DIARY: Stranddag, doe als een dino en make over…

Doe als een dino, een kip die een haan denkt te zijn (of is hij het ook), tips van mij, een make over van de kleedkamer, met kinderfoto’s van mij die ik vond en meer…

Onze kuikens. het is nog steeds geen gigantische kip, maar naast dat hij niet groot is twijfelen we of dit uberhaupt wel een kip is. Het lijkt verdacht veel op een haan. Deze foto maakte ik om even contact te zoeken met de vrouw waar ze vandaan komen. Hij kraait nog niet… dus ben benieuwd.

Tip van Flip… naja mij dus. Bij Ter stal zag ik deze flared broeken en later zag ik dat Hema ze ook heeft.

Nog een tip. Bij Hema zag ik deze te leuke bijtringen. Vooral die met dat varkensneusje vond ik echt top.

We gingen een dagje naar het strand. Dit stond op de zomervakantie lijst die we maakten, maar dat Yvette op de camping stond vlakbij het strand, maakt het natuurlijk nog leuker.

Deze kleine man die vroeg al vanaf dat we terug waren van onze reis en alles dicht ging ‘Mama, als corona straks dood is, gaan we dan weer naar het strand?’ De grote man geniet vooral heel erg van krabben zoeken en zandkastelen bouwen met zijn mannen. Heerlijk.

Alle kinders en alle mannen en wij… (Yvette en ik) stonden er bij en keken er naar…. Heerlijk.

Lieve kleine man, mama is trots op jou.

Me and my belly op het strand. 28 weken alweer…

Hoe lief deze mannen. Echt best buddies… Zo lief hoe hecht ze zijn.

De dag na het strand moest ik het bekopen met veel pijn. Het was te verwachten, dus vaak hou ik hier vooraf al rekening mee. Mijn bekken doet pijn, mijn lichaam is op en ik moet bijkomen. Benen omhoog en veel rust dus… En hier werd ik terecht gewezen op een fout door een bekken fysio. Natuurlijk moet ik niet met mijn benen over elkaar zitten.

De zomervakantie is bijna ten einde en dat betekent ook dat langzaamaan alle punten van onze lijst zijn afgestreept. Het was zo leuk om deze soort van bucketlist met de mannen te hebben en af te werken.

Op vrijdag ga ik altijd op koffie therapie bij een vriendin. Even koffie drinken en de kinderen lekker spelen. Hoe gezellig zitten deze twee. Ze speelden vadertje en moedertje. Ze hadden een laptop en later ook een baby…

De kleedkamer waren we een make over aan het geven en ik ben altijd zo slecht in opruimen want ik ga dan altijd door spullen neuzen en zo kwam ik deze kaart tegen. Ooit van mijn vader gekregen… bedankt pap.

Ook vond ik deze foto’s… Dit ben ik toen ik 2/3 was. Net voor ik een bril kreeg.

Het eindresultaat van de kleedkamer. Die trap gaat naar de zolder/ vliering. Daar zit een kast en staat ook nog een bed. Wellicht ooit een kamer voor een van de kleinen, maar nu onze kleedkamer (en opbergruimte)

We verfden de vloer en de muur en kochten een nieuwe kast (IKEA Ivar) en een nieuw kleed (action….toptip voor 35 euro)

In het weekend deden wij een nieuw spelletje. Ticket to Ride Amsterdam had ik opgestuurd gekregen. Wij vinden de Europa editie heel leuk dus we waren benieuwd. Deze is ook zeker leuk en heel fijn dat hij niet lang duurt. Je kan dus meerdere potjes spelen en moet daardoor ook wel tactisch denken.

Op zondag waren we uitgenodigd door Dino Experience. We hadden het de mannen pas in de auto verteld en ze waren helemaal door het dolle. Zo heerlijk hoe blij ze hier van worden.

De dino tuin was vooral een groot succes bij de mannen.

En Pippi was helemaal onder de indruk van dit ei wat uit was gekomen. Alsof het echt was.

Dit goud zoeken was ook mega gaaf. Allerlei goudstukjes, en mooie steentjes lagen hierin verstopt en kon je zo zoeken. De spruit en mijn lief vonden het helemaal het einde.

De dino golf vond de spruit erg leuk, al was het nog heel moeilijk voor hem om in 7 slagen de bal in de hole te krijgen. Dus we hebben hem maar gewoon laten doen en hij vond het super.

Kom mannen doe alsof je een dino bent. Hoe heerlijk dat die mannen dan gewoon allemaal mee doen. Zo leuk…

Dit gezicht zegt genoeg. Met een growing Dino ei (blijft een groot succes) gingen we naar huis. Wat een lief bekkie…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *