DIARY: dubbel theater en de Efteling en stress.

Altijd als ik mijn DIARY maak dan zie ik hoeveel leuke en mooie momenten we weer hebben beleefd, maar dan valt het me ook op hoe snel de tijd gaat en hoeveel je vergeet. Dierbare herinneringen, ook deze week weer. Dus kijk mee naar Efteling liefde, onverwachts theaterbezoek en een trotse mama.

Op maandag ochtend begint mijn lief vaak later met werken, wat er voor zorgt dat we altijd nog een lekker ochtendje samen hebben. Omdat de spruit nu op school zit, is dat ook een extra fijn momentje voor de Pipster.

Ik bracht in de middag pakketten weg voor Feestje van Hout en JEETJE… ik weet soms gewoon niet meer hoe ik ze mee moet nemen. Zo dankbaar voor alle mooie bestellingen. En dan ga ik in 1 week nog 5 of 6 keer heen en weer.

Wat de spruit doet doet de Pipster ook, dus als hij zo ligt tv te kijken… dan wil de Pipster dat ook. Al is het maar voor even.

Je moet goed kijjken, maar de spruit heeft hier toch echt zelf zijn naam geschreven. De ALLER eerste keer…. Zo gaaf en zo lief… Je snapt dat ik dit ga inlijsten.

Op donderdag was mijn lief niet thuis ivm studie, maar normaal is mijn werkdag op donderdag. Ik probeerde toch wat werk tussendoor te doen als de Pipster fijn speelde. Op dat soort momenten maakt de rotzooi me niet uit, als ik een half uurtje iets kan doen terwijl hij het bakje met letters overhoop gooit… Prima…

Ik deed mijn nieuwe trui en en probeerde een nieuw Lookje… (wat een lelijk woord eigenlijk) Even wennen maar toch heel blij mee.

Mijn dag is helemaal goed als ik dit zie… Mijn mannen, maar ook 11:11… Word ik blij van.

Op vrijdag middag begon voor de spruit de herfstvakantie en toen ik zocht tot hoe laat de bibliotheek open was, zag ik dat er een theatervoorstelling was om half 4. dus toen de Pipster om 3 uur wakker werd gingen we snel de deur uit. Er was een klasgenootje van Raf… zo leuk dat we nu klasgenootjes tegen komen.

Het was de voorstelling van Fiep heeft haast was voor beide mannen goed te doen. Snel, gek, grappig en niet te lang.

Daarna liepen we de bieb in om voor de Pipster ook een bibliotheek pas aan te vragen en meteen wat boeken te lenen (alsof we thuis niet genoeg hebben, maar toch)

Wat ik wel meteen merkte, was doordat de mannen samen mee uit mochten kiezen dat ze meteen heel enthousiast waren over de boeken en wilde lezen… Dus wij gaan snel weer (al was het alleen omdat het moest ivm terug brengen boeken)

Op zaterdag gingen mijn lief en ik naar Amsterdam. Een dagje Amsterdam dacht ik…. en in de avond naar een musical.

Na MEGA haasten en stress (en daar doe ik het niet heel goed op) zaten we op de minuut op tijd in de zaal. Niet fijn, maar mijn lief dacht kaartjes voor de avond voorstelling te hebben en zag bij het uitprinten ineens dat het middagkaartjes waren. MEGA haasten dus… ik ben bang voor wat boetes en we betaalden de hoofdprijs aan parkeren, maar we waren gelukkig op tijd.

We gingen naar The Book of Mormon in carre. Maanden geleden kreeg ik van mijn lief de kaartjes want ik wilde hier zo graag heen.

De musical was mega gaaf. Ik ben fan en zou zo nog een keer gaan. Hij draait tot 27 oktober dus als je geluk hebt kun je nog gaan.

Zie je mijn blije hoofd? Ik moest even omschakelen door alle haast, maar de musical was zo gaaf, dat ik helemaal happy was en zo genoten heb. IK WIL NOG EEN KEER….

Zondag ochtend gingen we naar de EFteling samen met Yvette en de beste maat van Raf. Hij wilde in de auto graag zijn dino mee hahaha kijk hem zitten.

Vroeger was ik als de dood voor deze slapende ridder… de mannen niet.

Wij hadden ons opgedrongen aan Yvette en haar familie. Zij hadden kaartjes en wij ons ABO, dus we gingen met zijn alle. Het weer was fantastisch en hoe heerlijk is deze gang. 5 kinderen en 4 volwassenen. Zo heerlijk…

En met deze vrouw is het altijd fijn. We kennen elkaar en elkaars kinderen zo goed, dat het altijd goed is.

Typische Efteling foto… maar die paddenstoelen blijven magisch.

Matties… Deze twee gaan altijd goed samen… Altijd… Je hebt er ook geen kind aan als ze samen zijn.

Ook onze mannen hadden veel plezier… Toch fijn šŸ™‚

Hans en Grietje…

En de Pipster vond ook alles weer fantastisch… Ongelofelijk hoe goed die kinderen het vol houden op zo’n dag. De mannen sliepen nog voor we het parkeer terrein af waren.

Komende week herfstvakantie… Heerlijk…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *