DIARY: Dinoland, mijn hart smelt en Moederdag…

Een druk weekje was het. Veel orders wegwerken, maar ook een tandarts en consultatiebureau bezoek een double date met awesome escape room en natuurlijk moederdag.
Kijk mee naar onze week in foto’s.

Een officieel moment, want hier tekende ik mijn ontslagbrief. Toen ik het aan directie en collega’s vertelde, had ik nog even om ontslag te nemen en nu was het zo ver. Zo fijn om collega’s te hebben die dachten even een foto te maken haha. Het lijk wel alsof ik mijn diploma teken.

Op donderdag gingen we naar de tandarts. Voor het eerst met de Pipster en de tweede keer met de spruit. Die laatste deed het fantastisch, vond alles prima, deed netjes zijn mond open. De Pipster vond het daarentegen verschrikkelijk. Ach komt vanzelf. Ik vond dit wel heel lief, hoe hij hier op de grond ging liggen om lego te bouwen. Ik zie hem al liggen over een paar jaar… en check zijn krullen ineens.

Hier lag de spruit ook even bij mijn lief toen er bij hem gekeken werd. De vorige keer vond de spruit het overigens nog verschrikkelijk, dus mocht dit bij jou ook zijn, volgende keer gewoon weer proberen.

We maken heel bewust tijd om met de mannen te spelen aangezien we zo druk zijn en hele dagen met Feestje bezig kunnen zijn. Hij vindt dit ook echt zo heerlijk, samen bouwen en spelen. (ik bedoelde de spruit, maar mijn lief vindt het net zo leuk)

Bij Zeeman zag ik deze toffe mandjes. Heel erg leuk voor een kinderkamer.

Op vrijdag moest de spruit naar het CB voor de 4 jaar controle. Ogentest moeten we nog een keer voor terug en mijn moederhart brak toen hij ingeent moest worden. Daarna verdiende hij dus iets lekkers…

Zo tof deze foto. Een bestelling van een klant en dan dit soort foto’s is gewoon heel erg leuk. Dit is de Rijg je naam…

Op zaterdag hadden we een double date… We hadden de broer van Stef een escape room cadeau gegeven en we gingen samen uiteten. As usual, zat ik weer last minute mijn nagels te lakken.

We gingen eten bij de Thomas. DE kroeg in Eindhoven waar we vroeger ieder weekend stonden, maar die super gaaf opgeknapt is en waar we lekker konden eten. Echt een aanrader.

Met wat hints en een beetje smokkelen zijn we op tijd uit de escape room ontsnapt. Deze escape room in de oude rechtbank in Eindhoven (stratumseind) is echt een dikke dikke tip. Nu beide kamers gedaan en beide zijn super gaaf.

Zondag was het moederdag en ik werd door mijn mannen verrast met een heerlijk ontbijt op bed.

Mijn mannen, wat een gezelligheid…

Als verrassing nam mijn lief me mee naar Dinoland in Zwolle. Ik wilde daar al zo graag heen met de mannen en de spruit was door het dolle.

Dit bekkie zegt genoeg toch…

Echt een dikke dikke tip. Naast dino’s, is er een hoogte parcours, skelterbaan, een dinoshow, mega gave aankleding en sfeer, je kan edelstenen opzeven, botten uitgraven… Echt zo afwisselend en leuk.

Zoals je ziet was de Pipster ook door het dolle.

Hoe raar het ook klinkt, maar ik vond dit dus een fantastische moederdag.

Hoe grappig is dit, overal stonden van dit soort bordjes. Ook dat je op je kinderen moest passen, echt leuk, een soort jurassic park.

Wat een topdag…. Kleine man wat word je groot.

En als afsluiter kwam de vaderdag collectie van Feestje van Hout online, met daarin ons nieuwste product, namelijk de snij/ broodplanken met tekst. Zo blij mee…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *