DIARY: Say yes to the dress en de mooiste ring…

Nieuwe week nieuwe DIARY. Het lijkt bijna clickbait want ik ga niet trouwen, maar het is wel allemaal waar… Kijk maar mee… Het was echt een hele fijne week, maar ergens ook een beetje raar. Mijn oud collega’s startte deze week zonder mij en de mannen gingen voor het laatst naar het kinderdagverblijf. De Volle maan gooide wat roet in het eten, of je er nu in gelooft of niet… Kijk mee naar onze afgelopen week…

Op maandag had ik eigenlijk een werkdag maar moeder kon niet, dus ik besloot gewoon te kijken hoe alles liep en lekker te relaxen met de mannen. De Pipster besloot mij gezelschap te houden op de wc.

Ik ging even op de bank liggen en de spruit kwam me dit knuffeltje brengen, omdat dat vast fijn was. Als er iets was moest ik hem maar roepen zei hij, lekker ding.

Toen de Pipster sliep en de spruit buiten speelde, ging ik even aan de slag met mijn site. Ik gaf mijn logo een update en ben er zo waanzinnig blij mee.

Ook mijn foto op Lief thuis werd eindelijk aangepast. Helemaal passend bij mij en Lief thuis zoals het nu is. Deze fantastische foto maakte @natalievermorken.photography

Toen ik op dinsdag de mannen weg bracht, besloot ik even langs de kringloop te rijden. Ik kocht er alleen een kerst LP maar zag deze fantastische jurk hangen. Ik gooide hem voor de gein op insta en mijn volgers gingen los hahahaha zo grappig.

En als ik dat deel met Natalie beginnen de ideeën te stromen. Hoe vet zou de jurk zijn voor een shoot. Niet veel later heeft Natalie hem gekocht, echt te grappig.

In de middag liet ik een talg bultje weg halen naast mijn neus. Die zit er al jaren en ik stoor me er ook al jaren aan maar ik zag er ook altijd tegen op hem weg te laten halen. Nu was het zo ver en het viel me alles mee.

Op woensdag gingen de mannen voor het laatst naar het kinderdagverblijf. Dus ik maakte deze vliegtuigjes met de tekst ‘Raf en Pip vliegen uit’ Zoveel leuke reacties. De Pipster gaat daar overigens ook weg omdat die plek niet op kan halen voor BSO van de spruit. Helaas…

Op woensdag ging ik naar Natalie en gingen we samen in de stad werken en brainstormen over onze bedrijven. Ik ging uiteraard de jurk passen en het is gewoon mijn maat. Heel raar om zo’n jurk aan te hebben en hij was ook nog eens gigantisch, maar het wordt wel heel erg tof.

Via instagram kwam dit berichtje van @bobiniroots Ze was bezig met mijn ring, speciaal voor mij gemaakt.

Na het aanpassen van de site had ik meteen mijn visitekaartjes besteld. Ik ben er zo mega blij mee. Het past helemaal…

Op vrijdag had ik weer een lekker dagje met de mannen. Hij wilde heel graag lekker bij mij liggen. Prima jongen… Zo hebben we 20 minuten gezeten. Echt even genieten…

We aten tosti’s. Een van mijn favorieten, maar ook van de mannen. Heerlijk…

We gingen ook nog even met een vriendin naar de speeltuin. Zo tof om te zien dat ook onze jongste nu zo heerlijk samen kunnen spelen.

Dino’s Dino’s Dino’s…

Onverwachts snel was mijn ring al klaar. Zo waanzinnig blij mee. Ik ben zo trots op deze ring en alles waar hij voor staat. Daarnaast is het een maansteen die dan weer een hele mooie betekenis en werking heeft. Of je het gelooft of niet… Ik vind hem prachtig.

In de avond gingen we naar de Efteling. De Efteling was ivm het 9 pleinen festijn tot heel laat open en er was allerlei straattheater. Het was echt super leuk en gezellig.

Natuurlijk werd het sprookjesbos niet overgeslagen.

Het begon te regenen… Prima, wisten we van te voren. Alleen jammer dat ik geen regenjas heb, maar de mannen waren prima gekleed met hun jassen en laarzen.

Binnen een paar minuten regende het echt gigantisch hard. De spruit bleef maar roepen dat we niet gingen smelten en wij keken gewoon lekker rond. We schuilden in een paddenstoel en overal waar we even droog konden staan, maar lieten ons niet tegen houden.

Het had ook wel iets, zo hebben we het sprookjesbos nog nooit gezien.

De regenplassen die ontstonden waren voor de mannen natuurlijk 1 groot feest. Laat maar lekker gaan… Er keken zoveel mensen ontroerd naar die twee kleine gele mannen, ik kan ze geen ongelijk geven.

Ook was er een meezingfeest en als ik ergens blij van wordt… dan is het meezingen. Het was toen gelukkig ook droog en de mannen vonden het fantastisch.

In het donker is de Efteling extra magisch en bijzonder. Op de terugweg sliepen de mannen nog voor we het parkeerterrein af waren. Dit was zo leuk en bijzonder, juist ook het laat op blijven voor de mannen.

Op zondag ochtend deden we rustig aan. Klussen met kleuters.

De spruit vindt het zo leuk om te helpen, hoe lief…

Ook de Pipster kwam even kijken. Ik zou het zo leuk vinden, als zij ook leren klussen van mijn lief, maar dat komt wel goed als ik het zo zie.

Herkenbaar??? Ik loop altijd een winkel in, met het idee dat ik maar 1 ding nodig heb en dus geen mandje hoef te pakken… Binnen no time loop ik er zo bij. Every time….

En terwijl ik dit DIARY type kijken we Bohemian Rhapsody… Heerlijke en zo’n goede film…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *