op. Zodat ze al hun schelpen, haaientanden en andere schatten konden bewaren. Je shopt ze bij www.feestjevanhout.nl

En zaterdag had ik een vrijgezellenfeest. Deze knappe gaat dus trouwen en dat verdient een bijzonder moment.

Ik fietste me de pleuris op een bakfiets zonder ondersteuning, maar het was het waard. Ik ben die vriendin die langs alle terrassen tourde en heel hard ging roepen en zwaaien naar iedereen zodat we lekker de aandacht trekken en iedereen ging klappen en zwaaien. Heerlijk… hou ik van…

Tussen de tegels op de stoep stond deze klaproos en Pip plukte hem voor mij. Hij plukt altijd bloempjes voor me (geen uit de tuin ofzo) en dat vind ik zo zo zo lief en aandoenlijk. Ik reageer ook altijd oprecht even enthousiast en blij…

Wij waren uitgenodigd door @dierenrijkmierlo om naar de dierentuin te komen. Het was best een tijd geleden dat we daar waren geweest, maar wat een waanzinnig leuke dierentuin is dit. Door het regenachtige weer waren alle dieren super actief en aangezien je echt mega dicht bij de dieren kan komen, was het echt bijzonder. Een prima rondje voor de kinderen van deze leeftijd en daarna nog lekker spelen en eten. Echt een feestdag en een dikke aanrader.

De stokstaartjes zijn mn lievelings want die zijn altijd heel actief, maar vandaag waren alle dieren heel actief. De beren begon het mee en dat was al echt feest. Die kwam echt vlakbij ons gelopen.

Juf Jodi kon het niet laten om even een lesje over beren klauwen te geven.

De olifanten blijven bijzonder. En kijk die baby olifant nou… Zo zo lief. De mannen zeiden, het is papa en mama, groot kind en baby olifan…

Deze kleine meid leek wel te poseren voor de foto hahaha. Ze keek haar ogen uit, deed tussendoor een slaapje in de kinderwagen en vermaakte zich prima. Zo fijn en zo’n makkelijke baby.

Dit is toch TE vet… Ik weet niet wie er meer enthousiast was, die kinderen of ik.

De neushoorns staan hier altijd dichtbij, maar nu was het wel heel tof. Ze lagen helemaal in het water, bliezen bellen en zo konden we ze heel goed bekijken. Ik dacht echt dat een neushoorn meer een soort schilden had, maar leek zo toch soepeler.

Het was echt een feestdag…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *