DIARY: Raf zijn traktatie, feest en poolparty

Wat een feestweek. De spruit was gisteren (als jullie dit lezen) jarig en hij had vorige week zijn kinderfeestje, hij mocht trakteren en we vierden zijn verjaardag in het weekend. Alles in het teken van onze kleine grote man en dat verdient hij ook. Wat een feest vooral met het heerlijke weer van afgelopen week. Kijk mee…

Bij een superheldenfeest hoort een superheldenpak. Ik vond het goud dat werkelijk alle kindjes in hun superhelden pak zijn gekomen. Zo leuk. De kindjes waren zo lief, het was zo leuk, allemaal zo betrokken en gezellig.

Op vrijdag mocht hij trakteren op school en aangezien het zo warm was, trakteerde hij ijsjes, met een houten superhelden masker. Hij was zo trots. Vooral ook op het feit dat hij zijn nieuwe superhelden shirt aan mocht. Ik ben geen fan van merchandise spullen, maar dit shirt vond ik toch wel stoer en vooral dat hij er zo blij mee is, was goud.

Mijn mannen. De een aan het bouwen en helemaal geconcentreerd en de ander kruipt altijd bij mij. Typisch voor die twee van mij.

Ik kreeg deze foto van de juf nog. Hij mocht uit het raam roepen dat hij jarig was. natuurlijk had ik dit gehoord vanuit onze tuin :p

En in de middag besloot ik ook eens een duik te nemen in ons zwembad.

Op zaterdag had ik momentje voor onszelf, samen met Natalie. We gingen naar de pedicure en kijk mij decadent er bij zitten met mijn wijntje, maar het was heerlijk en mijn nagels zijn weer helemaal netjes.

Na onze pedicure gingen we nog even de stad in en daar shopten we voor de mannen en voor Lua. Dit mutsje is toch TE lief…

Ik speelde nog een spelletje met al mijn kinderen. Alhoewel Lua natuurlijk vooral keek, maar PIp kan dit spel echt al goed meespelen. Het is carcassone.

De mannen wilden voor het slapen gaan nog even dansen. Prima mannen, doen we… ze vonden de schoenen van papa en deze foto vind ik zo heerlijk. Dit is precies zoals ze zijn.

Mijn handige lief. Hij heeft even stroom aangelegd naar het tweede terras, zodat we daar ook lekker in de avond kunnen zitten en het ziet er natuurlijk mega gezellig uit vanaf ons huis.

Zaterdag avond maakten we alles klaar voor de verjaardag van onze grote man. 14 juni jarig, maar we vierden het een dag eerder. Deze letters vielen iets groter uit dan gedacht hahaha. Lekker bescheiden…

En zo start bij ons altijd een verjaardag. Met cadeautjes en een ontbijtje op bed, de jarige wakker maken in bed. Zo zo zo leuk altijd. Het grote cadeau staat beneden, maar we hebben wat kleine cadeautjes die hij in bed kan open makne.

Of hij blij was…. Dat is duidelijk…

Hij kreeg onder andere dokter Bibber. Een meisjes superheld (captain marvel), nieuwe slippers voor de zwemles en een batmanpak.

Een batman en een ridder thomas aan het ontbijt. Dit zijn toch de gouden foto’s. Zij gelukkig, ik gelukkig.

En hij was zo waanzinnig blij met zijn fiets. Hij wilde meteen een oefenrondje en zeg nou zelf.. Dit ziet er toch super stoer uit… Een jaar geleden kon hij nog niet fietsen en nu heeft hij al een 20 inch fiets en racet er zo op weg.

Of ik trots ben??? MEga trots. en ik vind het dus heerlijk dat wij altijd terug zullen kijken op zijn zesde verjaardag met dat bekkie zonder tanden. Te lief.

Mijn zus heeft de taart gemaakt en hoe vet is dit. Ze heeft een captain america en spiderman taart gemaakt en Raf vond het helemaal waanzinnig. Ik maakte natuurlijk een caketopper en het feest was klaar. Zo leuk dat mijn zus dit allemaal kan en wil doen. Iedere keer een groot feest.

Zo blij… Wij delen al jaren onze verjaardag… maar het is vooral zijn verjaardag en het is altijd zo’n feest.

De spruit kreeg nerf guns voor zijn verjaardag. Ik moet bekennen dat ik altijd tegen was, ik wilde geen wapens aan hem geven, maar doordat het van mij niet mocht werd het steeds interessanter dus ik besloot er dan maar in mee te gaan. Pip kreeg hier schietles van opa…

Tussen de twee kleine feestjes door (ochtend opa’s en oma’s in de middag een paar vrienden met kinderen) lag dit meisje heerlijk op haar nieuwe kleed. Dit speel matras/ speel kleed kreeg ik van @Roisin en het is heerlijk dik. Over een paar kaar kan ze hier boekjes lezen, of zitten spelen. Zo mooi die print. Echt LOVE IT…

En dit meisje had vandaag voor het eerst haar badpak aan. We besloten even te proberen of ze het water in kon, of dat het te koud was.

Haar tegen er in was even huilen, maar daarna vond ze het heerlijk. Wat een rijkdom dit bad in de tuin. Vooral op feestjes. Iedereen met alle kinderen in het water…. Lekker eten, leuke mensen… Het was een topfeest, ik ben gelukkig…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *