DIARY: Eerste schooldag, kiwi zusje zien en de babykamer muur…

Na een week waarin ik me heel slecht voelde was deze week zoveel fijner en beter. Vriendinnen zeiden gewoon dat ze ook echt aan me zagen dat ik me beter voelde. Heel fijn… De spruit ging naar school, de pipster wilde ook en verder deden we vanalles in de babykamer en kocht ik alvast een december cadeau.

De zomervakantie was voorbij en voor we naar school vertrokken zei ik tegen hem. We moeten nog wel een stoere groep 2 foto maken. Dit was het resultaat hahaha stoer is het zeker, lekker ding.

En de spruit was niet de enige die er zin in had. De kleine man wilde ook zo zo graag naar school. Hij moest zijn rugzak op bij het wegbrengen.

Ik ben begonnen met een babykamer projectje. Een regenboog kussen wordt er gehaakt, ik ben benieuwd hoe het eindresultaat is (en wanneer het klaar is)

Terwijl wij in de babykamer wat klussen, is de spruit begonnen aan een treinbaan die hij daar bij de spullen vond die eigenlijk opgeruimd moeten worden. Wel heel leuk, hier kan het wel even blijven staan.

Ik was echt lost in mijn kledingkast, wist niet meer wat wel en niet paste, dus dook mijn kast in en maakte een aantal outfits. Fijn om te weten wat past.

Ik kocht via marktplaats een oud blik dessert muisjes voor op de babykamer. Deze had ik bij een vriendin gezien en vond ik super vet. Blijkbaar had ik niet goed onthouden hoe groot hij was, want ik schrok van hoe groot hij was. Blijkbaar klopt het, en ik vind het nog steeds een heel tof blik, dus komt zeker van pas.

Ik moest bloedprikken en daar vlakbij zit de kringloop. Het is echt zo’n rommel kringloop waar je soms heel veel en soms helemaal niks vindt. Nu had ik een mega gelukje. Ik liep met lege handen naar buiten en toen viel mijn oog op deze doos. Een koffer vol knex, voor 2,50. Ondertussen is de knex al in de wasmachine geweest en de koffer goed gesopt en is het nu een perfect 5 december cadeau.

Donderdag avond deed ik iets heel spannends, wat uiteindeijk totaal niet spannend was. Ik wilde heel graag een shoot met meer bloot. Om mijn buik vast te leggen en te onthouden zoals hij is. Toen Natalie er was, want natuurlijk maakte zij de foto’s, voelde het totaal niet meer ongemakkelijk en wauw wat ben ik blij met het resultaat. Bizar mooi… Dit ben ik…

En deze vind ik ook heel speciaal. Ik bedacht me last minute dat ik ook graag een foto met de mannen wilde. Kijk die lieve bekkies. Om op te eten.

Op zaterdag gingen de spruit en ik (en oma) iets heel leuks doen. Mij leek het heel leuk als Raf zijn zusje eens kon zien op een echo, maar door het virus mocht hij nooit mee. Bij de 3D pretecho mocht hij echter wel mee, dus die boekte ik en zo konden we zelf ook meteen spieken. Wat heerlijk.

Bizar hoeveel je kan zien en hoe mooi het beeld is. Links is de Kiwi en recht is Raf rond dezelfde termijn. Het neusje kwam erg overeen en profieletje leek wel, maar ze lijkt een hele andere mond te hebben dan de mannen en ook andere ogen. Ik ben nu zo zo benieuwd in real life, maar dit was zo mooi.

Mijn lief ging hout halen en nam als verrassing een surprise ei mee. Hier word ik als een kind zo blij van. Hij nam er overigens ook mee voor de mannen.

Heerlijkheid. In mijn hoofd zit vaak dat we ieder weekend iets moeten doen met de mannen, terwijl heerlijk thuis keuvelen ook zo zo fijn is. De mannen gingen zich verkleden en hadden de grootste lol samen. Heerlijkheid…

We hadden lunch met wafels en gegrilde broodjes met geitenkaas en honing. Dit soort dingen maakt een zondag al heel fijn.

Mijn lief maakte ook even een muurtje. Zo zo fijn dat hij zo handig is. De babykamer was mega groot en daardoor weinig sfeervol en die ruimte heb je gewoon niet nodig. Dus ik wilde graag met hout, want I love hout, een mooi wandje met schuifdeur. Draait hij zijn hand niet voor om. Zo mooi…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *