DIARY: op en af, klustijd en schooltijd…

Een week met ups en downs. Althans downs qua gevoel, of eigenlijk hoe ik me voel. Niet altijd top, maaaar na 1,5 week -20 energie, ging het vanaf woensdag weer wat beter. Zo fijn… Kijk mee naar deze heerlijke week met de mannen.

Op en af… Zo voel ik me. Op en af goed en minder goed. In de ochtend heb ik vaak opstartproblemen. Dus na het wegbrengen van Raf naar school zit ik er vaak zo bij. Met mijn benen omhoog op de bank, met koffie.

Dinsdag liep ik de trap op om even te gaan liggen na een lange dag werk en ineens gooide onze kleine kiwi haar kont in de krib. Je ziet het niet mega duidelijk, maar ze zette echt haar kontje helemaal tegen mijn buik. Het deed gewoon pijn. Met wat ontspanning trok het weer weg.

Op woensdag voelde ik me sinds lange tijd weer echt beter. Ik besloot tussendoor (ik doe echt rustig aan) dit kleine muurtje te verven, voor de make over van de mannen kamer. Hij had zelf geel gekozen, want dat is zijn lievelingskleur.

Zoals ik zei doe ik rustig aan dus na het verven lag ik even op de bank en de spruit was achter mij aan het puzzelen. Ik mocht niet kijken tot hij af was, zelfs toen hij naar de wc ging zei hij nog een keer dat ik niet mocht kijken. Is dit vals spelen?

Dit boekje vond ik laatst bij de kringloop en ik kreeg mega veel positieve reacties op Instagram. Hij is ook regelmatig bij Kruidvat te koop gaf iemand als tip.

Mijn lief was ook aan het klussen, hij schuurde dit vitrine kastje op en deed de nieuwe knopjes er op. Het is echt een slechte foto I know, maar zo kun je toch een beetje zien wat het kastje voor de babykamer wordt. Deze komt aan de muur te hangen.

De Pipster wil zo zo graag naar school. Als ik de spruit weg breng wil hij ook zijn rugzak om en op de terugweg zei hij. Mama ik ga hikken en dan mag ik ook naar school (hier wordt altijd gezegd dat je groeit als je de hik hebt)

Zaterdag betekent tijd voor spelletjes. Ik krijg altijd veel vragen over welke spelletjes wij doen, daar zal ik binnenkort een blog over schrijven. Dit is SOS Dino. officieel een 7+ spel, maar met wat hulp prima te spelen.

Ook worden natuurlijk onze kuiken vrienden geknuffeld. Zo blij dat de mannen het zo leuk vinden en zo lief voor ze zijn.

Voor mijn verjaardag kreeg ik de plaat van Alanis Morrisette. Dit is echt muziek van puber Jodi en jonger. Al in groep 5 deed ik ironic bij de playbackshow en talentenjacht en ik ben haar muziek altijd fantastisch blijven vinden. Toen ik tip op insta zette tipte iemand mij dat ze naar NL kwam. Ik ben het op gaan zoeken en volgend jaar oktober gaan wij nu ook naar haar concert. Zo zo zo gaaf, dit wilde ik altijd al ooit.

Dit kwam ik op instagram tegen bij @koetjesenkaartjes. My mind is blown. Dit wist ik dus echt niet.

De makeover van de jongenskamer ging verder. Ik had bedacht om een oud prentenboek te gebruiken en daar de muur mee te behangen. Het was wel lastig want het ging bobbelen, maar ik ben toch erg blij met het resultaat.

En terwijl zij na het eten nog een potje Doolhof Twist speelde, ging ik de laatste hand leggen aan de kamer van de mannen. De decoratie en dergelijke en dan konden ze daarna hun nieuwe kamer samen komen bekijken.

Dit gezicht zegt genoeg toch…. Het moment was goud. Zo zo leuk…

Ik had ook foto’s van de grote reis opgehangen. De mannen gingen meteen kijken en vonden het echt leuk,

De Pipster was ook zo blij. Komende week een uitgebreide blog met duidelijke foto’s van het kamertje en de make over.

De mannen sliepen heerlijk in hun nieuwe plekje.

Uren kan ik kijken naar die slapende mannen.

De mannen kregen nieuwe laarzen van ons favoriete merk laarzen, Bergstein. Pip wilde ze meteen en showde die van de spruit ook even. Hij hield hem even op zijn kop om te kijken of er zand uit komt. Want dat komt er normaal altijd uit hahahaha…

Voor mijn verjaardag kreeg ik een abonnement op Kek mama, zo leuk. Vandaag kwam de eerste binnen. Lekker lezen met een kopje koffie terwijl de mannen spelen en slapen.

Niets moet alles mag pyjamadag betekent ook samen boekjes lezen. We bekeken het nieuwe Alfabet boek wat de spruit voor zijn verjaardag had gekregen en dat is echt een groot groot succes. Zo mega mooi, maar ook leuk.

En als de ene klus klaar is (het kamertje van de mannen) heb je weer tijd voor een volgende. Het vintage ledikantje kocht ik voor Raf en Pip heeft er natuurlijk ook in gelegen. Ik verfde hem toen al meteen petrol blauw, maar wilde nu toch lieven weer hout…. Wat een K klus… maar mijn lief is er vol goede moed aan begonnen.

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Debby
  6 juli 2020 / 10:27

  Wat een gezellig overzicht! Ben benieuwd naar het kamertje van de heren en de nieuwe babykamer! Vind jou inrichting echt heerlijk om naar te kijken :):).

  • Liefthuis
   Auteur
   29 juli 2020 / 11:44

   Zo lief, dankje

 2. 7 juli 2020 / 20:09

  Die kamer van Raf en Pip is echt geweldig geworden, ben idd ook benieuwd ­čśë
  En die tip van de kruiden, hahaha die wist ik ook niet, super handig ­čÖé

  • Liefthuis
   Auteur
   29 juli 2020 / 11:43

   Wahahaha eye opener he

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *