DIARY: MRI ellende, zomer liefde en zelf haren knippen…

Een iets kortere Diary dan normaal. Als ik deze DIARY maak is het namelijk zaterdag avond. Eerst twijfelde ik of ik hem uberhaupt wel online moest zetten, maar waarom niet. Het was voor ons toch een bijzondere en spannende, maar ook hele fijne week. Dus kijk mee…

Op maandag kwam oma weer oppassen. Dat was heel lang geleden en voor de spruit was het extra feest want Pip was naar de opvang dus hij had alle tijd alleen met oma. Samen met oma heeft hij een monster geweven, zo leuk hoe serieus hij dit doet.

Even samen buiten voor een filmpje op woensdag, want de haren van de spruit moesten echt geknipt worden. Hij wil liever niet naar de kapper en hij wil het graag lang houden, dus ik ging zelf weer eens aan de slag met zijn haar.

Vroeger had hij krullen nu heeft hij flinke slag, maar ik had het hier helemaal uitgekamd hahaha zo grappig en zo lang. Hij heeft zo’n gigantisch dikke bos haar.

Na haren uitkloppen zag zijn coupe er zo uit en hij vond het zelf goed geslaagd, zoals je aan zijn gezicht kan zien. Ik heb nog geen duidelijk na foto, maar ik ben er voor nu blij mee.

Het was nog niet zo heet als de afgelopen dagen, maar al warm zat voor een avondduik. Wat een rijkdom dit zwembad… We krijgen er altijd zoveel reacties op als ik het op insta laat zien. we hadden onwijs veel geluk dat dit al in de tuin zat toen we het huis kochten.

Op donderdag ging de spruit alleen naar de bso, Pip bleef bij mij want hij had die dag de MRI scan. In korte tijd had hij twee keer een torticollis gehad wat de artsen heel vreemd vonden. Om dingen uit te sluiten moest hij een MRI. Ik vond het mega spannend… mijn lieve kleine mannetje in zo’n grote machine.

Hij mocht in de ochtend nog ontbijten, maar hi wilde zijn fruit en krentenbol niet, Normaal zou ik zeggen, prima dan niet, maar aangezien hij daarna niks meer mocht eten, maakte ik met liefde ook nog een cracker en een boterham met jam.

Hij ging de bank even maken en had het soms wel lastig dat hij helemaal niks mocht eten.

Mijn lief moest mee naar het ziekenhuis. Ik mag niet mee de MRI ruimte in ivm de zwangerschap. Gelukkig werd ik goed op de hoogte gehouden door mijn lief. Hier had hij net een infuus gekregen en hij had van te voren toverzalf gekregen en hij gaf geen kik. Ik wil dat voortaan ook, want ik vind dat zo’n rotgevoel.

Hij moest slapen omdat hij niet mocht bewegen in de MRI. Ik vind het er maar zielig uitzien… maar alles was super goed gegaan. Mijn hart brak wel even toen ik hoorde dat hij net voor de MRI om mij gevraagd had.

Hij sliep super diep dus het duurde even voor hij wakker was, maar met een tv boven zijn bed en lekkere boterhammen die klaar stonden, was hij snel helemaal de oude. Kleine held.

Op vrijdag was het heeeet. Ik wilde het badje opzetten voor de mannen, maar de pomp lag bij mijn ouders en ik had geen energie om te blazen, dan maar de wasmand en een emaille bak vol laten lopen.

Ik liep ook rond in mijn badpak en zij dus in hun ondergoed. Prima… toen we Kees Kip gingen halen trokken we even snel de zwembroeken aan en de laarzen. Ik een rok over mijn badpak en in camping smoking onderweg naar het plein waar de kip te vinden was.

De mannen gingen sinds heel lang weer eens een nachtje bij mijn ouders slapen. De spruit is een echte boeren jongen. Heel voorzichtig, maar hoppa pakt gewoon die joekel kip op. Dat heeft hij duidelijk niet van mij.

Naast dat het voor de mannen super leuk is dat ze weer een nachtje konden logeren, konden wij die avond naar een Queen tribute band in ons dorp. Wie had dat toch gedacht.

Het was super gezellig. Lekker gedanst voor zover mijn lichaam dat nog kon haha, maar ook gekletst en meegezongen met Queen… naja een slap aftreksel van.

Zaterdag kreeg ik deze foto. De mannen hadden modder gemaakt en ze speelden met de sproeier. Heerlijk. Zo grappig, want Raf is hier het tegenovergestelde van. Die wil liever niet vies worden.

Een kortere Diary dan normaal, want op zondag zijn we dus op vakantie gegaan… daarover later nog veel meer, maar volg me zeker op Instagram om alvast een beetje op de hoogte te blijven.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *