DIARY: Eindelijk Efteling en babykamer shoppings…

Iets later dan de bedoeling is maar hier dan toch mijn DIARY van afgelopen week. Het was een heerlijke week en weekend, maar ik was zo moe gisteren avond dat ik niks meer uit mijn handen kreeg. Hier dan toch de foto’;s van mijn week… ENJOY en hele fijne week weer ­čÖé

Ik had bij mijn zusje dit kleed gezien en mijn zinnen er op gezet voor de babykamer. Zij wist echter niet waar hij van was want ze had hem overgekocht. Al snel kwam ik er achter dat hij van Karwei was, maar bijna overal uit de collectie. Een lieve volger werkte bij Karwei en wist hem nog ergens op te sproen. Dus hij ligt hier nu in huis te wachten tot hij in de babykamer kan shinen.

Ik had een mastermind, met mijn Level up business matties. Maar check even hoe knap dit is… Ik ben dubbel aanwezig…

We gingen onverwacht naar de Efteling. Ik hoorde horror verhalen over de online wachtrij, maar ik dacht op dinsdagochtend laat ik eens kijken en er waren maar 8 wachtenden voor me. Super geluk gehad… Wij wilden graag doordeweeks en die kaartjes waren er nog.

De mannen waren zo blij er eindelijk weer te zijn, maar ik was misschien nog blijer… Wat een heerlijke heerlijke dag was dit. Eindelijk weer even normaal er op uit. Weer even herinneringen maken en avonturen sparen zoals we zo graag doen.

Deze man durfde wel de kroon te pakken, maar rende dan daarna wel heel hard weg. Liefie….

De magie was nog steeds net zoals altijd…

Halverwege het sprookjesbos zaten we bij vrouw holle en ineens zag ik dat de Pipster twee verschillende sandalen aan had. Een oude van Raf en een van hem. OOPS… Hij had er zelf gelukkig geen last van.

Er was overal voldoende plek en ruimte om even te zitten en iets te eten of drinken. Klimmen op mama is natuurlijk altijd leuk…

Al probeer ik ze te leren dat klimmen op papa nog leuker is…

Het was zo mega goed geregeld bij de Efteling. Het was rustig dus afstand houden was heel goed te doen. daarnaast hadden ze overal in wachtrijen rode en witte tape. Op de witte plekken mocht je stilstaan, de rode niet. Daarnaast was er op veel plekken met cijfers aangegeven op welke plek jij naar een show mocht kijken. Echt complimenten…

Ik hou zo van het sprookjesbos.

De spruit wilde graag een foto van mij maken… Tuurlijk jongen… Hij hield hier alleen zijn vinger voor de camera, toen ik dat wilde zeggen had hij blijkbaar een foto gemaakt.

Dit is hem geworden. Goed gelukt toch…

Al vanaf dat de spruit net kon praten vraag ik hem altijd als wij in de Efteling zijn, of hij een prisessenjurk wil. Als hij dat graag wil, mag dat van mij, maar hij zegt altijd al nee. De Pipster zei nu ineens ja… ik kon mn geluk niet op, kijk hoe lief…. Toen hij de spruit echter hoorde over een ridderpak, wilde hij toch geen prinses meer zijn.

Bijna vaste prik. Een chipsaardappel. Heerlijk… Normaal staat daar vaak een lange rij, maar nu niet…

Droomvlucht is mijn favoriet. De bekkies van die mannen, zo lief.

Dit is toch rijkdom… Deze mannen zijn van mij…

Het was een lange maar heerlijke dag. De Pipster viel als een blok in slaap.

Na zo’n dag wandelen, zegt mijn lichaam vaak HO… Dus ik lag even op de bank en de Pipster wilde graag een boekje met me lezen onder de deken, omdat hij dat zo gezellig vindt… Hoe warm het ook is.

De spruit deed ondertussen de bevalling van een langnek.

Toen ik mezelf van de bank had gesleept ging ik zakken met meisjeskleding uitzoeken die ik van een vriendin had gekregen. De Pipster hielp ook mee en pastte alles… Kan prima toch…

We hebben een nieuw spelletje gekregen. Namelijk Isidore. Dat moest natuurlijk getest worden door mijn spelletjes fanaten. Het is echt een heel leuk spel en ondanks dat het vanaf 6 jaar is kon de spruit het al goed doen. De Pipster doet vaak samen met mijn lief.

Mijn moeder haakte dit kleedje voor de babykamer van de Pipster, maar het was blauw en dat vond ik nu niet meer mooi. Dus ik besloot hem te verven… Super blij met het resultaat. Dit is gewoon met zo’n potje van Dylon. Ik durfde het kleed alleen neit in de wasmachine te doen dus gewoon in een bak gegooid.

Deze truien kregen we van Petrol and Pink. Hoe stoer. Dus toen de mannen die gisteren aan hadden, moesten ze natuurlijk even poseren…

En toen werd ik op maandag wakker en had ik wat berichtjes van volgers die me aangaven dat we in de krant stonden. Onze blije koppen dat we eindelijk weer naar de Efteling mochten werden blijkbaar opgepikt hahaha. Hier stonden we onze handen te ontsmetten.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *