DIARY: Lieve mannen, verrassingspakket, wafels…

Meivakantie voelt voor ons niet anders dan de weken er voor. Het weer was alleen echt minder, wat zo’n quarantaine toch echt wel minder leuk maakt. Met de mannen wel hele fijne momenten gehad… ondanks dat de spruit echt wel klaar is met thuis zitten… is hij zo lief en speelt zo goed. Dus we hebben er maar weer wat fijns van gemaakt deze week…

De spruit met zijn koffertje met lego. Hij mocht dit uitzoeken omdat hij naar de tandarts was geweest voor een gaatje. Een groot succes was het niet bij de tandarts, maar het is gelukt.

Op dinsdag keek ik tijdens de lunch een aflevering van greys anatomy. Ik ben op Videoland weer begonnen bij seizoen 1 (en ik ben niet de enige hoorde ik al) en Denny Duquette is weer in mijn leven. Wat een lekkere vent is dit toch.

Woensdag is voor gezelligheid. Althans tussen al het werk door. Zo fijn als mijn lief thuis is voor de mannen. Dan kan ik werken en tussendoor mee lunchen en lekkers eten.

De Pipster kreeg een nieuw kussen. Tot vorige week sliep hij altijd in mijn voedingskussen aka de worst, maar die heb ik zelf weer nodig. Deze maan van Play at Slaep is natuurlijk ook veel vetter en hij is er super blij mee.

Pyjama ochtend en klei eten. Althans… toen ik het hem vroeg bleef hij nee zeggen…

In de middag met de bakfiets op pad om pakketjes weg te brengen en ijsjes te eten. Ik deed het voor de mannen… goed excuus toch als je zelf zin in ijs hebt.

Zo ziet mijn vrijmibo er tegenwoordig uit. Hapjes met mijn mannen… ik vind het er wel heel gezellig uitzien.

De kiwi en ik in de ochtend. Mijn buik groeit echt al flink en vooral in de avond is er geen houden aan.

De mannen zien opa en oma paardje nog steeds niet en dat is natuurlijks super jammer. Ze werden wel weer verwend met een mega pakket. Boekjes, speelgoed, lekkers. De mannen waren weer door het dolle.

En dit was de buit. Ik krijg altijd veel vragen over het dino puzzelboek, maar dat zijn allemaal oude boeken. Als je googled of marktplaats in de gaten houdt heb je soms geluk.

Zaterdag dingen… Wafels bakken en opeten. HEERLIJK… Ik ben zo blij met ons wafelijzer.

De Pipster ook… Dit kind lijkt echt teveel op mij qua eten…

Op zaterdag ochtend had ik de vloer van de slaapkamer geverfd en dat voelde ik in mijn lichaam. Dus ik ging even op de bank liggen. De spruit zei, ik kom wel gezellig bij jou puzzelen… De schat.

De Pipster had laatst gehoord dat ik geen knuffel heb en toen ik op de bank ging liggen zei hij. Ik ga een knuffel geven. Ik dacht ik krijg een echte knuffel van hem, maar hij ging de speelkamer in en kwam met deze knuffel aanzetten en legde hem zo bij me neer. Hoe lief…

We hebben een nieuw hoekje in de woonkamer en ik ben er super blij mee.
Eindelijk hangen mijn pronkkastjes.

In het pakket zat een magic water book. Dat is een boekje waar je met water mee in kunt verven. In het kwastje doe je water en zo kun je aan de gang. De Pipster heeft ik een uur super aandachtig geverfd hij vond het helemaal het einde.

Bartjes Bolle Buiken Bril zat ook in het pakket. Wat een tof boekje. Het gaat over Bartje die met een speciale bril in de bolle buiken kan kijken. Dus ook bij zijn mama die een baby in haar buik heeft. Ze laten de groei zien, leggen uit over de echo en over de navelstreng. Echt heel erg leuk, vooral de spruit vindt hem super.

Fijne week weer…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *