DIARY: Nieuwe tatoeage en de stoerste spruit…

Vloggen, stories maken en foto’s maken… Het is soms heel wat om bij te houden en nu blijkt ook dat ik deze week minder foto’s heb gemaakt. Zo balen want ik vind het wel altijd heel leuk om de foto’s te hebben… Komende week ga ik er beter op letten, want het was wel heel erg leuk afgelopen week. Kijk mee…

De spruit wilde voor school nog even kleuren en in de bak met kleurtjes zat een krijt stift waarmee hij ‘lippenstift’ op had gedaan, net als mama zei hij. Lekker ding…

’s Middags na school haalde ik hem zo op. Zijn schoenen verkeerd om en dan zeg ik altijd dat hij dan achteruit loopt…Hij vond het niet nodig ze goed te doen… Lekker ding…

Woensdag middag was een echte woensdag middag. De mannen gingen kleuren en ik ging de pakketjes met spullen van de mannen die ik had verkocht inpakken om op de post te doen.

Op donderdag ging onze lieve Sam naar de trimsalon, maar ik schrok echt toen ze terug kwam. ALLE haren waren weg haha, ik moest echt even chekcen of dit wek zo hoorde, maar blijkbaar was het normaal. Nu vind ik het wel schattig dat koppie…. en ze is mega zacht.

Mossel avond bij mijn schoonmoeder en daar ligt het ideale kleed om te stoeien, dus daar maken mijn lief en de spruit altijd goed gebruik van.

Voor Sam kocht ik een nieuwe halsband. Rara waar deze van is….. Juist HEMA, geniaal toch haha.

Onze kleine held had bedacht dat hij in Joris en de Draak wilde in de Efteling, Ik dacht dat hij het vangen van draken wel stoer vond, maar dat hij de achtbaan spannend zou vinden…. Hij was echter vastberaden.

We hebben gemeten bij de ingang, in het probeer karretje gezeten, naar de rijdende achtbaan gekeken en nog steeds wilde hij…Dus gingen mijn lief en hij in de rij… Hij was bij het poortje nog steeds vastberaden.

Eenmaal in het karretje was het toch wel heel spannend. Die achtbaan gaat natuurlijk ook mega hard. Achteraf zei hij dat het toch wel spannend was, ook wel cool…. maar hij wilde zeker niet nog een keer. Kleine held…Hij heeft het wel mooi gedaan.

Gekke bekken in de bootjes. De Pipster vond het fantastsich…

Helaas werd hij even later gestoken door een wesp. Zo sneu… Hier zie je het niet zo goed, maar heel zijn wang was rood en hij bleef maar zeggen. AU… West… Gepikt….

Zondagochtend spelletjes tijd… Dit spel is echt een DIKKE AANRADER… Koetje Boe heet het en de Pipster vindt het zo leuk, als snapt die het natuurlijk nog niet helemaal. Ook de spruit vindt het top… Dus een decembercadeau tip.

Ik had deze week een aantal keer een lookje gedeeld….Dit was mijn zondag look. Comfy en fijn…

Want in de middag gingen we Yvette verrassen. We hadden het hier al zo lang over, dat we besloten nu als verrassing een afspraak te maken. Eerst lunchen in de zon en daarna door… Het was zo leuk en zo bijzonder dit samen te doen…

Natuurlijk was ik ook aan de beurt.

Ik word zo vrolijk van deze foto. Heerlijk…

Gezamenlijke liefde voor de zee en de maan en dus ook de vrienschap en verbondenheid. Klinkt misschien zweverig… maar dat betekent het voor mij…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *