DIARY: Efteling liefde en de eerste duik in ons zwembad…

Een week van tegenstrijdigheden… Van regenjassen en truien, naar de eerste duik in ons zwembad, maar het was heerlijk. Werken doen we ergens tussendoor, maar dit zijn de dagen die we herinneren over een tijd. Ow ja… en als je dit leest vandaag… IK BEN JARIG… toch leuk om even te vermelden.

Vorig week maandag was het tweede pinksterdag en daar hebben we gebruik van gemaakt. We hadden nog kaartjes van voor alle lockdowns en die waren gelukkig nog geldig. Er was heel slecht weer voorspeld, maar we lieten ons niet tegenhouden.

Regenjas en laarzen aan en gaan. In het sprookjesbos loop je onder de bomen en het spetterde wel degelijk, maar met de jassen was het allemaal prima te doen.

Dit bekkie… Hij keek hier naar raponsje en hier realiseerde ik me dat hij de Efteling waarschijnlijk niet meer kan herinneren. Althans, niet veel. Wij kwamen voor onze grote reis heel veel in de Efteling, maar dat is ondertussen natuurlijk 1,5 jaar geleden en daarna zijn we er nog 1 keer geweest. Zo heerlijk om te zien hoe nieuw alles is.

Het lijkt verlaten op de foto’s, dat is zeker niet het geval, maar het was heel goed te doen. Ik was overigens vroeger heel bang voor deze draak…voor mijn gevoel kwam die draak ook veel dichter bij. Pip durfde wel met Raf er bij, maar vond het toch wel spannend.

Waar de een is, is de ander. Mijn mannen… en het sprookjesbos was een groot feest. We hebben zo genoten.

Hier was het even droog en mocht Lua mee in een attractie. De 6 zwanen… Samen met Pip in een bootje.

Precies een jaar geleden maakte ik hier (op een veel zonnigere dag) ook een foto. Van mij en mijn bolle buikje… Lua nog veilig in mijn buik en nu is ze mee zo’n feest met haar er bij.

Wat zij er van vond? Ze zat voor het eerst in de kinderwagen zitting en ze vond het een groot feest. Ze keek haar ogen uit en sliep tussendoor. Heerlijk.

Even kijken naar de grote achtbanen. Raf was voor het eerst in Max en Moritz geweest en vond het een groot feest, hij joelde dat hij het zo leuk vond. Hier gingen we even kijken hoe snel de andere achtbanen gingen.

Een top dag. We hebben allemaal zo genoten.

En de zon brak nog door, wat een heerlijke afsluiter was.

Nog voor we het parkeerterrein af waren, sliep deze man.

Onze grootste man is binnenkort jarig en dit jaar mag hij voor het eerst een feestje geven. Dus wij brachten samen de uitnodigingen rond. Hij wilde een superhelden feestje, dus ik maakte deze uitnodigingen.

Te knap toch, dit meisje.

Ik heb onverwachts zo genoten van dit programma. De verhulstjes (op videoland) en dit shot is sprekend voor de serie. Ik heb echt heel erg genoten en gelachen om deze serie. Ik kreeg ook weer veel meer sympathie voor Gert, heerlijk gezin.

Slaap lekker meisje. Overdag gaat het inslapen meestal heel goed. De Moonie is heel fijn en we helpen haar vaak door haar even vast te houden zo. Dit gaat vanzelf over en dan is ze groot, dus we helpen haar even en dan halen we heeeeel langzaam de hand weg.

Ik heb m’n zinnen gezet op deze schoenen… maar ik ben weer eens te laat want ze zijn onvindbaar en uit de collectie. Helaas pindakaas. Al speur ik marktplaats en vinted af op ongedragen pareltjes…

De friends reunie was goud. Ik vond het heeeeerlijk en zo leuk. Heb met een big smile zitten kijken en appen met een vriendin. Deze spreuk op het einde zo voelde het precies. De tijd dat vrienden je familie zijn…

Een hele fijne en dierbare foto voor mij. Lisanne is een van mijn oudste vriendinnetjes. Ze is zwanger van haar tweede en hier staan we op de foto met onze dochters. Wij kenden elkaar al toen we zelf zo klein waren… zo bijzonder.

Op zaterdag gingen we shooten in de woestijn. Zoals we het voor de mannen noemden. De strabrechtse heide.

We spraken af rond etenstijd, namen picknickkleden en heel veel eten mee. Wat een heerlijkheid, vooral omdat het de eerste dag van het lekkere weer was.

Dit wil je toch… Leuke mensen, lekker eten… spelende kinderen.

jeej de handdoeken van onze mannen konden weer uit de kast. EINDELIJK… Zo blij met deze mega fijne handdoeken van Storm en Loet, heb er afgelopen week meteen een besteld voor Lua.

En met het warme weer vond de spruit dat het tijd was om zijn zwemkunsten te laten zien. Hij was zo mega trots. Het was super koud, dus ik vond het ook heel knap dat hij er in ging. Lekker ding.

Vorig jaar zat ik met mijn dikke buik in de broedstoel en nu genieten we samen van het mooie weer.

Het is nog steeds Lua voor en na. De mannen willen naast haar zitten, haar aaien, haar zien en voelen. Ik had verwacht dat dit na een tijdje over zou gaan, maar het is nog steeds dikke liefde.

Kijk hem op het dak zitten. Een oude camper betekent ook wel wat opknap werk. We willen alles zo goed mogelijk maken, zodat we er ook zo lang mogelijk mee vooruit kunnen. Hij was de naden opnieuw aan het kitten. Zo fijn dat hij dit allemaal kan.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *