DIARY: Eerste knotjes, boeken uitzoeken en kortingscode…

Daar zijn we weer… onze Diary. Met de eerste knotjes voor ons meisje, deze waanzinnig mooie foto en een boekenfestijn met de mannen, want we zochten alle boeken uit, om vervolgens weer nieuwe aan te schaffen. Ik ging met de mannen op stap naar Eindhoven en een kortingscode voor jullie.

Deze snoetjes… Lua is een paar keer extra op maandag bij de opvang. Ik ging haar ophalen en PIp was mee en ik herkende haar gewoon niet. Ze had twee knotjes in en ze had ineens zo’n oud bekkie. Kijk haar ook naar d’r broer kijken.

Dit is toch te zoet. Haar eerste knotjes. Zo knap dat ze het voor elkaar hadden gekregen en ook dat zij zo netjes is blijven zitten. Nu moeten wij dus ook aan de bak haha.

Mijn zoetje mijn meisje. Zo trots. Natalie maakte deze mooie foto van ons omdat ze me hielp met een foto van de trui, maar deze foto is me zoveel meer waard. Zo mooi.

De mannen hadden studiedag en ik besloot alle prentenboeken eens uit te zoeken met ze. Alle prentenboeken van hun kamer en uit de speelkamer legden we neer en gingen we bekijken. Welke konden naar boven, welke beneden en welke konden naar andere kindjes. De mannen deden het zo serieus.

Pip wilde graag alle boekjes lezen. Liefie.

Zo zo trots op alle nieuwe producten in de shop. Overigens ook op de oude, maar ik vind het heel tof om de groei te zien en jullie reactie op deze super gave huidskleur krijtjes zijn zo leuk. Net zo blij als ik er mee. Je shopt ze dus op Feestjevanhout.nl.

Vrijdag avond gingen we bij een vriendin eten en daarna kinderen daar in bed en spelletjes doen. Altijd een groot succes. Op het menu kaasfondue… de kinderen eten vooral alle hapjes en broodjes enz, maar wij hebben heerlijk gegeten. Zo leuk ook. Dit is de oudste dochter van een goede vriendin die ik al vanaf de basisschool ken, ze zouden zo broer en zus kunnen zijn toch.

Zo blij met onze woonkamer. De zon scheen zo lekker binnen en de mannen zaten samen heerlijk op de bank een filmpje te kijken.

Mijn lief was de hele zaterdag weg dus ik maakte er een klein feestje van met het eten. Ik haalde frietjes en de mannen mochten op een kussen onder een kleedje met frietjes een film kijken. Ze vonden het zo leuk en dit was natuurlijk platvoet. Zo leuk… die keek ik vroeger al en de mannen vinden hem ook super.

Als je me volgt op instagram dan heb je het vast al gezien, maar ik heb een kortingscode voor Guts en Gusto lopen. Je kan met 20% korting shoppen met code LIEFTHUIS20 tot en met woensdag. Dus shop snel. Deze trui en broek heb ik zelf onder andere geshopt (gekregen).

Dit was zo zuur. Ik hou van mooie getallen en stapte in mijn auto en ik zag dit. Op 5 km na…

Met de mannen reed ik naar de boekenberg, om op de valreep van de kinderboeken week nog een boekje met ze uit te zoeken. De boekenberg is echt een prachtige boekwinkel, dus als je ooit in Eindhoven bent.

Even schoenen passen. en kijk hoe stoer… Liefie…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *