DIARY: Shoppen, proefdraaien en keuken make over…

Mijn lief en ik waren deze week beide twee dagen extra vrij. Wat heerlijk was dat… We konden daardoor zoveel klussen en taken doen waar we normaal door Feestje van Hout niet aan toe komen. Heel fijn… Shoppen, lion king, make over van de keuken en lekker eten… Kijk mee…

Ik had deze week een proef week wat betreft werk. Ik werkte twee dagen minder voor de klas en kon zo alvast even oefenen hoe het straks zou zijn. Overdag werken voor Feestje en Lief thuis… Dat was even wennen, maar ook zo lekker.

Wie herkent deze man??? Ik vind dit echt een heerlijk programma… Al is het jammer dat het niet meer alleen om Dick en Angel draait, het blijft heerlijk om hun kasteel te zien.

De spruit kreeg nieuwe schoenen en daar had hij heel veel zin in. Ik vind dit soort dingen dan heel erg leuk. Toen mijn lief ze ophaalde van het KDV zette ik alle schoenen zo klaar.

Mijn lief had ook twee dagen vrij, zodat wij samen weg konden, maar het was ook heel fijn om wat klussen thuis aan te pakken. Zo zijn we de keuken aan het schuren en hier zie je het verschil. Het wordt echt zo mooi…. Het is een flinke klus, maar het resultaat wordt super.

Het mooie weer, buiten eten en dan na het eten zo samen een flesje drinken… Liefde.

Mijn lief en ik gingen samen een dagje weg. De mannen sliepen bij mijn ouders en wij gingen shoppen in Den Haag. Ik vond deze hangstoel echt heel erg tof, die wil ik wel ergens in de tuin hebben.

We zijn mega goed geslaagd. Kleding, schoenen voor ons en voor de mannen. Deze week een volledige shoplog.

De mannen gingen samen met mijn moeder naar de dierentuin. Wat een feest…

Te lief toch…. De spruit had ook de tijd van zijn leven, want hij mocht helpen met de dieren voeren.

Wij zochten een eettentje en zagen per toeval een vietnamees zitten. Ik hou heel erg van echt vietnamees eten en dit tentje bleek een schot in de roos. Vietstreet heette het.

Kijk dit eten… Het was echt bijna net zo lekker als in Vietnam en daar heb ik het lekkerste gegeten van heel mijn leven.

In de avond gingen wij naar de Lion King in Scheveningen. Voor mijn eerste moederdag (drie jaar geleden) kreeg ik dat al cadeau, maar nu het ging stoppen, besloten we dan eindelijk te boeken.

Schoenen met elastieken veters en klittenband zijn echt een dikke tip. De spruit kan ze zelf aan en uit doen en dat is natuurlijk ideaal voor ons, maar ook straks op school.

Hij kan zo lief spelen…

En hij schuurde weer lekker door… het is echt een flinke klus, want onze deuren zijn heel grof en dus erg lastig helemaal glad te krijgen, maar de aanhouder wint. Hopelijk volgende week een beeld van hoe het is geworden.

Op zondag gingen we naar Lepeltje Lepeltje een food festival in Eindhoven. Deze mannen waren zo blij elkaar weer te zien, maar dat is te zien aan hun gezichten volgens mij. We hadden de dag er voor de verjaardag van de linker knappe man, dus het was niet alsof ze elkaar lang niet gezien hadden.

Onze eerste stop waren pannenkoeken. Food festivals zijn zo leuk en makkelijk. Voor kinderen ook ideaal omdat er vaak dingen voor hun worden georganiseerd of er ruimte is om te spelen.

Bier en een borrelpank, blijer kun je me niet maken…. Kijk hoe heerlijk iedereen aanvalt hahaha…

Het was weer een fijne week…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *