DIARY: Jarig, slapende baby en vakantiegevoel

Het was een week met zon, feest en eindelijk blote armen. Wat een heerlijkheid en hopelijk blijft het voorlopig zo. Ik was jarig, we gingen voor het eerst zwemmen (ok de mannen, ik niet) en ik werd mega verwend. Kijk mee…

Zelfs onze mega slaapkop heeft soms moeite met slapen. Ik vind dat wij niet mogen slapen met onze makkelijke slapers, maar toch is het soms ook heel erg zoeken hier. Ze had hier heel veel moeite met in slaap komen, dus uiteindelijk is ze bij mij in slaap gevallen. Ze had het even nodig blijkbaar…. prima. Dit zal snel weer makkelijker gaan.

Dinsdag was ik jarig en ik werd al heel vroeg door de mannen verrast op bed met ontbijt en cadeautjes. Lua lag al lekker bij mij, dus met zijn alle op het grote bed. Wat een rijkdom en wat ben ik verwend. Zo leuk.

Lua vond het maar vermoeiend dat vroeg op staan. Dus na een paar slokken viel ze alweer in slaap. Dat lekkere armpje wil je toch opeten.

Wij zijn dan ook heel blij dat we eindelijk de zomerkleren aan mogen en de armen en benen kunnen showen.

Dit voelt toch als vakantie. Heerlijkheid…

We trekken het vakantiegevoel op de woensdagmiddag gewoon door. Mijn lief nam voor het eerst dit jaar een duik en de mannen vonden het groot feest. Zo leuk dat ze nu ‘zelf’ kunnen zwemmen. Met bandjes en met ons in de buurt voor het geval dat, kunnen ze nu ook zonder ons zwemmen.

Mijn nieuwe schoenen zijn fantastisch maar ze moesten echt ingelopen worden. Dus dat thuiswerken heeft ook zo zijn voordelen.

Ik kreeg via instagram super veel tips. Je kan blijkbaar je schoenen laten uitkloppen bij de schoenmaker of zelf met een hamer en een doek de achterkant wat soepeler kloppen. Dus dit heb ik geprobeerd. Daarna met een vochtige sok er in en het werkt… Zo fijn…

Even dit lieve pakje showen aan tante Natalie, want daarvan had ze dit gekregen.

En ik ben door het dolle met mijn nieuwe tas. Een verjaardagscadeau, wat te laat binnen was, maar niet minder mooi. Zo zo leuk en zo blij mee. Mijn lief had een heel complot opgericht om te achterhalen welke tas ik mooi vond, via vriendinnen die weer groepsapps zijn gestart, echt te leuk. Het maakt de tas nog leuker.

Ook hier kwam het onweer en onze Sammie is als de dood voor onweer. Zo zielig. Nu ging het echt flink tekeer en deze laat me dan geen seconde alleen en volgt me overal. Zo lief maar ook zo sneu. Toen ik Lua naar bed bracht vond ik hem daarna halverwege de trap, terwijl hij eigenlijk geen trap kan lopen, maar hij wilde gewoon echt niet alleen zijn.

Ik heb de liefste mensen om me heen. Hoe mooi is dit cadeau… Ik kreeg deze ketting van een vriendin en vind hem zo mooi. Past perfect bij de rest van mijn necklace party.

En hier ben ik ook mega trots op. Mijn lief bouwde een bedje voor Lua. Ze lag tot nu toe in de kinderwagenbak bij ons in bed, ging prima, maar daar werd ze toch te groot voor. Ik bedacht wat ik wilde, hij maakte een plan, kocht hout en drie uur later hadden we dit. Te goed toch. Zoveel zin om weer op pad te gaan.

En ik had geluk bij de Action. Ik hoorde dat ze op heel veel plekken uitverkocht zijn, maar bij onze action hadden ze er nog best wat (Eersel) en ik verraste de mannen dus met een waterbak. Heel erg leuk, de mannen waren er dus ook heel blij mee. En wat ik fijn vind is dat het een koffer is, die dus ook makkelijk op te bergen is.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *