DIARY: Pool party, nieuwe nagels en plannen maken…

Sinds lange tijd hebben we weer zo’n fijne rustige week gehad. Of rustig… ik moet eigenlijk zeggen, normale week… Het mooie weer maakte het wel extra lekker… We gingen voor het eerst zwemmen in ons zwembad, ik liet voor het eerst nagels zetten en de spruit ging voor het eerst naar school… Een hoop eersten… Kijk mee…

Het kleed onder onze tuintafel is niet alleen mooi, maar de Pipster gaat er heel graag zitten om een boekje te lezen. Hoe lief… Hij leest sowieso heel graag boekjes en in zijn eigen taal hoor ik hem dan vanalles vertellen.

Plannen maken….

Donderdagmiddag gingen we naar Ikea… We hadden vooral wat spullen voor het winkeltje nodig. We zijn qua spullen een beetje uit onze voegen gegroeid… althans uit de voegen van onze kasten. Dus we gingen even voor praktischere opbergmogelijkheden zorgen. Uiteraard een hotdog naderhand, maar wat viel deze TEGEN… Geen uitjes NIKS meer. Zonde… nu wint Hema zeker de strijd voor beste hotdog.

Donderdagavond zette ik met een soort brok ik mijn keel de tas van de spruit klaar. Hij ging op vrijdag voor het eerst oefenen op school, wat een dag en wat was ik zenuwachtig. Het was ook een dag voor mama om te wennen.

Kijk hem staan… Stoere grote vent… Mama slikt even…

Vol goede moed ging hij… Hij was zo waanzinnig stoer. De juf gaf aan dat hij heel open en benaderbaar was (trots mama hiero) dus dat andere kindjes meteen naar hem gingen. Zo fijn… Ik kan weer rustig ademhalen… de eerste horde is genomen.

De Pipster wist niet goed wat hij met zichzelf aanmoest. Meestal speelt hij bij de spruit en nog vaker doet hij hem zelfs na… Hij was echt een beetje verloren en hing vooral aan mijn been. We zijn samen lekker boekjes gaan lezen en een stukje fietsen.

Op zaterdag ging ik voor het eerst naar een nagelsalon om mijn nagels te laten doen. Ik heb eerder wel eens gellak gehad, maar nooit nagels laten zetten en dat wilde ik nu wel eens proberen. Door het werken met hout gingen mijn nagels er iedere keer aan….

Heel bij met het resultaat. Ik heb lang gezocht naar iemand die het mooi kon en deze vrouw ben ik echt blij mee. De lengte moet ik nog even aan wennen, maar anders doe ik ze volgende keer korter. Het is gewoon heel fijn dat ze zo verzorgd en sterk zijn.

Op zaterdagmiddag ging ik onverwachts naar Aida in concert en mijn lief ging met de mannen naar de Efteling. Zo leuk…

Zondag 30 graden betekent tuinpret. We zetten het zwembadje op zodat de mannen de komende week ook lekker de tuin in kunnen en met water kunnen spelen.

Uiteraard namen we samen ook een duik in het grote zwembad. Wat is het heerlijk dat we dit hebben. Het was voor mij de eerst duik dit jaar… Heerlijk… Komende week vast nog veel vaker.

Afsluiten met een barbeque maakt de dag compleet. Gisteren (zondag) kwam mijn blog online over dat het momenteel toch wel erg veel is…Door zo’n dag als gisteren heb ik wel echt weer wat energie op kunnen laden… Zo fijn…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *