DIARY: Thuiswerk, Picknick en er even doorheen zitten.

Terug van weg geweest. Mijn DIARY…met mijn foto’s van afgelopen week. Een rare week, een fijne week… een week die voor heel nederland raar is. Quarantaine week 2… Ik deed veel met de mannen, veel opdrachtjes van school, maar ook zelf. Kijk mee…

Maandag ochtend toen mijn lief nog geen half uur weg was ontdekten we ineens een kip in de tuin. EEN KIP… en als je me kent dan weet je dat ik bang ben voor vogels en een hekel heb aan kippen. Dus gelukkig kwam de buurman me redden (de kip was overigens ook van hem)

De opracht van maandag was een zelfportret maken en aangezien de spruit geen tekenwonder is, althans hij vindt het gewoon niet heel leuk dus doet het niet zo vaak. Na een aflevering Huis boompje beestje en een spiegel te hebben gepakt ging hij zo serieus en goed aan de slag.

Hij was zo trots en ik misschien nog wel meer. Hij had zo gedetailleerd naar zichzelf gekeken en naar de kleuren.

Daarna gingen we lekker kliederen met scheerschuim. De tafel afplakken met vuilniszakken en je bent de rommel ook zo kwijt. De Pipster kliederde vooral (en zat zelf helemaal onder) de spruit was druk met cijfers schrijven in het schuim.

Op dinsdag zat ik in het zonnetje (met een dekentje) buiten te lunchen. We zitten zoveel binnen, dat ik hier heel blij van werd.

EINDELIJK kwamen alle kisten van Feestje van Hout binnen. Dus we konden weer aan de bak. Mijn lief mocht ze allemaal naar de goede plek brengen, hier was hij al op de helft.

Woensdagochtend werden we ineens weer verrast. Waarschijnlijk een andere kip, maar WAAROM komen ze ineens hier. We wonen hier al 2 jaar en nog nooit gebeurd.

Mijn lief en de spruit to the rescue hahaha De kip sprong alleen de boom in hahahaha

Maaar mijn held is het gelukt.

Weer een opdrachtje voor school. Bloemen in de tuin zoeken en deze na tekenen.

Hij ging vol goede moed aan de slag. Ik vond het al heel goed bekeken en heel goed kleuren uitgezocht.

Toch eindigde hij liever de vaas met bloemen die de jus mee had gestuurd. Helemaal goed jongen.

En toen kreeg ik ineens deze foto van Natalie. Kijk dan hoe lief. Mijn lieve neefje Willem en de Pipster. Ik denk dat hij hier 1 dag oud was. Zijn eerste pakje nog aan en wat is hij MINI. jeetje ik ben opnieuw verliefd.

We aten vega kip krokant en dit is een van de lievelings van onze mannen. Mega simpel hahaha. Wraps, kip krokant in stukjes, honing mosterd dressing en heel veel groente. Maar net wat ze willen. Ze vinden het zelf beleggen heel leuk en eten zoveel groente.

Ineens moest ik hier aan denken. Het Oink-Beest is een muzikaal sprookjes dat ik op de basisschool ooit op het toneel heb gespeeld. Ik was het oink beest en ging eens zoeken wat het ook alweer was en toen kwam ik er achter dat het op Youtube staat. Zo leuk, vooral de spruit vond het heel leuk. Het duurt een half uur en is een heel leuk en lief verhaaltje.

Samen met de mannen gingen we even een paastak en paaseieren bezorgen bij Natalie en ook wat tijdschriftjes. Zoals het moet leveren we het af voor de deur.

We hadden een live call met mijn Level up groepje van de the business mom academy. In de theepauze was ik als eerste terug… Dus maakte even een flauwe foto.

Weer een schoolopdrachtje. Schaduwtekenen, maar dit bleek nog heel lastig te zijn voor de grote man. Er zijn overigens ook dagen dat we geen opdracht doen en dan de volgende dag twee, of dat hij voor de televisie zit als Pip slaapt, zodat ik even kan werken. Zo is quarantaine life…

Een paasei uit onze eigen webshop. www.feestjevanhout.nl

Ik smelt als die mannen samen zo tegen elkaar aan kruipen.

We gingen maar weer eens picknicken… Ik was er zaterdag even klaar mee. Ondanks dat we zoveel leuke dingen doen, het kost allemaal zoveel energie. Vooral door het regelen van werk tussendoor op zaterdag was ik even helemaal op. We doen het met liefde omdat het belangrijk is, maar pfff soms is het toch lastig.

Lieve Sam… Die zou eigenlijk naar de trimmer moeten, maar dat kan natuurlijk niet… dus we hebben een wildebras rondrennen.

De paastak moest nog even afgemaakt worden. De spruit vind dat zo leuk en ik vind het zo gezellig dat hij het zo leuk vindt… Van deze dingen droomde ik vroeger.

Einde van de dag gingen we op berenjacht. Zo’n super leuk initiatief. Ik had niet verwacht dat er bij ons in het dorp zoveel beren zouden staan. De mannen waren door het dolle. Echt lekker fietsen zat er niet bij, want daarvoor zagen we teveel beren hahaha.

De week ging over in het weekend en de spruit vraagt iedere dag om een opdrachtje. Hij mist zijn vriendjes en hij mist activiteiten buitens huis. Dus we gingen maar even stickeren, dat is voor beide heel leuk.

Ik ben benieuwd wat komende week brengt. Nieuwe week, nieuwe kansen…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *