DIARY: Grote man, kinderknieën en drukte…

Veel werk weinig foto’s, maar welke zulke fijne momenten. Ik moest een avond en een zaterdag extra werken op school in verband met een schoolfeest en een dag met mondelinge examens. Gelukkig daar buiten heel veel fijne momenten…

Daar ging hij weer… oefenen op de basisschool en nu ging hij een lange dag en kon papa mee wegbrengen. Hij ging meteen alles laten zien wat hij wist, van de mand voor zijn fruitbakje, zijn tas en zijn klas. Zo lief… Zo trots…

In de klas hebben ze een hoge speelhoek. Hij had al vanaf de eerste keer zin om daar te spelen. Zo lief…

Mijn lief moest naar de tandarts, de Pipster lag in bed en ik zat te wachten tot we de spruit op mochten halen. Ik maakte er het beste van dus ging heerlijk in het zonnetje zitten.

Ik moest een avond en een dag extra werken, maar wat was het heerlijk om met de mannen lekker te zwemmen met het hete weer tussendoor. Rijkdom zo’n zwembad…

Het hoort er bij, maar wat is het toch lastig… Hij viel van de rand van het zwembad… Met zijn been tussen het hek en de rand… Dat deed flink pijn, mijn hart brak echt even.

De Pipster doet alles na van de spruit en wil ook alles doen wat anderen doen. Alleen op deze stoel zitten is er voor de spruit dus niet vaak bij.

Hij had mijn telefoon te pakken en voor ik het wist was deze geweldige selfie gemaakt.

Op zaterdag moest ik heel de dag werken. Mijn leerlingen hadden mondelinge examens en dat met 33 graden. Op zondag dus extra lekker dat vriendinnen bij ons langs kwamen voor een poolparty. Hoe gezellig ziet dit er uit… Heerlijk…

De Pipster vindt het ook fantastisch.

De spruit zwom voor het eerst echt los met zijn bandjes. Dus de komende tijd hopelijk nog meer mooi weer, zodat we lekker kunnen oefenen. Zo heerlijk met zijn vrienden… Ik had hem in de ochtend verteld dat zijn vrienden kwamen en hij vroeg alleen maar… Zijn mijn vrienden er al???

Dit is toch te leuk… Het weekend afsluiten met frietjes. De grote kinderen allemaal rond een grote bak met friet en frikadellen op het kleed.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Lindsy
  1 juli 2019 / 23:49

  Wat een heerlijke foto’s.
  Maar ik was in de veronderstelling dat je ontslag genomen had. Of heb ik dat helemaal mis

  • Liefthuis
   Auteur
   3 juli 2019 / 22:40

   Dat klopt zeker… Ik zou echter het schooljaar afmaken, juist ook omdat ik een examenklas heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.