DIARY: Herinneringen maken op mini strand vakantie

Mini strand vakantie… Want dat vonden we leuker klinken dan weekendje weg. Wat een heerlijkheid om samen met de kinderen even weg te zijn, vooral in deze tijd, waarin we toch al veel naar dezelfde muren zitten te kijken.

Deze romper van de HEMA, is toch TE lief… Ik ben echt in love, maar ze waren bijna overal uitverkocht, behalve bij mijn moeder in de buurt. Dus die haalde er een paar voor mij (2 kleuren, 2 maten… wij kunnen vooruit)

Heerlijk slapen… Zo blij dat we haar wiegje in de woonkamer hebben gezet in plaats van een box. Al 4 maanden zoveel plezier van en het is natuurlijk ook een plaatje. Ze gaat nu langzaamaan steeds vaker ook naar boven, maar als ik alleen met haar thuis ben leg ik haar nog lekker dicht bij me beneden.

Dikke dikke tip… De Oball is echt een aanrader. Ze ging steeds meer grijpen, maar behalve stof kon ze nog niet veel vasthouden. Deze Oball is heel makkelijk vast te houden en heel licht. Ik heb er een speenkoord aangemaakt, zodat ik niet continu over de grond hoef te kruipen. Hoorde van een kinderfysio nog dat het ook heel goed is voor de hand mond motoriek. TOP!

Ik was 33 jaar oud toen ik er achter kwam dat Nibbit chips niet uit 2 maa ruit drie kleuren bestaat. (nee die ene zijn niet langer gebakken, het is echt zo) daarnaast zouden ze allemaal dezelfde smaak moeten hebben want de kleur is alleen kleurstof (echt waar, zoek maar op) maar ik ben het er nog niet helemaal mee eens.

Ons Poppetje vier maanden…

Het jongetje met de traan. Hij viel een tand door zijn lip en wat helpt dan beter dan ijsjes.

IEMAND DIT SPEL IN DE AANBIEDING? Ik moest vorige week ineens aan dit spel denken. Super oud, nu ook niet meer te koop, maar zo leuk. Number rumba heet het. Iedereen die het kent is enthousiast, dus mocht je er nog ergens een vinden… ik hou me aanbevolen.

Hebben jullie de nieuwe paascollectie van Feestje van Hout al gezien? Ik ben zo blij met de collectie en er is al flink geshopt. Jij nog niet? Sla je slag… Met code LIEFTHUIS krijg je tot en met vrijdag 10% korting… alleen voor jullie.. omdat ik jullie zo leuk vind. (alleen op de paascollectie en t/m 5 maart)

Mega last minute (vrijdag) boekte ik voor dat weekend een huisje op een Roompot park in Cadzand. Auto volgeladen en gaan. Raf is zo trots dat hij naast Lua mag zitten en is voor ons ook zo’n goede hulp.

Sam ging ook mee. Zo leuk… normaal brengen wij die weg als we op vakantie gaan ofzo, maar nu mocht ze een keer mee.

Die maan…. die maan was waanzinnig mooi. Het leek wel alsof er een plakkertje in de lucht hing. Zo laag en zo mooi.

Onze eigen kleine maan (Lua betekent maan) lag de volgende ochtend lekker te drinken, terwijl de mannen broodjes waren halen op het park. We hadden een heel fijn huisje, dicht bij het strand (ik had gevraagd naar een huisje zo dicht mogelijk bij het strand) van Cadzand-Bad.

Meisje meisje wat ben je knap. Ik hou er zo van om haar te kleden. Heerlijk.

Het strand is echt mijn happy place, naast de Efteling en de kringloop haha. Je kan me niet blijer maken dan met een dagje strand.

Onze mannen hebben mijn genen… Ze houden van het strand.

Sam los, vind ik soms een beetje spannend. Wat nu als we hem kwijt raken, maar het strand is zo overzichtelijk. Daarnaast een goede test en wauw wat deed ze het goed. Zo goed luisteren, rondrennen. Ze hield echt ons allemaal in de gaten en rende tussen ons heen en weer.

Goud…

Ik had koffie gehaald… en Pip vroeg… oooo heb je appelsap. Dus ik zei, ga maar bestellen. Ik was benieuwd of hij het zou doen, maar met de pinpas liep hij naar boven en bestelde heel netjes 2 appelsap. Zo lief… We hadden zelf ranja bij ons, maar ach… zo steunen we de horeca nog een beetje.

Koffie en het strand… blij hoofd…

Op de terugweg van ons ochtendje strand besloten we heel impulsief om een skelter te huren voor de mannen. Ik was benieuwd of Raf het al kon, maar hij vond dit het vetste van het hele weekend. Een uur hebben ze het hele park over geraced (met mijn lief er rennend achteraan).

Einde van de middag besloten we weer naar het strand te lopen. Het is echt op 5 minuten van het park. zo fijn.

De wolken waren weg getrokken en hoe prachtig is het hier.

Het lot van de derde. Twee fietsen op de kinderwagen.

We hebben echt mega ons best gedaan op het zoeken van haaientanden, dat leek me zo mega leuk voor de mannen, maar helaas hebben we er geen gevonden.

Na een dag strand en skelteren was deze man helemaal uitgeblust, maar je ziet wel heel mooi hoe mooi het strand er uit ziet.

En ons meisje kwam ook even mee rondkijken. Kinderwagen op het strand is niet handig, maar dit strand avontuur was een spontane en ik had de draagzak niet bij me.

Spontane avonturen en moeie kinderen. Het was goud die laatste uren van de dag op het strand. Pip was moe, Raf was zo moe als een schildpad (zijn woorden) en Lua wilde niet meer liggen. Dus zo liepen wij naar huis. (ok ik nam de kinderwagen over van mijn lief.

Voor de afwisseling besloten we de volgende dag naar Nieuwvliet-Bad te gaan. Wauw wat is dat ook een prachtig strand. Waanzinnig mooi.

Zoek mijn avonturiers.

Vorig jaar zoveel van dit soort foto’s op het strand gemaakt aan de andere kant van de wereld. Ik ga hier lekker mee door om alle mooie momenten te herinneren.

Zo voelde ons weekend. Vol kriebels en geluk… Liefde en gezelligheid. Wat een rijkdom…

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Debby
    4 maart 2021 / 12:21

    Wat een heerlijk weekend! Geniet van al deze momenten ! Wellicht heb je wat aan de Facebook groep “numbers rumba”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.