DIARY: Rare week… spruiten missen, veel werk en spruit jarig.

Een bizarre week… Pinkstermaandag begon het mee en daarna was ik 3 dagen van huis doordat ik met onze eindexamenleerlingen op schoolkamp ging. De spruit was echt jarig en het was vaderdag…. Dus je kan wel zeggen dat het soms flink druk was… Gelukkig ook nog tijd voor leuke dingen tussendoor…

Maandag was het tweede pinksterdag en dat betekende voor ons flink knallen om alle bestellingen de deur uit te doen. Vaderdag bestellingen moesten op tijd verzonden zijn en uiteraard ook alle andere orders. Zo gaaf om dit zo te zien… Alles was op tijd klaar en 33 pakketten stonden klaar om dinsdag op de post te gaan…

De spruit maakte zijn super gave puzzel. Die kreeg hij, maar met de Pipster wakker was het eerder nog niet mogelijk.

Toen alles klaar was, gingen we met de mannen naar het bos… Heerlijk even weg van de drukte en daarna een drankje drinken en de mannen spelen. Hoe stoer lopen ze hier…

Op dinsdag ging ik op schoolkamp. Voor alle mannen schreef ik een berichtje voor als ze thuis zouden komen na een dagje spelen bij Oma. De spruit was helemaal door het dolle met zijn briefje en vond het zo bijzonder.

Ik verbleef 3 dagen hier. Schoolkamp met onze eindexamen leerlingen. Altijd heel erg leuk…

De spruit ging trakteren op het kdv. Ik was niet thuis dus we bedachten van te voren al een traktatie. Die simpel, gezond en helemaal passend bij de spruit was.

Ik heb nog meer foto’s van het kdv gekregen en wat zat hij te glunderen. Zo bijzonder dat hij het nu echt bewust meemaakte.

In de avond even facetimen om te horen hoe het trakteren was geweest. Hij begon ook meteen met vertellen over het briefje dat hij de dag er voor had gevonden.

Kijk mij daar door de bomen vliegen. Ik vond dit altijd heel leuk voor ik kinderen had, maar mijn lichaam is hier niet helemaal meer toe in staat. Ik vond het super tof, maar dit gedeelte was echt heel eng. Daarnaast had ik de dag daarna zoveel last van mijn lijf…. Ik ben helemaal verkrampt over die baan gegaan… Oeps oude oma hiero…

Toen ik op donderdagmiddag thuis kwam wilde ik graag nog iets leuks doen met de mannen. Dus we gingen ijsjes eten. Altijd een goed idee.

Op vrijdag ging ik aan de slag met het vaderdagcadeau. Ik kocht werkhandschoenen en de mannen stempelden hun handje er in. Helpende handjes voor de kleine helpers.

Kleine spruit 4 jaar geleden. Op vrijdag was hij dan echt jarig en werd hij echt 4. Bizar hoor dat ik ineens een 4 jarige in huis heb. Kijk hoe klein hij was. Dit was 1 van de aller eerste foto’s van hem, nog helemaal verfrommeld.

Zaterdag gingen we oefenen met fietsen. Hij ging iedere keer op zijn trappers staan, maar dan remde hij natuurlijk. Een paar keer oefen en hij racete het plein over. Kijk dat bekkie…

Team daddy maakte ontbijt en gaven vol trots alle cadeautjes. Wat een fijn begin van de zondag.

Na een ochtendje zwemmen installeerden wij ons op de bank. We mochten namelijk de nieuwe film van Casper en Emma bekijken. Casper en Emma | Op jacht naar de schat. De serie van Casper en Emma was heel lang vaste prik hier thuis en toen de spruit hoorde dat het over een schat ging was hij helemaal benieuwd.

De spruit en ik hebben samen heerlijk een filmpje gekeken. Echt een aanrader voor de kleine spruiten. Casper en Emma | Op jacht naar de schat, draait nog in de bioscoop en ik vind dat een mega leuk uitje samen met je kleine. Bioscoop tip dus…

De link voor het bekijken van de film Casper en Emma heb ik gekregen, maar we waren oprecht enthousiast.

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. janneke
  17 juni 2019 / 15:14

  heeel goed idee die traktatie!! ik heb hem opgeslagen ­čśë Beter goed gejat dan slecht zelfverzonnen toch

  • Liefthuis
   Auteur
   17 juni 2019 / 19:59

   Ja joh haha lekker doen, is super leuk en makkelijk ­čÖé

 2. 19 juni 2019 / 11:40

  Heel druk, maar toch ook allemaal met fijne dingen, dan is druk vaak lang niet zo erg!
  Nog gefeliciteerd met Raf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *