DIARY: Kinder HACK, ons oude huis en bril voor Raf

Het is weer maandag… de week gaat weer van start en dat betekent DIARY tijd… Het is zo mega druk met Feestje van Hout dat het bloggen er soms bij in schiet en dat is mega jammer, maar helaas even niet anders. Het is echt sinterklaas periode en wat geniet ik daar van… Heerlijk…

Ik vind dit zo gezellig. Sam hoort er echt helemaal bij en hij mag bij ons lekker bij ons op de bank liggen. Zo gezellig hoe hij vol vertrouwen lekker tegen je aan komt liggen.

Pip zingt altijd veel, maar soms een liedje van het kinderdagverblijf dat ik niet ken. Dan app ik vaak een vriendin voor hulp en zingt zij het liedje in… Zo leuk… Dit was het bekkie toen hij die vriendin Clowntje PIET hoorde zingen. Hij was helemaal door het dolle…Het is nu onze favoriet.

Tekenen is een serieuze zaak.

Op donderdag reden we door onze oude straat. Heel lang wilde ik daar niet doorheen, omdat ik bang was voor een soort heimwee. Niet omdat ons huis niet waanzinnig fijn is, maar wel omdat het daar ook zo fijn was. Bijzondere herinneringen…

We gingen naar het huis van Sinterklaas in Eindhoven. Het was heel leuk, de steentjeskerk is waanzinnig mooi… Het moet nog wel een beetje meer ‘groeien’ qua aankleding en afwerking, maar het was echt al heel leuk.

Dit was de kelder van de kerk. Zo tof, daar hadden ze de bedjes van de pietjes en sinterklaas gemaakt. Echt heel gaaf.

En dit is toch waanzinnig mooi. De verlichting maakt het echt bijzonder en de interactie en het contact met de kinderen was ook echt leuk. Hier kwam Sinterklaas ook met alle kindjes zitten. De spruit mocht op schoot en uiteraard vertellen wat hij wilde.

De Pipster vond het heel leuk en gezellig, zolang de sint en zijn pieten maar niet te dichtbij komen.

Geen foto’s met de pieten en sint overigens… Er waren ook andere kindjes en ouders en ik vond het super, alleen erg jammer dat er geen roetveeg pieten waren. Maar zo krijg je toch een beetje een beeld.

Een kleine tip… Misschien ken je hem al, maar als wij ergens parkeren en de kinderen moeten uitladen laten we de spruit regelmatig ‘ het vierkantje’ of ‘de stip’ (andere auto) vasthouden. Duidelijk voor hem en veilig aan de kant van de auto.

We gingen de stad in. Buggy shoppen, bril uitzoeken, sint inkopen doen en meer… Deze bril koos ik uit als reserve bril, maar ik ben er ook mega blij mee.

Deze paste ik ook nog, ook heel leuk, maar ik vind het goud nog zo gaaf. Van de spruit moest ik de groene kikker bril op (zijn woorden) maar hij wilde hem zelf ook wel even passen. Dat bekkie hahahaha

Dit vind ik helemaal schattig. Kijk dat snoetje met die joekel bril. Het is natuurlijk een volwassen model.

In de avond mochten de mannen hun schoen zetten en papa en mama hadden geluk want Sint en Piet kregen biertjes… Daarnaast kwam rommelpiet langs. Ik vind dit zo leuk. alle kussens van de bank, stoelen omgegooid, tripp trapp op tafel. Zo simpel, maar de spruit was door het dolle en nog nooit zo goed mee opgeruimd.

Schaamteloze selfie, omdat ik zo blij ben met de terug gevonden lippenstift. Het is de Soft Matte liquid lipstick in de kleur. Feel so grand… Echt een topper, maar ik was hem ‘verloren’ in mijn make up la…

We gingen sint vieren en wat een heerlijk wonderlijk feest is het toch. Die bekkies die verwondering, het blijdschap… Soms is wachten met uitpakken, alvast proberen maar moeten wachten en samen delen lastig, maar zo leuk om te zien hoe die drie kleine mannen (ons neefje) het zo snel door hadden.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *