DIARY: Paaseieren, lieve broertjes en shoppen…

Een dagje later dan normaal, maar het was gisteren natuurlijk ook een soort zondag. We vierden uitgebreid pasen en daar is geen macbook aan te pas gekomen. Nu dan toch mijn weekoverzicht in foto’s. Kijk mee…

Op maandag, nog in truien met lange mouwen, gingen de mannen met mijn moeder paaseieren schilderen. Vooral dat mega serieuze bekkie van de Pipster vind ik geniaal.

Wij hebben twee goede slapers, die zelden wakker worden in de avond. Zelden….. want maandag werd deze man ineens huilend wakker. Even beneden knuffelen en daarna sliep hij zo weer. Stiekem vond ik het wel lekker met zo’n slaperig mannetje te knuffelen.

Op donderdag gingen we even shoppen voor mijn lief. In de zon op een terrasje dronken we een drankje want de spruit had dorst en ik zin in koffie…

Bij Homestock zag ik deze gave stoel staan. Ik zou deze heel graag willen voor in het hoekje bij de platenspeler. Daar staat nu een stoel, maar ik ben er nog niet helemaal blij mee. Mijn lief ging hem even testen…. we hebben hem overigens nog niet gekocht.

In de avond aten we weer heerlijk buiten. Ik vind dat echt rijkdom om buiten te kunnen eten zonder al teveel moeite.

We dronken nog heerlijk koffie buiten en de spruit wilde graag met koekjes naast mij zitten. Tuurlijk kleine man…

Hoe gaaf is deze foto. Dit is precies zoals deze twee zich samen vermaken. Zoveel plezier en zoveel lol samen. De Pipster is soms ook heel dwars hoor en duwt zijn broer, maar meestal is het gelukkig heel gezellig.

Samen sla eten uit de saladebak. De Pipster doet alles na…

Op hun paasbest zaten ze samen een boekje te lezen. Dit vinden de mannen zo fijn, het liefst de hele dag door. Dit boekje, Kikker is Kikker, is momenteel maar 2 euro bij heel veel boekhandels.

Iets met rijkdom…. Ik wil jullie niet jaloers maken hoor, alleen alles met jullie delen. Onze paaslunch stond klaar, we moesten alleen nog wachten op ons bezoek (Oma).

Gekke bekken, van wie zou hij dat hebben. Even een familiefoto, alleen sneakte die kleinste man er tussenuit.

Toen het bezoek er was gingen we eerst eierenzoeken, want door het mega lekkere weer smolten de eieren wel erg snel. De Pipster begon fanatiek…

Maar stopte al snel met zoeken om de eieren op te eten. Lekker ding…

De spruit was mega fanatiek en helemaal door het dolle. Zo lief en leuk, wat zijn deze feestdagen ontzettend leuk met kinderen er bij.

Naast twee platte eieren (gesmolten) vonden we ook dit ei. Blijkbaar was iets (we denken een muis) ons voor.

Na de brunch even een half uurtje in de zon zitten en uitrusten voor het avond bezoek weer kwam. Want in de avond kwam een vriendin met aanhang bij ons het Pizza bak seizoen openen.

En dat was een mega geslaagde avond. Lekker spelen in de tuin, met zijn alle pizzabodems rollen en met servetjes in je hand pizza eten.

We worden er steeds beter in, de pizza’s zijn echt mega lekker. Als iemand nog een mega lekker pizza recept heeft, let me know.

Tweede paasdag gingen we in de ochtend naar mijn ouders om ook daar een paasbrunch te hebben met zijn alle. Ook hier weer heerlijk in de tuin, wat hebben we een geluk gehad met de paasdagen.

Hier was hij overtuigd van het zien van een raar beest met lange oren dat hoog kan springen.

Natuurlijk was die paashaas ook daar langs geweest om eieren te verstoppen. Daarna nog een ijsje eten en toen bleven de mannen bij mijn ouders logeren….

Wat een heerlijk weekend was het. Kijk komende donderdag of vrijdag zeker de weekendvlog…

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 23 april 2019 / 14:27

  Wat een heerlijkheid zeg! Ik snap dat je hebt genoten!
  En waarmee bakken jullie de pizza’s? Ik ben beniewd!

  • Liefthuis
   Auteur
   23 april 2019 / 15:43

   We hebben een pizza oven in de tuin, besef me nu dat ik die niet heb laten zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *