DIARY: Laatste vakantieweek, genieten van de kleine dingen…

De laatste week zomervakantie alweer. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat was het fijn. Het was fysiek minder fijn voor mij, maar als ik dan zie wat voor fijne momenten we toch met elkaar gehad hebben, dan voel ik me rijk…

Mijn knappe kleine Pippi… Hij lijkt het soms totaal niet door te hebben wat er allemaal gaande is, maar hij kwam hier heel lief en voorzichtig naast me liggen toen ik even aan het uitrusten was.

Nog steeds zo blij met onze platenspeler. Als we aan de eettafel zitten dan (en daar zitten we meestal) hebben we vaak de muziek aan. Om en om mag er gekozen, al vind ik het vaak ook wel prima als er kindermuziek op staat. Sesamstraat en Willem met de waterpomp tang is favoriet.

Ik wilde heel graag zijn nieuwe shirt laten zien. Nog veel te groot, maar omdat de spruit zijn shirt aan deed wilde hij hem ook graag aan. Net als beide hun nieuwe sokken. Beide komen van Zeeman en ik vind ze daar nu zoveel toffe dingen hebben voor kinderen.

Soms kijk ik naar hem en denk; dit kind is toch niet normaal knap, net als zijn broer. Ik ben vast bevooroordeeld en ik hoop ook dat iedere moeder dit vindt… maar wat is hij knap.

Hand in hand… ik smelt. We hadden op de laatste vrijdag van de vakantie weer kip gehaald bij Kees Kip en hoe vaak we dat ook doen, de mannen vinden dit feest, dus ik geniet hier ook intens van.

Hoe mooi…. Zo blij met deze schoenen die ik van Omoda kreeg… Ik zal er nu nog niet veel op lopen, maar hopelijk na de bevalling wel.

Vrijdag middag borrel met mijn mannen. Deze schaal van Wibra is echt een gouden zet geweest om die te kopen. Een appel en komkommer was nog nooit zo’n feest geweest om te eten.

Kijk die eerste zin… Een tijd geleden plaatste ik dit online op mijn stories en toen ik nu even zat te lezen viel mijn oog ineens op mijn naam. Hoe grappig.

Al weken houden de mannen de peren in de gaten. Er hangen er mega veel, maar als je te vroeg bent dan zijn ze echt niet lekker. Af en toe proberen we er nu een.

Mijn lichaam werkt deze week niet echt mee. Dus veel liggen tussen alles door. Ik hou me op dit soort momenten maar voor dat de baby een groeispurt heeft dus dat er een goed doel voor is.

De leesbingo voor de spruit moest nog afgemaakt. We hebben in de vakantie mega veel gelezen, maar niet altijd op de gekke plekken die op de bingo kaart staan, dus die moesten we nog even inhalen. Hier lezen ze op een gekke plek een sprookjesboek (twee stickers) en later op de dag, fluisterend, bij het zwembad, een stripboek (drie stickers)

Deze vakantie waren we begonnen in boek 1 van de gorgels en de spruit was er echt helemaal weg van. Zo zo lief… dus ik wilde hem heel graag deel 2 geven. De start van groep 2 en einde zomer vakantie was een perfecte reden en hij was zo mega blij.

Zondag klusdag en de spruit wilde graag helpen. Hij mocht met de schroefmachine een schroef vast zetten en dat vond hij mega leuk.

En deze kleine man hielp papa even tijdens zijn manuele therapie behandeling.

De aller laatste dag. Hoe bizar. Ik snap bijna niet hoe het zo snel heeft kunnen gaan. Voor mijn gevoel tekende ik vorige week deze planning en nu streepte hij de laatste dag af. Hij is er helemaal klaar voor, ik vond die vakantie echter wel lekker.

Afgelopen week begon Pip weer ineens over het pannenkoeken eten in de boomhut en dat hij dat zo leuk had gevonden. Hij stelde zelf voor om nu Pizza te eten in de boomhut. Te leuk… Ik vond het een topidee als afsluiter van de vakantie.

Met mijn moeder was ik naar de stofjes winkel geweest in de hoop op mooie stofjes voor wat baby projectjes. Helaas viel het heel erg tegen. Alleen deze mooie witte stof en deze kantjes hebben we gevonden.

Pizza is klaar… Op naar de boomhut. Dit was de kinder pizza overigens haha, zonder rucola en lekkers voor ons…

Smakelijk eten. Totaal niet fijn voor mij, maar van te voren had ik even gelegen en dan kon ik prima een kwartier met mijn benen in mijn nek opgepropt op een te klein bankje zitten. Alles voor die lieve mannen…

Rijkdom…. Zo simpel kan het zijn. Niet dat iedereen een boomhut heeft, maar leg een kleedje in je woonkamer en ga daar picknicken, of een bankje in het park of waar dan ook. Je kan het zo simpel bijzonder maken voor de kinderen… en ik hoop dat dat herinneringen voor altijd zijn.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *