DIARY: Tand er uit, vaderdag en op avontuur…

Tanden er uit, op avontuur, vaderdag en een jeugdfoto. De kuikens doen het super en we hebben genoten van het weekend. Kijk mee naar afgelopen week…

Mijn moeder vond een boek met oude foto’s en ook deze. Het land van Ooit was echt een van mijn favoriete parken. Alle shows en magie en ook de jurken die je aan mocht vond ik altijd fantastisch.

De kuikens doen het super en de mannen raken ook steeds meer aan ze gewend. Zo leuk en ik ben nog steeds heel blij er mee.

Er is sale bij Hema en ik kocht dit pakje in maat 50. Dat maatje hebben ze maar zo kort aan dat ik er niet teveel geld aan uit wilde geven, dit is dus ideaal.

We hadden blijkbaar beide ons chill shirt aan van Australie… Zoveel mooie herinneringen.

Pip vindt puzzelen ineens helemaal leuk. Ik dacht stiekem bij deze puzzel, dus lukt je nooit, maar probeer maar. Toch legt hij hem zo in elkaar zelfs degene met 16 stukjes.

En toen kreeg ik deze foto van de juf. De tand van mijn kind is er uit… waarom zo vroeg… Hij was even flink ontdaan, maar toen alle kindjes in de klas hun grote mensen tanden gingen laten zien, was het snel goed.

We gingen nog even aan de slag voor het vaderdagcadeau. We gingen hout verven en schreven daar wensen op.

Op zaterdag had ik een brainstormsessie met andere ondernemers. Ik probeerde mijn jumpsuit van de zara en hij past nog… net denk ik.

Ik liep naderhand even de boekwinkel in en zag deze poster. Hoe leuk is dat… Ik hou van de Gruffalo.

Wat ben je groot en wat ben je mooi. Samen even chillen en kletsen in de tuin.

Daarna was het tijd voor papa’s vaderdagcadeau, de vuurschaal met het geverfde hout. De wensen gingen met de rook de lucht in. De mannen hadden er zoveel zin in.

Marshmallows er bij en iedereen was gelukkig.

Zondag was het natuurlijk pas echt vaderdag. Mijn mannen… en zoals je ziet hadden de kleine mannen hier een pyjama aan… Rara wat er in het pakje van mijn lief zit.

Jaaaa we hebben allemaal Feetje Pyjama’s. Ik vind die zo lief en fijn voor de mannen en nu kunnen we met zijn alle twinnen. Heerlijk….

Dikke knuffel met zijn alle…

We gingen op vaderdag naar Avonturen boerderij Molenwaard. Wat een prachtige omgeving en wat een heel mooi parkje is dit. Bij binnenkomst zagen we meteen de ooievaar in het nest zitten met zijn baby, zo leuk.

De vlindertuin was zo mooi aangelegd en het zoeken naar de vlinders is natuurlijk een avontuur.

Zie je onze blije hoofden. Wat is dit een mega leuk boerderijpark. Een molen, heel veel dieren, shows, heel veel te doen en interactie voor de kinderen. Echt een aanrader.

Hij vond de molen het leukste zei hij aan het einde van de dag.

De boer legde de mannen uit wat graan is en wat er mee gemaakt wordt. Ze vonden het zo interessant en nu wil Raf zelf graan planten dus we kregen graan mee.

Wat een rijkdom deze twee mannen. Er was een show van kikker en de mannen vonden het fantastisch. Ik heb alleen maar naar hun gezicht gekeken in plaats van naar de show. Wat een leuke en fijne dag was dit.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Lieke van Veen
  22 juni 2020 / 13:16

  Die jumpsuit staat je echt mooi!

  • Liefthuis
   Auteur
   2 juli 2020 / 10:34

   Dank je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *