DIARY: Ik als man, kringloop geluk en party voorbereidingen…

Super leuk dat je kijkt naar een nieuwe diary. Niet schrikken van de eerste foto zometeen… Het was natuurlijk heerlijk weer, dus we hadden mega geluk met onze verjaardag afgelopen weekend. Hier later meer over, maar nu al wel heel veel heerlijks… Baby met gin (ok dreumes) een super lieve vriendin die ons uit de brand hielp en meer…

In de pauze van een studiedag op school hadden we de grootste lol met de welbekende snapchat app…Wat denken jullie??? Knappe man?

We waren iets eerder klaar en ik besloot even naar de kringloop te gaan omdat ik op zoek was naar een oud tapijt. Die vond ik niet maar wel dit super toffe rotan kinderstoeltje voor in de tuin.

Deze twee gingen mee naar huis ter decoratie van de veranda, maar ik moet eerlijk bekennen dat die nu niet gebruikt zijn. Eens kijken of we ze toch nog op gaan hangen.

En nog veel meer. Grote oude blikken voor in de kast of voor klein troepjes speelgoed. Kleding hangers, geborduurde schilderijen en wat kleine dingen… lang geleden dat ik zo goed was geslaagd.

Toen ik de mannen op dinsdag op had gehaald en de spruit uit de auto haalde was ik de Pipster ineens kwijt. Ik wist zeker dat hij me niet voorbij gelopen was richting de weg… maar waar dan?? Hij had het kleine steegje ontdekt waar de oude bewoners containers hadden staan hahaha. Hij ging zich ook echt verstoppen.

Deze man was ook heel moe van het KDV en hij kroop bij mij om zo op schoot liggend zijn flesje melk te dronken. Dit heeft hij al heel lang niet gedaan dus ik genoot er even heel erg van.

Op donderdag haalde een vriendin onze mannen op. Zo lief en zo gaaf dat ze dat deed. Wij hadden namelijk flink wat klussen te klaren thuis en zij ging leuke dingen doen. Zo startten ze de Feestdag bij hun thuis.

Mijn lief ging de keuken schuren. De deurtjes deden we buiten, maar we hadden ook delen die niet naar buiten konden. Alles uit de keuken en alle andere deuren dicht en het werd een mega stofnest. De laag stof die hiervoor licht is niks vergeleken wat er in de keuken lag, maar het is super mooi geworden.

De mannen gingen mee naar het krijspaleis. Hoe gaaf… En de pipster was iedereen aan het verleiden met kusjes.

Kijk die koppies… zo moe na een hele dag feest met zijn alle. Zo dierbaar dat de spruit een aantal van die goede vriendjes heeft.

Op vrijdag besloot ik mijn nieuwe dweil van Action uit te proberen. Ik had een nieuwe nodig en kijk mij hier trots zijn dat ik deze klus weer geklaard heb.

Aangezien we op zaterdag onze verjaardagen zouden vieren, ging ik bij Sligro inkopen doen. Een voordeeltje van het hebben van een bedrijf. Samen met de mannen besloot ik deze klus te ondernemen en ze deden het super goed. En Yep…. de pipster heeft een fles Gin in zijn handen.

Zaterdag sla ik even over, want daar komt komende week een apart verslag van onze verjaardag van, maar dit zijn de cadeautjes van hem… zo mega verwend.

Er moest nog een hoop puin geruimd worden, maar het was het zo waard geweest. ik vond dit eigenlijk wel een heel gezellig uitzicht zo.

Er komt ook nog een verslag over de cadeautjes die de spruit voor zijn vierde verjaardag kreeg. Waaronder deze dino’s. Hoe tof… Hier lijkt hij weer heel klein…. maar kijk maar eens door naar de laatste foto.

Deze foto maakte ik toen ik blij was dat ik weer fijn in mijn zwarte broek paste. Ik deed 3 weken het WW, het nieuwe Weight Watchers, programma. Ik ga er nog even mee door, maar was nu al heel blij.

Ik bedoelde net deze foto… Niet te doen toch, hij lijkt zo oud op deze foto…. Hij voelde zichzelf ook heel stoer met zijn zonnebril.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *