DIARY: Paastak versieren, nieuw servies…

Paastak versieren, autoritjes met zijn alle, slapende baby’s en verder een rustige week. Soms kom ik er tijdens het maken van mijn Diary pas achter hoe fijn of rustig of juist druk het was. Kijk mee…

Slapende kinderen kan ik uren naar kijken. Die ontdspannen bekkies en extra lekker als ze bij je op schoot in slaap vallen. Lua doet dat niet meer standaard helaas, maar soms valt ze toch nog bij me in slaap. HEERLIJK…

Op dinsdag was ik pakketservice in het dorp. Zo leuk als er iets zo dichtbij wordt besteld, dan breng ik het gewoon samen met Lua even langs.

Wij kochten nieuw servies bij Dille en Kamille van emaille. Dit vind ik dus echt heel tof. We hebben om te proberen of het bevalt, diepe borden, bakjes en bekers. Als het bevalt ga ik nog platte borden bij bestellen.

Het was woensdag middag tijd om de paastak te versieren. Heerlijk kneuterig, maar zo gezellig en natuurlijk met zijn alle. Eerst hadden we lekker broodjes voor de lunch en daarna alle paasspullen gepakt.

Ik heb de takken in tulpen gezet, want dat staat altijd zo gezellig als die uitkomen. Natuurlijk hebben we ook onze eigen paashangers er in gehangen. De namen van de mannen en Lua. Shop ze bij onze webshop Feestje van Hout.. we hebben super veel verschillende modellen en opties.

Lua lag eerst te slapen, maar kwam toch nog even meekijken.

De familie versiert de paastak foto.

Ik heb de spullen op tafel gelegd en verder de mannen de vrije hand gegeven. Dat betekent ook dat sommige takjes 6 kleine eitjes bij elkaar hebben, maar ach… het ziet er heerlijk gezellig uit.

En in de woonkamer heb ik ook een tak neergezet, want we hadden nog takken over en genoeg paasversiering.

Wazige foto, maar het belangrijkste is te zien. Deze pannenkoeken pan van tefal kocht ik bij Action en is echt IDEAAL… Mijn lief wil er zelfs nog een zodat hij twee pannenkoeken tegelijk kan bakken. Ook voor ei is hij heel fijn. Dus tip van flip en chef stef.

Na maanden liet ik eindelijk mijn nagels weer eens doen en wat ben ik er mega blij mee.

Ik haalde batman op van het kinderdagverblijf. Al was hij niet de echte batman zei hij, hij deed alsof.

En deze kleine pretletter heeft het ook heerlijk gehad.

Dit is toch niet te doen zo knap… Ik dacht altijd dat ik die strikken verschrikkelijk zou vinden, maar HOE LIEF… Ik smelt.

Via marktplaats tikten we deze tuinset op de kop. We hebben twee terrassen, maar 1 hebben we nooit ingericht, terwijl daar in het voorjaar juist heerlijk het zonnetje staat. Dus ik ging op zoek op marktplaats en vond deze zomerse set. Mega blij mee.

Mijn mannen…

Ik denk vaak dat Lua slaapt als we in de auto zitten, omdat ze stil is, maar toen keek ik vanuit de achterbak naar haar en was ze gewoon rustig rond aan het kijken en kregen wij een big smile. Lekker ding.

Het was een lange rit en zowel Lua als wij hadden honger, dus we deden een ritje door de MC drive en daarna kon ik Lua voeden en proberen een Big Mac met 1 hand te eten… M’n trui is nog wit… vond ik best een prestatie…

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.