DIARY: Leven naast de giraffen… Dit was zo gaaf…

We waren een weekendje weg en daarom een dagje later dan normaal, is hier dan toch mijn diary. Keek mee in mijn week… We waren een weekendje weg naar een waanzinnig gaaf park . Vandaag dus wel extra veel bijzondere foto’s… hopelijk maak ik jullie niet jaloers…

Op maandag nam mijn moeder de Pipster mee op avontuur in het tuincentrum. Altijd een goed idee…

Ik had afgelopen week de eerste coach call van het nieuwe traject van Marije, van The Businessmom Academy. Klinkt wel fancy toch… Een 1,5 uur durende call waarin we een heel plan voor de komende weken en de start voor daarna opstelde.

Met de mannen ging ik naar de Bieb. De spruit vindt het super leuk en de Pipster gaat rustig 2 boeken zitten lezen. Ik moet wel lachen want de spruit mocht van mij 4 boeken uitzoeken en pakt gewoon de eerste 4 die hij ziet en is dolblij hahaha

De ACTION zit er tegenover en de spruit zag deze set staan. Hij vond het heel moeilijk om te laten staan en niet verdrietig te worden. Ik maakte een foto zodat we hem aan sinterklaas konden vragen… Deze sint gaat denk ik deze week even kijken of hij er nog staan… Want voor 9 euro is het een mooi cadeau.

Om te janken… Mijn trots…

We waren in de Beekse Bergen. Mijn schoonmoeder nam ons en schoonbroer en zus (Natalie) mee naar het Safari resort. We hadden uitzicht op de giraffen, wat is dat gaaaaaf…

Er lagen verrekijkertjes voor de kinderen en dat was voor alledrie een dikke hit. Kleine ranger…

Hier rende hij weg om nog even naar de giraffen te kijken…

Good work mama…

We hadden zoveel geluk met het weer. De voorspellingen waren slecht, maar we hebben beide dagen een groot gedeelte zon gehad. Wat een heerlijkheid…

Zo bijzonder om een schoonzus te krijgen waar het zo goed mee klikt en waar ik zoveel mee kan delen… Zowel op ondernemers gebied als prive.

Heerlijk uitzicht vind ik dit… Dit is toch echt een papa met zijn zoon… Zo wil je liefde delen… Zweverig??? Tja thats me

Hier zat ik op de bank en liep er een giraffe voorbij… Ik herhaal… HIER ZAT IK OP DE BANK EN LIEP ER EEN GIRAFFE VOORBIJ…

Dit was het uitzicht naar de andere kant van het huisje… We hadden een 8 persoons huisje en dat was met 5 volwassenen en 3 kinderen echt prima te doen.

De beste papa’s…

Niet normaal knap toch?

Slapende kindjes… Zo heerlijk om naar te kijken. En ze sliepen als een roos na zoveel gave indrukken en zoveel gezelligheid.

De grote mannen koken, de kleine mannen spelen en mama ligt even op de bank… Prima plan…

Dit is toch bizar. Dit was voor ons huisje.. Als die giraffe had gewild had hij een hapje van me kunnen nemen.

Waanzinnig gaaf…

Dit vind ik echt herinneringen maken. Met 85 mensen in de auto… Ok vooruit ik overdrijf graag. We zaten met 5 volwassenen en 3 kinderen in 1 auto om door het safaripark te rijden. Dat de spruit mocht ‘sturen’ vond hij fantastisch.

De dieren kwamen echt mega dichtbij. Hier had ik mijn raam een stukje open gedraaid om door een kier een foto te maken. Het was NIET ingezoomd… Zo dichtbij en mooi.

Echt mooie beesten zijn het.

Hier hoopten we op en het gebeurde. Ons panorama dak was natuurlijk fantastisch hiervoor en dan zo’n mega giraffe die ons dak kwam aflikken. Dat was zo bijzonder… MEGA hoofd…

Stiekem ook een beetje spannend, maar herinneringen voor het leven.

Dit is toch goud… Ik ben me er heel erg bewust van dat ik onder alle foto’s heel hysterisch blij schrijf… maar that’s me… het was gewoon ook heel erg fijn.

Samen eten, samen slapen, samen kletsen, samen spelletjes doen…

Onze mannen… Onze mannen en ons Neefje… De liefsten. Wat hebben ze het alledrie goed gedaan.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *