DIARY: Echo, klussen en tatoeage…

Vorige week geen Diary want ik voelde me niet goed en wilde hem later plaatsen, maar ook dat kwam er niet van, maar we zijn terug. Ik had een echo bij de verloskundige, ging uiteten, had een hele slechte dag, maar ook een hele fijne zondag… Kijk mee…

Maandag had ik controle en echo bij de verloskundige. Ik was heel benieuwd naar hoe ze lag en hoe groot ze nu was. Ze lag er heel rustig bij en was perfect te meten en bekijken en alles was perfect. Daarnaast was het een soort cadeautje dat ze was gedraaid, want ze lag de 4 weken daarvoor heel steady in stuit tot de zaterdag er voor, zoals ik al vertelde in mijn zwangerschapsupdate.

Mama mag ik ook een bloemetje net als jij. Tuurlijk lekker ventje en trots dat hij was.

Deze gekke lieve maar gekke hond. Komt zo graag bij mij liggen altijd.

Ik besloot woensdag even het onderstel van de commode te verven met de verf Vintage Pink van Kwantum die ik nog had. De spruit wilde helpen en dat vind ik zo heerlijk…. niet het snelste of handigste, maar wel heel leuk om het samen te doen. De kleur op het potje was echter heel anders dan in het echt helaas.

In de avond begon Pip rond 9 uur ineens te huilen. Dit dot hij nooit. Hij gaat altijd netjes slapen. Toch even naar bedenen en ik geniet hier altijd stiekem zo van. Het gebeurt echt zelden, dus maar even genieten van dit kroelen.

Op vrijdagavond ging ik met een lief vriendinnetje uit eten. Dat was al zo lang geleden. We gingen eten bij Dadawan en het was mega lekker en heel erg gezellig. Ondanks dat het fysiek zwaar was heel de avond te zitten, heb ik er heel erg van genoten…

De spruit kreeg kleine strijkkralen met dino vormpjes. De Pipster wilde ook meedoen maar het was voor hem wel moeilijk, tot ik me bedacht dat we ook XL strijkkralen hebben. IDEAAL. Dus dikke tip…

Zaterdag was voor mij flink bijkomen, ik had geen topdag helaas, maar we zouden wel de muur van de babykamer gaan doen. Althan mijn lief… het werd echter een dikke cliffhanger want de verf bleek op helaas.

De mannen kregen deze monster opgetuurd van handpoppen.nl. Ze vonden ze mega leuk en dat zijn ze ook echt. Helemaal happy.

Zondag nieuwe dag nieuwe kansen. We gingen verf mengen. Vintage roze mengen met wit om zo 5 verschillende tinten te krijgen.

En terwijl mijn lief en ik aan het werk waren, zat de Pipster lekker in de schommelstoel een boekje te lezen. Heerlijk plekje toch…

En eindelijk maakte ik mijn pakketje open. Ik heb zo lang getwijfeld en spullen verkocht en gespaard en woensdag bestelde ik deze draagzak. De artipoppe Zeitgeist Leopard. Zo zo zo mooi en zo blij mee.

Als een kind zo blij en ik ging hem even testen. Hopelijk is de Kiwi wel wat knapper dan deze monster.

Hier zie je al goed hoe het gaat worden. Zo zo zo blij mee. Snel een DIY blog over de muur want ik kreeg er heel veel vragen naar.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *