DIARY: Sint shoppen, Gluhwein en dino’s…

Blote tieten en genieten… Ik ging een weekendje weg met Yvette. Naar de sauna en kerstmarkt shoppen. Ook deed ik sint inkopen en gingen we naar het Sint huis. Ik ben helemaal rozig nu ik dit type van de sauna, maar wat was het fijn… Goede start voor een nieuwe week…

Rara waarvoor de dinoset in mijn karretje zat. Ik was er al een paar keer geweest, maar na die eerste keer dat we hem hadden gezien was hij iedere keer uitverkocht. Gelukkig was hij er nu… want hij hoopte zo dat Sint deze kwam geven.

En toen ik de volgende dag met hem door Kruidvat liep zag hij zoveel mooie dingen. Ik heb gezegd dat hij met alles op de foto kan zodat we het aan Sint kunnen latenzien.

We gingen als verrassing naar het Weverkeshof in Nuenen. Super tof, want daar ben ik als kind heel veel geweest. Sint slaapt daar en je kon er kleurplaten maken voor Sint. De Sint vonden de mannen maar spannend en raar (want hij had een bril en op tv niet zei de spruit.)

Voor1,20 kocht je een kleurplaat en deze mochten ze dan in de bus doen. Als het goed is krijgen we komende week ergens een brief van Sint terug. Echt mega leuk voor die mannen… De spruit en zijn maten… zo lief…

Het verkeer zat tegen, mijn lief at niet thuis, het was laat en ik had geen zin in alle haast iets te koken, dus ik besloot met de mannen op de bank frietjes te eten.

En op woensdag mochten de mannen ook weer hun schoen zetten. Heerlijk ritueel.

Ik twijfel heel erg over een koptelefoon of oordopjes voor onze reis. Ik kwam deze tegen…. Dit wordt hem niet, maar wel tof. Iemand tips???

Hoe gezellig ziet ons huis er uit vanaf buiten in het donker. Zo gezellig en zo blij mee…

Met Yvette ging ik een weekendje naar Dusseldorf. Even oneindig kletsen, slenteren, eten, drinken en lachen. Kerstmarkt en Sauna. Heerlijkheid…

Bij een kerstmarkt hoort gluhwein… Zo fijn als je met iemand met hetzelfde, eet, shop, slaap en drink ritme zit…

We kwamen op de kinderafdeling van Kauffhof deze mega Dino tegen. Voor onze kleine dinofans maakten we een foto…

HOE MOOI… Deze lucht kwamen we tegen… Ik word hier gelukkig van wat een plaatje.

Van de zondag geen foto. We stonden op, aten hotel ontbijtjes (maar die zijn veel minder leuk als je geen Melk, ham en suiker mag) en gingen naar de Sauna. We aten daarna samen met alle kinderen en mannen frietjes (yes again) en thuis mochten de mannen nog even een sticker plakken.

Ik vind dit zo leuk. De mannen vinden het zo’n leuk ritueeltje om iedere avond een sticker te mogen plakken….

Mocht je trouwens nog een waanzinnige Sauna zoeken. Vabali in Dusseldorf is echt waanzinnig mooi en fijn. Echt een dikke dikke tip.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *