DIARY: Sneeuwpret, mijn snor en veel spelletjes

De tweede week van januari is alweer voorbij gevlogen. De tweede lockdown week. Waar Raf het vorige week nog allemaal prima vond, was hij deze week heel emotioneel omdat hij niet naar school mocht en zijn vriendjes zo mist. Verder deden we veel spelletjes en hadden we natuurlijk een fantastischde afsluiting dit weekend met de sneeuw.

Hier word ik heel blij van.

Hier ook van… Als we na de eerste voeding nog even blijven liggen en doorslapen. Dit is toch te lekker.

En evenlater viel ze ook naast mij in de tripp trapp weer in slaap. Ze slaapt heel erg graag (lijkt op haar moeder) Ze is zo tevreden en makkelijk… wat een rijkdom. Ze is ook steeds meer wakker.

Ik kreeg een reactie over een filter op mijn instagram, dus ik liet even zien hoe ik er zonder filter uit zie en dat ik daar uiteraard geen problemen mee heb.

Steeds meer wakker en dan ook steeds meer lachen.

Het was weer tijd voor schoolwerk. Schrijven en lezen komt steeds meer aan bod. Het is nog allemaal beginnend, maar zo leuk om te zien hoe hij het doet en hoe leuk hij het vindt.

Na een voeding kwam Sam er ook even bij liggen.

We wandelden naar de speeltuin. Mega koud… maar de mannen voelden niks. De spruit was weer verdrietig om school, dus ik besloot er samen even met ze op uit te gaan in het dorp.

En daarna deed ik tijdens het voeden een spelletje met hem. Kan prima.

Ooow zo zo zo blij met deze wasbak (we hebben er twee) We gaan komend jaar de badkamer een make over geven en willen onder andere nieuwe wastafels. Deze vond ik op marktplaats (heb helaas geen merk) maar wel nieuw. Zo blij mee. Langzaam sparen we alles bij elkaar voor als we aan de slag gaan

Zaterdag was een hele relaxte dag. We deden in de ochtend wat spelletjes. Dit is carcassone junior. Pip doet lekker mee al moeten we hem nog wel een beetje helpen. We doen de afgelopen weken steeds meer spelletjes samen. Na het avondeten of overdag, zo gezellig.

Heel de dag had ik zitten wachten (en niks tegen de mannen verteld omdat ik bang was dat het niet zou komen) maar eindelijk hadden wij rond half 5 ook sneeuw. En een uur later was het echt al flink wat. Dus dik aankleden en naar buiten.

HOE VET…. Het hele dorp was wit. Echt heel erg leuk en het bleef maar vallen dus met de minuut werd het witter.

Pip was helemaal verwonderd.

En de spruit was door het dolle. Hij vraagt al een jaar wanneer het gaat sneeuwen. Vorig jaar waren wij natuurlijk op reis, dus was de kans op sneeuw heel klein, maar nu eindelijk kon hij sneeuwballen gooien en sneeuwpoppen maken. Hij was zo gelukkig.

We hebben een klein uurtje gewandeld buiten en het werd langzaamaan donker. Ik vroeg me vooral af waar alle kinderen waren. Wij leken wel de enige die buiten waren.

Na even opwarmen en frietjes eten, trokken we na het eten weer de warme kleding aan en gingen we nog even sleetje rijden in de tuin. Dan besef ik me weer even extra hoe gaaf het is dat we die tuin hebben.

Twee dolgelukkige en uitgeputte kinderen. Ze hebben zo genoten.

Ik had verwacht dat alles weg zou zijn, maar dit lag er toch nog en natuurlijk onze sneeuwpop was er nog (zie links achter het zwembad) Van mij mag het overigens nu lente worden haha. Of nog een keer zo’n sneeuw bui vind ik ook goed, maar nu we sneeuw hebben gehad, wil ik graag zon, daar doe ik het toch beter op.

De mannen gingen op zondag bij mijn ouders logeren, dus we hadden ons meisje alleen. Ik kwam tot de conclusie dat ik geen hobby’s meer heb. Mijn blog, mijn werk is mijn hobby, maar daarbuiten, ik wist gewoon niet meer wat ik moest doen. Dan maar lekker naar dit poppetje kijken.

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.