DIARY: Mini vakantie, te koop en dierentuin…

Alweer een weekje thuis voorbij. Wat vliegt de tijd. Mijn lief en ik zijn weer begonnen met werken, al doen we het thuis nog wel lekker rustig aan. De spruit heeft nog 1 week vakantie en dan start de basisschool echt voor hem (slik) en dat grijpen we aan om nu (naast werk) ook nog vakantie te vieren.

Op mijn to do list stond onder andere de poten van de nieuwe tafel op Marktplaats zetten. We vinden het blad prachtig, maar we willen andere poten. Als iemand interesse heeft… Let me know…

We hebben ook nieuwe stoelen (check vorige foto voor een mini preview) en daarom gingen ook onze oude stoelen op marktplaats.

De Pipster met wat waterige oogjes, maar wat zijn we blij met het bankje. De mannen kunnen er heerlijk ontbijten samen en wat zijn ze lief samen, meestal.

Op donderdag gingen we echt nog vakantie vieren. We gingen een dagje naar Yvette en haar familie op camping Bakkum. Heerlijk.. we hadden er super veel zin in.

De spruit was uiteraard super blij om na een paar weken zijn mattie weer te zien.

Een beetje een wazige foto… We waren alle spullen aan het weg zetten, ik liep op krukken en bewonderde hun caravan paleis en toen ineens waren we de meiden kwijt… Gelukkig kwam mijn lief aanlopen vanaf het toilet met twee meiden en een Pipster. Woops… 1 seconde let je niet op.,

Ik en yvette deden een rondje over de camping en mijn lief en de mannen deden een spelletje. Zo wil je toch vakantie vieren. Echt super gezellig…

Een beestje vangen in de wasmand…

En met de hele gang naar het strand…

Happy us…

Ik word zo blij van deze foto. Zo fijn dat hij graag handjes vast houdt en zo blij dat hij ook zo blij wordt van het strand…

Of het leuk was??? Dit zegt genoeg toch?

Overal bij helpen. Als ze willen en het kan laten we ze ook overal bij helpen.

Zooo blij… Sinds een paar weken laat ik mijn nagels doen en ik ben er zo blij mee. Als de zon er dan niet is dan wel de zomer op mijn nagels.

Op zondag gingen we een paar uurtjes naar de Dierenrijk Nuenen. Ondanks dat ik nu alleen voor de bedrijven hoef te werken, hadden we het super druk met alle vakantie bestellingen en dan vind ik dit soort uitjes extra leuk en belangrijk tussendoor.

Voor de mannen was alles even leuk en bijzonder. De Pipster heeft gewoon alles (op wat kleine stukjes tillen na) gelopen. Echt ongelofelijk… Van onze kinderwagen zijn we een onderdeel kwijt en ik had er een hard hoofd in dat het zou lukken, maar hij deed het super.

We hebben ook heus echte dieren gezien hoor…

En thuis weer aan de slag voor Feestje van Hout. Zo dankbaar voor alle bestellingen…. Ook als ik op zondag nog orders aan het inpakken ben…

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Misty
  2 september 2019 / 12:48

  Hoi Jodi,

  Leuk bericht weer.. alleen zou ik op de laatste foto even het adres weghalen.

  gr Misty

  • Liefthuis
   Auteur
   23 september 2019 / 16:08

   Dank je, ga ik gelijk doen… Niet goed gekeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.