DIARY: Te laat briefje, laatste werkdag en PINK…

Wauw wat een week… Een drukke, bizarre en mooie week. Een emotionele en intense week en ik neem jullie mee. Onze leerlingen hadden examen en het was ook meteen mijn laatste werkdag en afscheid.. Zo bizar en bijzonder…

Als docent heb je soms de grootste lol om dingen die de leerlingen niet altijd zullen begrijpen. Zo maakten we voor hun afscheid een powerpoint met met foto’s waar we de leerlingen na deden.. Hier gingen we een te laat briefje halen….

De spruit kreeg van ons een cadeau en dat was deze dino. Hij was er helemaal dol op, deed echt alsof het zijn nieuwe maat is. Liet hem de speelkamer zien en hij mocht ook mee televisie kijken. Dat armpje om hem heen, te lief.

Op woensdag had ik mijn laatste werkdag. Heel dubbel, want het afscheid was pas donderdag, maar het voelde toch wel dubbel. We vierden het ’s avonds met sushi… omdat ik er toch wel echt een bijzonder moment van wilde maken.

Ik had voor mijn verjaardag een lekker wijntje gekregen, dus die ging ook open. PROOST…

Op donderdag hebben we weer eens kibbeling gehaald bij de visboer in ons dorp. Dat vind ik altijd zo gezellig. De spruit wilde heel graag aan zijn picknick tafel zitten. Prima jongen, dan pakken wij er gewoon twee stoelen bij šŸ™‚

En die avond was het dan zover. Deze foto maakte ik na de eind barbeque. Het is zo raar, want mijn collega’s hebben nu ook zomervakantie, alleen kom ik daarna niet meer terug. Het was wel een heel fijn afscheid. Niet teveel poespas, maar precies goed.

Ik heb sinds een kleine week Wizzards Unite op mijn telefoon. Een soort Pokemon go, maar dan van Harry Potter. Ik als grote Harry Potter fan moest het testen en ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet op uit trek om van alles te ontdekken, maar dat ik wel regelmatig de app open om weer even te spelen.

Pip doet zo graag alles wat zijn broer ook doet. Echt heel erg lief. Die twee mannetjes samen tekenen, in de tuin.

Op zaterdag vertrokken mijn lief en ik, met zijn broer en vrouw naar Keulen. We gingen namelijk naar het concert van Pink, dus de mannen gingen een nachtje bij mijn ouders logeren.

Dit soort foto’s krijgen is dan zo fijn… Mijn ouders hebben twee shetlanders en het is zo leuk om te zien hoe ze daar mee bezig zijn.

Natuurlijk ging die stoere Pip ook op het paard. Kleine held… Zo leuk…

Lekker ding, wat word je groot…

Keulen heeft me echt verrast. Het is echt heel erg mooi daar.

En wij waren per ongeluk een ANWB koppel. We matchen wel heel goed bij deze huisjes.

Het concert was zo zo zo waanzinnig gaaf. Ze vliegt heel de zaal door, maar ook de beleving van de andere nummers, de acts, alles…. Super gaaf, de tijd vloog voorbij. In mijn vlog vrijdag wat beelden.

Aangezien de mannen bij mijn ouders sliepen, konden wij uitslapen en daarna ontbijten in bed met de eerste aflevering van Seizoen 3 van Stranger Things. 1 van onze aller favorietste series.

Had ik al gezegd hoe dol onze mannen op elkaar zijn???

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *