DIARY: Emotioneel, lief cadeau en eindelijk een knuffel.

14 weken. Ongelofelijk… het eerste trimester is voorbij en dit was de laatste week van dit trimester. Moederdag was mega fijn, verder ging de zon weer schijnen en dat deed me goed, want het begin van de week was niet top. Kijk mee naar de week.

4 mei… Alleen voor de tv, want mijn lief was aan het werk. Ik vond de dodenherdenking prachtig en zo indrukwekkend. De verhalen de beelden. Het kwam allemaal even heel erg binnen.

Ik voelde me niet top de dagen daarvoor. Heel emotioneel en moe. Toen ik het deelde op insta, dat ik de situatie rondom corona lastig vind, dat ik mensen mis, dat ik heimwee heb naar onze reis…. kreeg ik zoveel liefde van jullie dat ik in tranen uitbarstte.

De zon ging weer schijnen en ik voelde me weer wat beter. Wat meer energie en wat meer rust en minder labiel. Hier genoten we dan ook even samen in het zonnetje in mijn broed stoel. Heerlijk dat de mannen het ook zo’n lekker plekje vinden.

Rijkdom… Onze tuin is zo mooi geworden nu alles weer groen is. Rijkdom en zoveel geluk dat we hier wonen.

Eindelijk konden we weer op de koffie bij Natalie. Iedereen voelde zich fit en wij konden in de tuin goed afstand houden en de mannen zo lekker spelen. Heerlijk zo dichtbij.

Rara waar ik zat en de spruit kwam lekker bij mij spelen. Zo lief.

Kijk dat bekkie… hij had heerlijk buiten gespeeld (zoals je kan zien), maar wilde nu even een boekje lezen.

Ik heb echt nog wat moeite met het fijn en leuk kleden van mezelf met mijn belly. Mijn buik groeit al flink en dat vind ik fijn, maar is ook weer wennen. Deze outfit was ik wel heel blij mee. Het is een jumpsuit uit Nieuw Zeeland en een shirt met een knoop voorop van HM geloof ik.

Dit vond ik zo lief en bijzonder. Een volger heeft me dit pakje gestuurd met een hele mooie lange brief. Dit pakje kreeg zij voor haar kiwi baby, is nu te klein en zij vond het heel tof hem nu door te geven aan een andere kiwi baby. HOE LIEF. ik kon wel janken, zo leuk. Het mutsje heeft ze zelf gemaakt, echt te leuk.

Zaterdag was het heerlijk buiten. We bouwden een water paradijs. heerlijk.

Boterhammen en fruit ziet er zo toch een stuk gezelliger uit. Daarom hou ik hier van, mannen hebben heerlijk in de tipi gegeten. Dit maakt hete echt een klein feestje.

Dit zijn mijn lievelings ijsjes trouwens. Zo zo zo lekker. Wij noemen ze knijpijsjes trouwens, maar ik hoorde op insta al dat jullie veel hilarische andere namen hebben.

Het zwemseizoen is nu officieel geopend. We hebben eindelijk gezwommen in onze zwemvijver. Wat is het toch altijd heerlijk.

Het is even wennen, nog beetje fris, maar ook heerlijk. De spruit heeft flink wat baantjes gezwommen. Zo leuk want vorig jaar durfde hij nog niet goed alleen.

En we hebben een nieuwe hangmat. Zo zo blij mee. Deze is van Zeeman, wat een budget topper. Misschien ooooit een grote familiehangmat, maar deze zomer lig ik hier heerlijk.

En toen was het moederdag. Van de spruit kreeg ik deze superzachte knuffel. Hij vond het zo sneu dat ik geen knuffel heb, dus samen met papa koos hij er een uit. Zo lief. Van de Pipster kreeg ik een zelgemaakte armband.

En natuurlijk ontbijt op bed, al is dat veel gezelliger met zijn alle. Dus iedereen had banaan pannenkoekjes, lava cake en fruit. HEERLIJK.

In de middag werd ik als verrassing meegenomen naar een prachtig landgoed. Zo mooi wandelen. Echt een lekker uitje, vooral als de mannen zich zo vermaken.

Ik zei tegen zei, in deze sloot kun je wel lopen, die is niet zo diep. Bleek de sloot net zo diep, maar dat er gewoon mega veel bladeren in lagen. Grootste lol.

Mijn lief had ook een pick nick geregeld, met ham kaas croissantjes en deze watermeloen en fruit school. Zo heerlijk. Ik heb echt heerlijk genoten, wat een fijne moederdag was dit. Hopelijk was jullie dagje ook zo lekker.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *