DIARY: Onder narcose, mini kampeer weekendje en de dierentuin…

Wat een week. Van verjaardag naar het ziekenhuis en alsnog met de camper weg. Ik ben er veel mee bezig geweest, want ik wilde het voor hem zo makkelijk mogelijk maken, maar dat kon niet. Het moest gebeuren, zijn kiezen moesten gecontroleerd worden. Jeetjes wat vond ik het spannend, maar wat deed hij het goed. Het begon als een stom weekend, maar werd daarna toch heel fijn, met mooi weer en onze Perrie.

Vorige week werd onze grote man dan echt 6. Het was een gewone schooldag en we hadden zijn feestje in het weekend al gevierd, maar ik vond toch dat we er iets aan moesten doen. Hij wilde niet weg, want hij wilde graag met zijn lego bouwen, maar na het eten ging er dan toch nog een feest ijsje in. Hij mocht van mij kiezen wat hij wilde en dit is toch echt wel een feest ijsje te noemen.

Hij was zo trots… Knap kind

Nog zo’n knap kind. Haar nieuwe slaapzak van prenatal heeft ze met de hitte niet veel aangehad, maar hij is zo mooi. Net als haar nieuwe speen en haar speendoekje… Liefde voor haar spulletjes.

Pip mocht op woensdag voor de laatste keer naar het consultatie bureau. Dus wij gingen als echt betrokken ouders, last minute toch nog even de ogentest oefenen. Blijkt die test tegenwoordig anders te zijn. NIet meer met plaatjes en C tjes maar met E tjes/ harkjes. Google maar even. Misschien heb jij er nog iets aan om het goede te oefenen.

Deze beachsocks van Duukies x Kiki’s favourites kreeg ik opgestuurd voor alle drie en wat is dit fijn. De kleurtjes zijn lief (vind ik niet onbelangrijk) maar dat het grind geen pijn meer doet aan hun voeten is ideaal. En natuurlijk ook veiliger bij het zwembad en minder heet op het strand. IDEALE uitvinding.

Hierom hou ik van pioenen. Dit is toch niet te doen zo mooi.

Ooow wat was dit spannend. Ik heb de serie greys anatomy weer helemaal ontdekt en kijk verder waar ik gebleven was. Helaas staat het er nog maar een week op, maar jeetje wat was de seizoensfinale van seizoen 6 spannend. Dit was ik echt helemaal vergeten.

Deze mega toffe outfit kreeg ik van @yellowhearts opgestuurd en I LOVE IT…. Die top is perfect. Hij is wijd genoeg maar toch flatterend en dat randje er bovenaan maakt hem helemaal leuk. En die flared broek is een broek om in te wonen, zo soepel en zacht.

Op vrijdag ging ik met deze man naar het ziekenhuis. Hij vond het zo spannend, maar was zo stoer. Hij kreeg van mij deze dino om mee te nemen.

We waren als eerste op de kamer dus konden alles rustig even bekijken. Het uitzicht bekijken, het fijnste bed kiezen en alles wat hij vooraf in het filmpje had gezien in het echt herkennen. Hij was goed voorbereid en was hier echt nog heel erg rustig.

Je ziet het aan zijn bekkie dat hij het hier echt heel spannend vindt. Hij kreeg ook nog eens die knuffel voor om zijn arm (die de afgelopen 3 dagen neit af is geweest) maar hier mocht hij nog even filmpje kijken en dat hielp heel erg.

Jeetje wat was ik blij toen hij wakker werd en vooral dat hij zo rustig wakker werd. Hij zei dat hij lekker geslapen had. Hij raakte wel even over stuur van zijn tandjes die er uit waren, want tijdens het ijsje eten voelde dat toch wel heel gek. Maar wat deed hij het super.

En toen waren we weer thuis. Ik maakte dit bedje voor hem op de bank, maar al snel zat hij weer te spelen in de speelkamer. Hij kreeg natuurlijk flink pijnstillers, maar had echt geen centje pijn en voelde zich top. In de avond at hij zelfs weer gewoon het avondeten mee. BIZAR..

En zo werden we dan ook wakker op de camping de volgende ochtend. We hadden al iets geboekt, maar lieten het afhangen van hoe het met Raf zou gaan, maar aangezien hij zich zo goed voelde, hebben we toch besloten te gaan. Ook op de camping kunnen we rustig aan doen. Deze foto maakte mijn lief…

Ook op de camping is het vaderdag. Dus de cadeautjes en tekeningen waren ingepakt en meegenomen en ik bestelde daar vaderdaggebakjes, want dat hoort er toch bij.

Zo blij met ons mooie plekje… Het is echt heel erg genieten om met de camper op pad te gaan.

En als verrassing gingen we weer eens naar de dierentuin. Zo fijn dat dit weer mag. Voor het laatst waren we in de dierentuin in Australie, bizar idee is dat.

Ik vind de mannen hetzelfde kleden heel leuk, omdat ik het er zo leuk uit vind zien, maar ook omdat kleding die ik voor de een leuk vind, ook leuk vind voor de ander. Dus als het kan koop ik dubbel. Daarnaast is het voor uitjes ook heel erg fijn. Ze zijn in groepen goed te herkennen.

Dit blijven denk ik toch mijn lievelingsdieren uit de dierentuin. Zo zo zo mooi en bijzonder.

En na thuis komst snel uitladen en alles in de vaatwasser (wij zijn luie kampeerders) maar blijkbaar mag deze watertap van Hema er niet in. woops… Op insta merkte ik gelukkig al dat ik niet de enige ben die deze fout had gemaakt.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *