DIARY: Sinterklaas liefde, ons boekenwinkeltje…

Nu ik deze foto’s upload zie ik vooral heel veel sinterklaas. Met een grote glimlach zit ik naar de beelden van afgelopen week te kijken, wat is dit een magische tijd. Daarnaast zijn we mega druk met de webshop. Zo gaaf dat zoveel mensen ons weten te vinden en zo gaaf om de webshop te zien groeien, met onder andere het boekenfeest.

Vorige week begon het magische kinderfeest. Wat hou ik van deze tijd. Op maandag begon het Sinterklaasjournaal dus terwijl zij op school zaten, maakte ik het huis sint klaar. Ik maakte een kleedhoek van Sint en Piet.

Ik hing natuurlijk ons eigen bordje klaar bij de kachel. Hier zetten wij altijd onze schoenen. Shop bij Feestje van Hout

Ook in de keuken maakte ik alles Sint klaar. Mijn juffen hart wordt hier gewoon heel blij van. De Sinterklaas boeken, de Sint slinger en ik maakte sinten en pieten voor de jaarring. Heel uitnodigend om de boeken te lezen.

En het was meteen een succes. De pakken werden aangetrokken en er werd meteen gespeeld.

Dit is toch GOUD…

Dit vond ik toch wel echt een sinterklaas plaatje. Zie de maan schijnt door de bomen. De sfeer is compleet.

En zo zaten we de eerste avond klaar voor het Sinterklaas journaal.

Leuk, zo’n vrouw met een webshop.

Ik zei toch… Leuk zo’n vrouw met een webshop

Sinds vorige week verkopen we ook boeken op Feestje van Hout. Het boekenfeest. Alleen een paar van de mooiste en leukste boeken (al zeg ik het zelf) Zoals dit super grappige boek voor alle dino fans.

Pip wilde alle boeken lezen. Zo gezellig. Hij leest het mega mooie en leuke boek. Een giraffe met een probleem. Neem zeker eens een kijkje in ons boeken winkeltje.

Zo genieten, zoveel van dit.

Mijn drie koppies op een rij. Rijkdom…

Alle pietjes ingeladen en klaar voor de intocht. Normaal gingen we altijd naar de intocht in Eindhoven maar deze was helaas afgelast, dus we keken het bij vrienden op tv. Net zo gezellig en bijzonder.

MIJN HART… I can’t… Zo zo zo lief…Onze mini sint.

Vol spanning. Voor de kinderen was het feest, maar ik vond het verhaal van de intocht minder dit jaar. De magie van de boot die aankomt en sint die afstapt….maar ach volgend jaar beter.

En in de avond mochten ze natuurlijk voor het eerst dit jaar schoen zetten. Dit mega mooie liedjes boek is echt een tip. Prachtige grote prenten.

Schoen gezet. Dit wil ik nooit vergeten. Drie kleine schoentjes.

Goud… geniet van deze magische tijd allemaal.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *