DIARY: Hotel Luxe, kerstontbijt en voorlezen op de wc…

Maandag kreeg ik deze foto door van Natalie. Ze wist een moment te vangen waarop ik een herinnering wilde vangen. Mooi gedaan… Deze week veel voorbereidingen voor de reis en tussendoor echte kerst momenten. Kijk mee naar onze week.

Ik heb nieuwe sneakers. De laatste dingen voor onze reis kwamen binnen, waaronder mijn nieuwe schoenen. Moet beetje wennen omdat ik dit nooit heb, maar wel heel leuk.

Ik vind het zo heerlijk hoe serieus hij zijn naam schrijft.

In de middag haalde ik hem zo uit school. De boeren uit het dorp hadden een vriendelijke actie opgezet. Ze gingen op school langs en gaven alle kinderen de spullen voor pannenkoeken. Zo tof…

Op vrijdag had de spruit kerstontbijt. Alle kinderen mochten in pyjama komen en dat was zo leuk. Hij had speciaal een kerstpyjama gekregen.

Terwijl ik nog even snel naar het toilet ging, kwam de Pipster me voorlezen uit het buurtkrantje.

Daarna gingen wij door naar Coppelmans, om nog even van de kerst show te genieten. We verplaatsten koffie therapie voor deze week dus even. En Yep de Pipster heeft zijn pyjama aan, want die wilde net als zijn broer de kerstpyjama aan.

De kerst huisjes stonden er wel nog en wat is dit toch heerlijk om te bekijken.

Vrijdagavond ging ik voor het eerst in mijn eentje naar een hotel. Op zaterdag had ik de live dag van mijn businesscoach programma en dat is helemaal in Friesland. Ik had geen zin om op 1 dag 4 uur te rijden en wat een WAANZINNIG mooie kamer was dit.

Het was zo’n goed idee. In de drukke dagen was het zo intens genieten en ontspannen. Ik kan het iedereen aanraden.

Ik besloot zelfs room service te bestellen en met de tv aan op het bed te eten. Net zoals in de film…HEERLIJK…

Hier moest ik wel om lachen. De kerstfoto van vorig jaar… Althans dit was natuurlijk niet de bedoeling, maar dit was wel het eindresultaat.

Op zondag hadden we een afscheidsuitje met Yvette, lover alle kinders. We gingen naar World of Dinos want onze mannen zijn twee dinofans.

Mijn favo wat er ook…

Daarna gingen we pannenkoeken eten en toverde Yvette ineens cadeautjes tevoorschijn. Zo mega mega lief. Dit super mooie traveldagboek voor ons en voor de mannen een verrekijker en een loop. Zo lief…

Thuis had ik ook nog een cadeautje voor mijn lief. Wij houden heel erg van Hertog jan Grand prestige, sinds we 10 jaar geleden die in de brouwerij voor het eerst proefde. Ik kocht twee flessen. 1 om nu te proosten op het mega succes en de groei van Feestje van hout, maar ook 1 om te laten rijpen in de kelder. Want hoe ouder hoe lekkerder… Hij was er blij mee.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *