DIARY: Efteling, tand door de lip en knusse herfstvakantie

Het was herfstvakantie vorige week. Waar ik van te voren dacht vanalles met de kinderen te gaan doen, vlogen de bacillen door ons huis en belandde we van het ene ding in het andere. Allemaal niet dramatisch, maar daardoor bleven we wel lekker thuis met zijn alle en hadden we thuis veel knusse momentjes. Lua was jarig, ze viel d’r tand door d’r lip en we namen na bijna 2 jaar weer een abonnement op de Efteling.

Daar ligt ze dan… 25 oktober 2021… Ons meisje wordt vandaag echt 1 jaar en zoals ze een jaar geleden bij mij in mijn armen lag, zo ligt ze nu zelf haar fles te drinken. Ongelofelijk toch, maar zo rijk.

En ze is zo blij met haar cadeautjes. Ze is echt zoveel aan het leren en aan het ontdekken. Deze puzzel kocht ik voor 2 euro bij de kringloop en is ideaal door die knoppen.

En dan val je op je verjaardag voor het eerst je tanden door je lip. Zo zielig. De mannen waren ook super geschrokken (en ik ook) de druppels bloed vlogen ineens uit haar mond en ze huilde zo hard. Arm kind.

Mama ik heb zoveel geluk, het paard komt gewoon naar me toe. We lopen heel vaak naar de paardjes en roepen ze dan vaak, maar meestal staan ze ver weg. Niet vaak gebeurt dit en hij was zo blij.

Met drinken en pepernoten op woensdag in de herfstvakantie og 4even genieten van het mooie weer. Wat een heerlijkheid dat mijn lief ook vrij was en dat het weer zo mooi was. We gingen naar de klimbim in Waalre, als kind ben ik daar geweest, maar ik kon het me heel anders herinneren.

En deze sliep… heel de tijd. Tijd van dr leven haha.

De bacillen vlogen rond in de herfstvakantie. Dus wij deden ook heel veel rustig aan en ik vind dit soort knusse plaatjes dan toch ook wel heel fijn.

Mama zal ik vast naar Lua toe? En dan vervolgens dit zien over de babyfoon en alleen maar geschater horen van twee stemmetjes. Dit is toch te lief.

Die van ons heeft pokemon ontdekt. Ik snap hier dus helemaal niks van, hij had zelf een spelletje verzonnen wat we deden en verder weet mijn lief er gelukkig wat van.

Mannen ogen dicht… En dan toch ogen op spleetjes zien en spieken. ik vind dit dus heel leuk. Ik kreeg van @mymuesli een deluxe adventkalender en wat is die waanzinnig mooi. Via deze link ‘mymeusli‘ krijg je een grote korting.

Voor zaterdag hadden we plannen. Maar het regende veel… dat weerhield ons er niet van dus we kleedden iedereen lekker aan en kijk hoe heerlijk zij er uit ziet. Niet te doen toch.

We gingen namelijk naar de efteling. Niet heel de dag, maar in de middag nog een paar uurtjes. Wij gingen namelijk een abonnement afsluiten.

We hebben jaren een abonnement gehad, maar toen wij op reis gingen hebben we die opgezegd. Ik wilde graag weer een nieuwe, maar het leven is natuurlijk niet goedkoop en zo’n abonnement ook zeker niet. Een paar maanden geleden hebben we besloten om er echt voor te gaan sparen. Geld op zij leggen en vooral ook spullen verkopen. Je gaat een keer kritisch door je spullen en ruimt lekker op maar zo hebben we dus veel bij elkaar gespaard. We hadden nu natuurlijk ook best wel wat baby spullen die we konden verkopen, dus dat tikte lekker aan.

De mannen komen nu in een leeftijd dat het sprookjesbos nog leuk is en mega magisch, maar dat ze ook de ruigere attracties gaan ontdekken. Zo leuk…

Wat is de Efteling toch prachtig, helemaal met de herfst. Eigenlijk ieder seizoen zijn eigen charme.

Onze Pippi… voor het eerst in een echte achtbaan. En ik mocht zo’n hand niet vasthouden, deed meteen z’n handen in de lucht en had een dolgelukkige lach op zijn gezicht. Zo lief.

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.