DIARY: Liefste broer, vogelbingo en happy stones

Another week in 2021, dus another lockdown week… Dit was een prima week. Na alle pech van vorige week, kabbelde dit weekje gewoon lekker voort. Gezellige momenten met de mannen, knuffelen met Lua, heel veel spelletjes, schoolopdrachten en we vonden ook nog happy stones… Kijk mee naar deze week.

Dit lekkere bekkie om mee te starten. Zo verliefd keek ze naar mij, daar smelt je toch van. Lua is overigens ons eerste kindje met blauwe ogen. De mannen hebben allebei mijn bruine ogen.

Misschien is dit de juf in mij, maar ik vind het dus heel erg leuk als Pip zelf een boek pakt om te gaan lezen. Hij kan zo lekker door boekjes bladeren en alles bekijken.

Toen we schoolopdrachten op school mochten ophalen, kwamen we ook deze verstopte steen tegen. Hoorde op instagram dat veel van jullie ook al versierde stenen hebben gevonden. Versierde stenen worden verstopt en het is voor de kinderen erg leuk om ze te zoeken.

Keer op keer smelt mijn hart. Ik vind dit dus zo lief. Ik moest naar de wc dus vroeg of de spruit Lua even vast wilde houden en toen ik terug kwam zei hij “Laat haar nog maar even bij mij zitten hoor”

Toen het geboorte pakje van ons meisje te klein werd heb ik het ook gekocht in 62. Ze had het voor het eerst aan, wel hetzelfde mutsje als bij haar geboorte, al was dat toen erg groot.

Het was vogeltelling en van school kregen we een blaadje om vogels te spotten. Raf nam zijn taak heel serieus, al dacht hij dat het vogelbingo was ipv telling.

We besloten zelf ook stenen te verven om te verstoppen. Al waren onze creaties wel wat minder mooi dan diegene die we hadden gevonden.

Dat handje… Zo lief.

Even een goede foto van het pakje… Plaatje.

Ons meisje had honger tijdens de lunch dus ik had boterhammen op de bank. Ik werd vervolgens boos op de hond omdat hij mijn boterham had gejat. Tot ik tien minuten later ineens een boterham op mijn borsten vond. Woops… sorry Sam.

Een herinnering naar een jaar geleden. Zo dierbaar deze… Al kijk ik iedere dag zo uit naar de herinneringen in time hop. Een jaar geleden ging ik met de spruit naar een echte musical in een theater in Sydney, namelijk School of Rock. Hij heeft het daar nog steeds over en vind ik zo gaaf.

Zondag was het tijd om wafels te bakken.

In de middag gingen we nog even de deur uit. Lua lekker in gepakt want het was mooi maar wel heel koud.

We gingen naar het speelbos in Uden. We hadden gehoord dat het daar heel leuk was. Gelukkig viel het met de drukte heel erg mee… even lekker er uit geweest, voor ons en de mannen ook zo fijn.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *