DIARY: Gezinsuitbreidin en de eerste schoolweek…

Het is maandag en dat betekent DIARY tijd… Ik moet eerlijk bekennen dat ik gisteren avond zo lekker in de weekend vibe zat dat ik hem bijna vergeten was, maar hier is hij dan toch. De eerste schoolweek van de spruit zit er op en daar werden uiteraard veel foto’s van gemaakt, maar ook het weekend en een nieuwe huisgenoot.

Maandag ochtend… Fris gewassen aan het ontbijt om daarna voor het eerst naar school te vertrekken. Wat een spannende dag en wat had hij er mega vaal zin in.

Dit bekkie is toch onbetaalbaar.

Ik vond het wel weer spannend, maar ook heel erg leuk omdat hij zelf zo enthousiast was.

De start van heel veel nieuwe avonturen.

In de middag hadden we pruimentaart (door hem zelf gebakken in het weekend) en ranja… Hij straalde toen hij uit school kwam en liep echt op wolkjes, zo leuk vond hij het.

Op dinsdag ochtend besloot ik een nieuwe traditie te starten. voortaan ieder jaar in de eerste schoolweek vul ik met de spruit een pagina van zijn vriendenboekje in. Een super leuke herinnering lijk me dat.

Iedere ochtend stond hij om 8 uur al klaar en wachtte hij echt tot het kwart over was om te vertrekken.

Op woensdag middag keken we eerst een filmpje samen terwijl de Pipster sliep. Hij was heel moe en kon zo even lekker bijkomen. Daarna gingen we wandelen en ontdekte een heel leuk cross baantje door een stukje bos. Heel leuk…

Ik maakte nog een foto van mijn nieuwe aanwinst. Mijn waanzinnig mooie maansteen ring… Zo waanzinnig trots op en blij mee…

Tussendoor klommen we in bomen.

Terwijl de spruit op vrijdag naar school was, besloot ik de speelkamer op te ruimen. Er kon zoveel weg en opgeborgen. Het werd eerst een groot slagveld en de Pipster speelde overal tussendoor. Heerlijk… klusje weer geklaard.

Lieve mannen, altijd zoveel samen doen. Natuurlijk hebben ze soms ook onenigheid, maar de spruit is zo rustig en dol op zijn broertje dat het heel erg meevalt.

Op zaterdag avond had ik een ouderwetse avond met vriendinnen. We gingen naar de buitenfilm Mamma mia in Eindhoven en het was natuurlijk spuer lekker weer dus het was echt een hele lekker avond.

Heel gezellig weer eens met zijn alle. Na de film besloten we ineens nog de stad in de te gaan. Net als vroeger… Het werd veel te laat en was veel te gezellig.

Dus de volgende dag zaten we brak in de auto, maar wel met een hele leuke reden. we gingen een hondje ophalen, een herplaatser. De ouders van een vriendin van mij zochten een nieuw huisje en ik kende Sam dus al en ook de achtergrond en reden en wij wilden (na heus wel wat twijfel) hem heeeel graag een leuk plekje geven.

En naast dat ik het zelf heel leuk vind, vind ik het voor de mannen ook mega leuk. De Pipster is zo dol op dieren en ook de spruit was meteen zo zorgzaam en Sam kan echt heel goed met kinderen…

Natuurlijk mocht de spruit hem mee uitlaten en dat ging echt super. Hij was helemaal blij, want Sam kon mee naar de crossbaan…

Last minute besloten we een barbeque party te houden. Althans, we nodigde vrienden uit omdat samen eten altijd nog gezelliger is. Nu weer aan het werk… Fijne werkweek allemaal…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *