DIARY: FEEST en liefde voor de laatste zomerdagen…

Tot de allerlaatste minuut hebben we genoten van de zomer. Wat een waanzinnig fijne week hebben we gehad door het weer en door de mooie activiteiten. Ik mocht m’n mooie pak weer aan voor een leuke gelegenheid en de mannen hadden de tijd van hun leven…

Maandag was mijn lief jarig. We hadden de spruit naar school gebracht en hij moet op maandag pas om 10 uur werken, dus we besloten met de Pipster nog even Mario te spelen op onze oude Nintendo…. Lekker oldscool en blijft zo leuk…

De Pipster vond het zo fascinerend. Hij wilde het zelf ook doen.

Als er ergens een kleedje ligt, dan ligt Sam er lekker op en de Pipster is zo dol op zijn ‘vriend’ zoals hij hem noemt, dat hij er lekker naast ging liggen

We vieren de verjaardag van mijn lief samen met de verjaardag van de Pipster komend weekend, maar ik kon de verjaardag natuurlijk niet voorbij laten gaan… Hij kreeg een kruiwagen, want die miste hij als hij in de tuin werkte. Ik had ook foto’s van onze shoot ingelijst en natuurlijk tekeningen van de mannen.

Dit is trouwens de manier van de Pipster om de spruit te vervelend rond etenstijd… Hij gaat gewoon op of voor Raf zitten…

De spruit was zo moe deze week. School breekt hem langzaam op… ik snap die ouders ineens die zeggen dat ze toe zijn aan vakantie. Hij vindt het zo fijn als ik bij hem op de bank tv kom kijken.

Al een tijdje zocht ik deze blikjes en ineens stonden ze op Marktplaats in de buurt… We gebruiken ze nu al echt voor de hagelslag, vlokken en muisjes.

De spruit kwam donderdag uit school en mijn lief ging met hem even naar de winkel. Daar viel hij in slaap in de auto, van de auto op de bank en daarna weer in de auto om naar mijn ouders te gaan… Hij was zo moe…

De mannen gingen bij mijn ouders logeren, omdat dat heel leuk voor ze is (de mannen en voor opa en oma) en omdat ik op vrijdag weg moest. Voor de spruit kwam een dagje rustig aan achteraf gezien dus ook heel goed uit. De Pipster is helemaal dol op alle diertjes en heeft heel de dag Blond de hond van mijn ouders geknuffeld.

Ik had de afscheidslunch van het Moms in Business programma bij mijn coach Marije. Met deze fantastische vrouwen. Ga Gabriella (deblogbaas) Ymkje (Multiplyme) en Angela (mamametpassie)

De mannen hebben het altijd zo fijn bij mijn ouders. Zo gingen ze rijden op de traktor. Hoe tof…

Eerder vond de spruit het nogal spannend, maar nu vond hij het heel leuk.

Ik liet mijn nagels weer doen. Zo blij met deze matte nagels, maar ook sowieso dat ik ze voortaan laat doen bij iemand. 3 weken top nagels…

Dat we op de dag dat de herfst begon nog zouden kunnen zwemmen had ik niet verwacht. Wat een heerlijkheid en wat is onze zwemvijver fantastisch.

Kleine helper…

Ook thuis helpen de mannen zo graag. Hier gingen ze mee hazelnoten zoeken. Wat onze hazelaar heeft dit jaar super veel hazelnoten. Kijk die staart van de Pipster…hij wilde zo graag de staart om.

Ik heb zelf zijn haren geknipt en kijk hoe knap…. Ik was bang dat het niet goed was, maar krullen zijn zo vergeeflijk…

Deze kleine houdini wist zich ineens uit zijn stoel te wurmen. Ik kreeg heel veel tips dat er clips bestaan om de gordels bij elkaar te houden. Die gaan we dus maar eens aanschaffen.

We waren onderweg naar het bos, om de allerlaatste mooie dag echt nog even mooi door te brengen. Het was zo lekker…

De Pipster heeft ook zelf gelopen, maar vindt de Tula ook nog steeds zo fijn met vlagen.

We sloten af met frietjes in de tuin en precies op het moment dat wij in de auto stapten om naar huis te gaan, kwam het met bakken uit de hemel. We hebben tot de laatste minuut van de zomer genoten.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *