DIARY: Pannenkoeken in de boomhut, feest en stranddag

Wat een heerlijke laatste week van de zomervakantie hebben wij gehad. We hebben er echt optimaal van genoten met z’n alle. We hebben de mannen voorbereid op school, rust ingebouwd, maar ook leuke en bijzondere activiteiten met ze ondernomen. Nu begint het echte leven weer… school, werk en dus ook weer de DIARY…

Op maandag zijn we even de natuur in gegaan. Samen met Natalie en hun neefje Willem de hei op. Deze drie hebben het altijd zo fijn samen. Heel makkelijk zoals dat altijd gaat.

En Natalie maakte natuurlijk weer te mooie plaatjes… Zo bijzonder en dierbaar dit soort beelden. Raf had een lieveheersbeestje gevonden dat hij graag mee wilde nemen. Hij noemde haar Liefie.

Rijkdom toch?

Op woensdag ging ik met een vriendin (die net uit beeld schiet) lunchen en kletsen. Zij krijgt bijna een mini dus heel fijn haar nog even te zien. We gingen even de bijenkorf in en ik kocht deze jas met fashioncheques die ik nog had liggen. ZO BLIJ MEE..

Op de zomervakantielijst stond nog ‘Feestje vieren’ dus ik besloot een bijna eindezomervakantie en Raf en Pip mogen bijna naar school feestje te vieren. Er werd taart gebakken, de tafel werd mooi gedekt met zijn alle en we dansten met zijn alle.

Pip kreeg deze avond ook zijn schooltas en broodtrommels cadeau. Zodat hij volgende week echt kan starten. Hij is nog geen vier, normaal zo dit een leuk 4 jaar verjaardagscadeau zijn, maar hij start echt al dus we wilden hem daar niet op laten wachten.

Zo heerlijk hoe serieus de mannen het afstrepen nemen. Als ik nu de lijst bekijk krijg ik kippenvel door alle leuke momenten.

En deze meid groeit als kool. Is soms wel kieskeurig in wat ze te eten krijgt. Potjes weigert ze te eten en ze wil liever koud dan warm, maar deze bakjes van eet spruit waren een groot succes.

Picknicken stond nog op de zomervakantie lijst en op vrijdag was ik heel de dag met de mannen en Lua alleen dus ik dacht we maken er een leuke activiteit van. De mannen mochten zelf beslissen wat ze wilden kopen in de winkel. Ze kregen 15 euro en moesten zelf een lijstje maken. Dat zijn ze hier aan het doen… te lief…

Bakje vol liefde en een picknickmand, kleed, pakketjes en een draagzak. Het past allemaal precies, maar wat een heerlijkheid deze fiets.

De mannen wisten precies wat er allemaal wat er op het lijstje stond. Ondeer andere… peer, snoep, chips en broodjes.

En dus ook snoep. ze moesten samen alles overleggen en ze hadden 15 euro. Ze hadden thuis al slim gekozen om thuis het drinken mee te nemen.

Weer ingeladen. Het is even gedoe en gehannes, maar de mannen werkten goed mee en dan is het gewoon even zo Na de Picknick thuis weer lekker bijkomen met zijn alle.

Maar dit is het dan helemaal waard.

Ooow ik heb nog zo’n zin om naar het strand te gaan appte ik Stef op vrijdag. Spullen inladen en op zaterdag zaten we op het strand. Onze favoriete plek is toch wel Zoutelande.

De mannen waren ook zo blij. Heerlijk hoe dol hun zijn op het strand. Meteen graven en bouwen en rondrennen.

Het is zo heerlijk dat zij nu echt goed kan zitten, daardoor is zo’n plekje nog fijner met haar.

We aten bolussen, speelden en renden.

En waar de dag nog best koud begon, brak de zon door en was het heerlijk.

De zwembroeken gingen zelfs aan en er werd gezwommen. dat had ik in de ochtend niet gedacht, maar de mannen vonden het heerlijk.

En Lua sliep op de heenweg en daarna nog een dik uur in de kinderwagen. Niet ideaal, maar daar dot zij het voor een dagje prima op. Zo fijn.

Of we een boek lazen op het strand? Yep hahaha. Ik had beloofd dit boek met ze uit te lezen deze vakantie, dus hij ging mee naar het strand. Overigens een dikke tip dit boek.

Dit blijft leuk.

Zoveel lol met het maken van deze foto…

Dit is toch goud… Mijn alles…op mijn happy place.

En toen was het toch echt tijd om alle spullen klaar te maken voor school. De tas van Pip met zijn sleutelhanger was hij zo blij mee.

En de laatste avond van de vakantie en de laatste activiteit van de zomervakantielijst was Pannenkoeken in de boomhut. Wat een feest. Zo simpel, maar zo leuk voor de mannen. Het was een waanzinnig mooie en bijzondere vakantie…

En nu… begint het echte leven weer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *