DIARY: FEEST!! Boomhut is af en craving en baby pakje…

Een computer update, mega fijn maar vermoeiend weekend en daarna de vaderdag orders die op de post moesten. Het is twee dagen later dan de bedoeling, maar onze week was het waard. Wat een heerlijke week hebben we gehad, vooral met de verjaardag van de spruit en alle voorbereidingen die hierbij kwamen kijken. Kijk mee šŸ™‚

Maandag was flink haasten. We moesten met de Pipster naar het ziekenhuis terug voor controle van zijn nek. Het zag er allemaal goed uit, moeten alleen in de gaten houden of de verbetering doorzet. Ik besloot langs de Mac te rijden met de mannen, maar toen ik dit voorstelde keken ze me allebei glazig aan. Geen idee wat dat is… Oeps steekje laten vallen in de opvoeding.

De Pipster hoestte wat dus voor de zekerheid hebben we hem thuis gehouden van zijn dagje Oma kleur. Ik probeerde wat te werken tussendoor en hij zat bij mij aan tafel met deze puzzel. Heerlijk vermaak voor hem kwam ik achter.

Mijn zwangerschapscraving van de vorige zwangerschappen is weer terug. Crushed Ice… zo zo lekker om op te kauwen, dus ik heb een glas met ranja en heeeel veel ijs. Knijpijsjes zijn trouwens ook favoriet.

Mijn nieuwe outfit van @myjewellery (gekregen) Zo blij mee, mijn buik kan er nu nog prima in en dat shirt is zo fijn.

Dit pakje van H&M wilde ik heel graag hebben, maar kon het niet meer krijgen in de kleine maatjes. Via Vinted vond ik hem nog wel in maat 56. Zo blij mee. Op de fot0 komt hij niet goed over, maar hij is oudroze met iets donkerder roze en hij is nog zo goed als nieuw.

Mijn grote kind ging zijn verjaardag op school vieren. Wat had hij er een zin in, want hij wist al dat hij een dinokroon zou krijgen en dat hij de kaarsjes mocht uitblazen en op de bofkonten stoel mocht. Heerlijk dat plezier al vooraf…

Ik mocht er helaas niet bij zijn, maar de juf stuurde me super veel foto’s en dat was zo fijn. Hier riep hij u it het raam dat hij jarig was zodat heel het dorp het kon horen. Na school vroeg hij ook aan mij of ik het gehoord had, natuuurlijk had ik hem gehoord šŸ™‚

Zaterdag was een spannende ochtend. We hadden de 19 weken echo en toen we de wachtkamer binnen liepen en ik op mijn telefoon keek zag ik dit. 11:11 dat zie ik zo vaak en stiekem denk ik altijd, mooi dit kan alleen maar een goede dag worden… nu dus ook… dit kan alleen maar goed nieuws zijn.

Kijk ons meisje. Zo bijzonder. De echoscopiste maakte voor ons ook een 4D shot, zo bijzonder om te zien. Alles was helemaal perfect, mega opluchting en ze was nog steeds een meisje. Nu durf ik het wel te geloven.

Na de echo met ijskoffie (en dus ijsklontjes) even bijkomen in mijn broedstoel. We hadden veel te doen, maar aan een stuk door lukt me dat gewoon niet, dus alles in etappes.

Gelukkig had mijn zusje de mannen op sleeptouw genomen. En je ziet het goed, er staan hier drie broertjes. Grapje natuurlijk, maar het zou zo kunnen. Ik had mijn zusje gevraagd onze mannen mee te nemen en zij stelde voor om een mattie van de spruit ook mee te nemen. Prima… het was een topdag voor ze bij de dierentuin.

Ik ging los in de boomhut. Al een paar weken verzamel ik allerlei spullen voor de aankleding van de boomhut. Mijn zusje had daarom ook de mannen meegenomen, dan konden wij hem helemaal inrichten en versieren zodat hij die zondag op zijn verjaardag zou krijgen. Het is allemaal kringloop en een beetje van de action.

Hoe tof is dit. Dit kreeg ik van @tinystitches opgestuurd. Zo lief, ze heeft ons gebordeerd met de kiwi er bij. Ik vind het zo gaaf en leuk. Die heeft een mooi plekje gekregen. Je kan bij haar ook pakketjes kopen om zelf je gezin te borduren.

Op zondag was de spruit jarig. Hij werd 5… ongelofelijk alweer 5 jaar. Hij had gevraagd of hij ook ontbijt op bed kreeg voor zijn verjaardag, omdat ik dat laatst had gehad en dat vond hij toen super gezellig. Dus natuurlijk kreeg hij ontbijt op bed.

En ook alle cadeautjes werden in bed uitgepakt. Kijk dit bekkie, hij had er zoveel zin in.

Die bekkies van de mannen hier. Pip mocht helpen uitpakken.

Beneden stond nog een cadeau, namelijk een kleine pan. Deze was vast voor de boomhut, dus moest hij maar gaan brengen. Hier riep hij al, hey mama er hangt een mand aan…

Beide mannen waren zo verwonderd. Alles was even mooi en bijzonder.

En de ophijsmand was natuurlijk een groot succes.

In de boomhut hing ook een brief waarin stond dat ze in het kippenhok moesten gaan kijken en daar zaten onze nieuwe kuikens.

De spruit mocht er als eerste een kiezen. En hij wilde graag de gevlekte en noemde hem Isa. Hoe lief, geen idee hoe hij daar bij komt, maar ik vind het wel lief.

De Pipster kreeg er uiteraard ook een en heeft hem kuiken genoemd. Originele naam hahaha, maar prima jongen.

En dit… Dit is Bea en daarbij een hele trotse Jodi. Ik ben echt als de dood voor alle vogels en kippen, al mijn hele leven. Zelfs toen mijn ouders ooit kuikens hadden durfde ik er niks mee. Dit durfde ik wel en ik ga proberen dit vol te houden, zodat ik in ieder geval niet bang ben voor onze eigen kippen straks.

Daarna hebben we in twee groepen een feestje gevierd. Hier mocht hij kaarsjes uitblazen en hij was mega trots. Deze cake topper maakte ik speciaal voor hem, maar kun je ook bij me bestellen als je wil. Hij staat nog niet op de site, maar contact me even, dan komt het goed.

Hoe lief is dit, hij was echt heel erg jarig. Wat een topdag was dit. We hebben zo genoten.

En dat de boomhut een succes is, spreekt voor zich… Zo bij dat we dit eindelijk gedaan hebben.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *