DIARY: Herfstvakantie, dus tijd voor heel veel leuks…

Herfstvakantie liefde afgelopen week. Wat een rijkdom…. Ik moest gewoon werken en voor de mannen was er twee dagen opvang, maar ik had ook een to do list voor deze week gemaakt. Activiteiten die leuk zijn, simpel, maar echt herfstvakantie materiaal, want vakantie moet wel bijzonder en leuk zijn, vooral als het je eerste herfstvakantie is… (spruit)… Dus kijk mee…

Maandag ochtend begon rustig maar mooi… Ik werkte niet op maandag deze week dus ik stond rustig op met de mannen en toen Natalie koffie bij ons kwam drinken, tekende de spruit zijn eerste poppetje en hij was zo waanzinnig trots… en ik natuurlijk nog meer…

Ik besloot maandag meteen koekjes te gaan bakken. Met de spruit maakte ik het deeg toen de Pipster sliep en daarna gingen we samen vormpjes kopen…

en koekjes bakken,… maar wat een chaos. Het deeg was veeeel te plakkerig, dus ik heb er nog een lading bloem bij gegooid en toen ging het redelijk. De mannen vonden het leuk…. en de rotzooi ruim ik wel weer op.

En het resultaat mag er zijn toch? Ze waren overigens ook heel erg lekker, dus deze konden de volgende dag mee naar oma.

Op woensdag ging ik naar het even van Shoeby fashion. Zij lanceren samen met Freek Vonk de Shoeby x Freek collectie en als echte boysmom vond ik het natuurlijk mega leuk dat ik daar bij mocht zijn. Samen met deze knappe mama (Moonoloog) was het heel erg gezellig.

Freek had zijn beste vriend Johan de Varaan meegenomen. Jeetje wat een JOEKEL…

En de collectie is zo stoer… Mooie donkere skinny broeken en gave truien en een jas die je twee kanten om kan dragen… De mannen krijgen beiden een gave jas, maar die ligt nog bij het POST NL punt. Dus ik ben benieuwd als ik die ophaal. Check zeker de collectie… Shoeby x Freek

Op ons lijstje stond naar de bioscoop of bioscoopje spelen. De spruit wilde dat zo graag… We kochten een mega bak popcorn (bij LIDL tipje) maakten lekker drinken in bioscoop bekers en maakten alles donker. De Pipster lag in bed, maar het was zo gezellig voor de spruit.

Het was wel iets donkerder dan op deze foto, maar het was niet heel donker te krijgen want net toen ging de zon schijnen. Ach het mag de sfeer niet drukken. Lelijk haar maar zo gelukkig… De spruit zei vandaag (zondag) dat hij bioscoopje spelen het leukste vond.

Einde van de dag gingen we ook nog even naar het bos en aten we in ’t Wilde zwijn. Ons favoriete plekje op de grens met België. Het bos is zo mooi en het is zo heerlijk even de deur uit te zijn. Met hond is het bos nog leuker.

De Pipster viel binnen no time voorover in een plas… Ach prima, hoort er bij…

ALLES verdwijnt in zijn zakken. Eikels, steentjes, blaadjes, hazelnoten…. Ik vind het zo lief dat hij die dingen allemaal zo mooi vindt en wil bewaren.

De sinterklaas collectie van Feestje van Hout staat online en wat ben ik trots. Een paar favorieten van vorig jaar die terug zijn, maar ook wat nieuwe producten en dat vind ik toch altijd heel spannend, maar wat reageert iedereen leuk.

Vrijdag ochtend gingen we net als vroeger op school de blaadjes krijten. Ik vond het vet gaaf, maar de spruit was er snel klaar mee haha.

Gelukkig had Natalie ons uitgenodigd om een ochtendje mee te gaan naar de Efteling. Hier zitten in carnaval festival. Hij weet het al precies wat waar komt…

Een rondje draaimolen hoort er bij en wat een heerlijkheid voor de mannen dat oma ook mee was. Het was echt een hele gezellige ochtend.

In de avond gebeurde dit. OOOW SHIT SHIT SHIT… Ik baal hier zo gigantisch van. Ik was aan het filmen en de camera viel van de kast. Hij viel op de lens en hij staat nu scheef dus wil niet meer aan…

Sam eet nooit in een keer al zijn brokjes op, maar de Pipster heeft een manier gevonden dat hij dit wel wil. Hij loopt rond met de brokjes en geeft ze een voor een. Sam vindt alles best en ik vind het zo schattig, die kleine man is zo gek op Sam.

Eigenlijk wilden we dit weekend de tuin herfst/winter klaar maken, maar het regende. We gingen toch even aan de slag en de Pipster ging mee bladeren wegbrengen met de kleine kruiwagen… dat ging alleen niet zo snel, dus ze kwamen zo terug.

Zondag ochtend begint vaak zo… Samen boekjes lezen, of samen spelletjes…

We plukten toch nog zoveel appels, dat we besloten om een appeltaart te bakken. Ik vind dat zo leuk omdat de mannen het heel leuk vinden om mee te helpen. Al stond mijn lief nu in de keuken en was ik in de tuin aan het werken.

Dit was ons herfstvakantie lijstje…Made it…

Zondag middag bedacht ik me ineens dat ik wel wilde kaas fonduen. Want de vakantie en een regenachtige zondag afsluiten kan perfect met kaasfondue. Het was zo gezellig met de mannen… Feestmaal.

En als toetje aten we natuurlijk appeltaart.

Voor iedereen die nog vakantie heeft, geniet er van…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *